Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנוגע לשנתון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

באיזה שנה יוצרו רכבים אשר בלוחית שלהם מוטבע 384 ו-303? והאם ישנה טבלה לדברים האלה אשר תוכל למנוע ממני לפתוח שרשורים כאלה בכל פעם שאני מוצא אסקורט זרוקה? :-P

תודה! :-)

**** תוקן. תודה חן. ****

norm_E5984739C6E14591B8B1390C2221912D.jpg

IMAG0185.JPG

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

קביעת שנת ייצור של מכונית אפשרית רק לפי שלושת הספרות הראשונות.

שלושת הספרות האחרונות לא נותנות שום אינפורמצייה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

השמאלית,החומה,שנת 72,ואילו הימנית היא משנת 75,לפחות ע"פ מיספר הרישוי.

כדאי לזכור תמיד שחלק לא מבוטל מהאסקורטים האלו שירתו את מישטרת ישראל,מישרדי ממשלה וכו,כך שלא תמיד מספר הרישוי מעיד על שנת הייצור במדוייק.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
השמאלית,החומה,שנת 72,ואילו הימנית היא משנת 75,לפחות ע"פ מיספר הרישוי.

כדאי לזכור תמיד שחלק לא מבוטל מהאסקורטים האלו שירתו את מישטרת ישראל,מישרדי ממשלה וכו,כך שלא תמיד מספר הרישוי מעיד על שנת הייצור במדוייק.

לא יודע לגבי הצהובה, אבל החומה כמעט בוודאות שלא שרתה את משטרת ישראל. מהסיבה הפשוטה ש...ש... היא אוטומטית :oops: (גרמנייה או אנגלייה?)

הייתי בכיף לוקח אותה לחלקים, היא ברמת הגימור הגבוהה GT אם אינני טועה (תיבה אוטומטית, גימורי wannbe עץ על הדשבורד וחישוקים מורחבים מקוריים שבאו באותם שנים)

אבל לך תמצא את הבעלים... בטח זקן שנפטר.

עברתי לכתובת חדשה

פורסם

עד כמה שאני יודע, מכוניות שהיו בשירות המדינה ונמכרו במכרזים קיבלו מספרי רישוי שהתחילו ב 33.

לדוגמא, ווגוניר יפה מאוד (אולי צבאי לשעבר?) עם המספר 333333.

אני חושב שגם מכוניות בייבוא אישי באותה תקופה קיבלו את התחילית הזאת.

פורסם

הממממממממממםםםםםם..... אסקרוט הצהובה!!! אילו זיכרונות! אל תגיד, שהיא גם קופה! :twisted: לו לא הייתי עד לגורלה העצוב של שלי, ולא הייתי זוכר בעל-פה את המספר שלה (שבנוסף תלוי לי מעל המיטה), הייתי מתבלבל לרגע!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
עד כמה שאני יודע, מכוניות שהיו בשירות המדינה ונמכרו במכרזים קיבלו מספרי רישוי שהתחילו ב 33.

לדוגמא, ווגוניר יפה מאוד (אולי צבאי לשעבר?) עם המספר 333333.

אני חושב שגם מכוניות בייבוא אישי באותה תקופה קיבלו את התחילית הזאת.

את הקידומת 33 קיבלו ג'יפים, ואוטובוסים

למכוניות ביבוא אישי לא היתה כל קידומת מיוחדת עד שנת 1980 הם פשוט קיבלו את הסדרה שהיתה בתוקף כאשר נכנסו לארץ, ואפשר לזהות אותן ע"פ אי התאמת מס' הרישוי לשנת הייצור.

בזמנו המכוניות הנפוצות ביותר עם רישוי לא תואם לשנה היו כרמל דוכס צבאי משופץ...

האסקורט האוטומטית אגב, עשויה לעניין אותי עקב העובדה שאינני מורשה לנהוג על רכב עם גיר רגיל...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
האסקורט האוטומטית אגב, עשויה לעניין אותי עקב העובדה שאינני מורשה לנהוג על רכב עם גיר רגיל...

צא מהטור, דמגוג. :wink:

אותך היא עשויה לעניין, אותי היא בטוח מעניינת.

עברתי לכתובת חדשה

פורסם
צא מהטור, דמגוג. :wink:

אותך היא עשויה לעניין, אותי היא בטוח מעניינת.

אינטליגנט...

אתה כבר קונה משהו בומבסטי, מפסיק להתבכיין שהחלום שלך לא מתממש ורץ לספר לחברה - או לא?!

ועוד דבר, יצרת קשר לגבי האסקורט שסיפרתי לך עליה?

אם כן, ספר מה היה ואיך נגמר...

:twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם
שכחנו לעשן את הסיגרה של אחרי.
דיי נו...

מספיק אני סובל מהכתיבה ההזוייה שלך בהודעות הפרטיות... :wink:

(שדרך-אגב, משום מה הפסקת לענות לי על ה-2 האחרונות. פרחח.)

ספר מה היה!

אחרת בוזאגלו, חברנו שנזנח מאחור, "ילקט" בדרך את "מיני"-מרציאנו והם יבואו יחדיו לעשות שמייח...

קיצר - אכפת לי מזה ואני רוצה לדעת!

:twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם
לא יודע לגבי הצהובה, אבל החומה כמעט בוודאות שלא שרתה את משטרת ישראל. מהסיבה הפשוטה ש...ש... היא אוטומטית :oops: (גרמנייה או אנגלייה?)

הייתי בכיף לוקח אותה לחלקים, היא ברמת הגימור הגבוהה GT אם אינני טועה (תיבה אוטומטית, גימורי wannbe עץ על הדשבורד וחישוקים מורחבים מקוריים שבאו באותם שנים)

אבל לך תמצא את הבעלים... בטח זקן שנפטר.

אם יש לך את כל המספר יש אפשרות למצוא את הבעלים.אם אתה צריך עזרה ?.

בברכה אבי.

אסקורט MK1 בתהליך שיפוץ כאן

כל מידע על חלק למכירה\נטוש לאסקורט יתקבל בברכה.

• תוכן חדש...