Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

כשחזרנו ממפגש המועדון ,שמחים וצוהלים,כשברקע שומעים פסוקו של יום:-P (מה לעשות,תדיראן:wink: )

עלתה במוחי מחשבה: ניסע לבקר את האחות הבכורה שמחכה לזמנה.

המפגש היה מרגש מאד,המכוניות ריכלו קצת על המצב הכלכלי והפוליטי,והבטיחו להיפגש ב2006 במפגש המועדון.:lol:

בקיצור ניתן לתמונות לדבר:

DSCF4950.JPG

DSCF4951.JPG

DSCF4952.JPG

DSCF4953.JPG

DSCF4954.JPG

DSCF4955.JPG

פורסם

עוד חצי-שנה למנאייק:wink: - לא נורא, ואז יהיו לך 2 קורטינות נוסעות- So lucky you!:-P

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
שלום רב!

כשחזרנו ממפגש המועדון ,שמחים וצוהלים,כשברקע שומעים פסוקו של יום:-P (מה לעשות,תדיראן:wink: )

המפגש היה מרגש מאד,המכוניות ריכלו קצת על המצב הכלכלי והפוליטי,והבטיחו להיפגש ב2006 במפגש המועדון.:lol:

האחות הבכורה = האחות שהגיעה ראשונה לעולם=הקורטינה הצהובה.

הכחולה=האחות הצעירה.

פורסם

טוב,בוא נבהיר כמה דברים:

בנוגע לאירית-לא שמתי לב שאתה רשמת את ההודעה:oops:,סוג כתיב כזה מתאים לאירית .

ובנוגע להטבלבלתי-קצת הומור,אל דאג עין לי שגיהוט חטיו:lol: .

לירון

פורסם

לירון, יש לך תמונה של פנים הרכב? (אני מתכוון לכחולה)

משהו מוזר לי.

הסמל האחורי, הסמל הקדמי והגריל הם של XL ואילו הגג הוא כמו של GXL...

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם
לירון, יש לך תמונה של פנים הרכב? (אני מתכוון לכחולה)

משהו מוזר לי.

הסמל האחורי, הסמל הקדמי והגריל הם של XL ואילו הגג הוא כמו של GXL...

את הסמלים אנו הרכבנו מהקורטינה של הפירוקים.

שנית-מה יעזור לך תמונה של פנים הרכב?,אתה יודע מהם השינויים?

שבוע טוב

לירון

פורסם

התמונות הן של הדגם מהשנתון הקודם, לדעתי! בדיוק מה שדיברתי מקודם- לגבי הקורטינה עם הפנסים העגולים! ואילו אצל לירון הדש-בורד אחר לגמרי, אני לא יודע לגבי הכחולה- לא ראיתי, אבל בצהובה בטוח!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
שלום רב!

תמונות יפות

מה הקשר שלכם לתדיראן?

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

• תוכן חדש...