Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

באסה עם העברת הבעלות...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי אוטו (כרגיל:wink::roll: ) שאני רוצה. האוטו עומד כחצי-שנה עקב תקלות שונות ומשונות, בעיקר לדעתי חשמל (זוואתי ביותר שראיתי !). בפועל ניגמר לו הטסט בתחילת המרץ. הקטע, שלעשות העברת הבעלות ניתן רק עד 3 חודשים מיום, שניגמר הטסט, ונחשו מה- הטסט ניגמר לפני שלושה חודשים, וכמה שבועות!!!! לא באסה? עכשיו אצטרך לשלם את האגרה, לעשות לו ביטוח, ולהיתרוצץ בניסיונות לעשות טסט (שיהיה די קשה לעשות, בהתחשב במצבו של האוטו), וכל זה, בשביל להעביר בעלות!!! FUCK!!! אה, כמובן, האוטו שנת 79, ככה שאין מצב ל"אספנות" מיידית!

אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף..................:? :? :? :?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מדינת היהודים - לא ????????

רצו שתהיה לנו מדינה , מסודרת ושיהיה לנו רק טוב ולא כמו בגלות .......

אך , אילו אשליות ....... :-(

שיהיה בהצלחה וכמה שיותר קל עם הטסט .

וברור שעד שהרכב יעבור טסט אתה זקוק לתעודת זהות של הבעלים או

שהוא יבוא איתך או שיתלווה אליך .

נחמד הא .........

איזו מדינה .

ככה יוצרים בעיות במקום להקל !

בהצלחה

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

למה כל כך חשובה לך העברת הבעלות?

מה יהיה רע אם תקנה את האוטו, תחתים את המוכר על יפוי כח להעברת בעלות, על יפוי כח לקבל כל מסמך ולייצג אותך בנוגע לרכב במשרד הרישוי, תחתים אותו על התחייבות לסייע לך להעביר בעלות בכל מקרה של בעיה עם יפוי הכח, ותשלם לו את הכסף.

מה יהיה לך כל כך רע אם יהיה לך הכל חוץ מ"העברת בעלות" במשרד הרישוי?

הבעלות עוברת עם קבלת החזקה ברכב - לא עם העברת הרישום.

יהיה לך יפוי כח לקבל כל מסמך ממשרד הרישוי לצורך העברת טסט בהמשך.

אחרי העברת הטסט תוכל להעביר בעלות..

אז למה לא? יש משהו שאני מפספס כאן?

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

יש לי כבר משאית ככה... לא רוצה עוד רכב, שלא רשום על שמי... אולי זה הרגשה, אבל בכ"ז.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
יש לי כבר משאית ככה... לא רוצה עוד רכב, שלא רשום על שמי... אולי זה הרגשה, אבל בכ"ז.

גנאדי, שים לב שהחתימה מוגבלת בתווים :wink:

לפי דעתי - תתרכז במה שיש לך עכשיו. גם משאית, וגם הקאפרי זה דיי והותר.

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה.

ואם אפשר לשאול איזה רכב זה?

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם
למה כל כך חשובה לך העברת הבעלות?

מה יהיה רע אם תקנה את האוטו, תחתים את המוכר על יפוי כח להעברת בעלות, על יפוי כח לקבל כל מסמך ולייצג אותך בנוגע לרכב במשרד הרישוי, תחתים אותו על התחייבות לסייע לך להעביר בעלות בכל מקרה של בעיה עם יפוי הכח, ותשלם לו את הכסף.

מה יהיה לך כל כך רע אם יהיה לך הכל חוץ מ"העברת בעלות" במשרד הרישוי?

הבעלות עוברת עם קבלת החזקה ברכב - לא עם העברת הרישום.

יהיה לך יפוי כח לקבל כל מסמך ממשרד הרישוי לצורך העברת טסט בהמשך.

אחרי העברת הטסט תוכל להעביר בעלות..

אז למה לא? יש משהו שאני מפספס כאן?

האם יש טופס דומה גם לטסט עצמו?

כי כשהגעתי להעביר רכב טסט שלא היה על שמי ,ביקשו במכון ת.ז של בעל הרכב למרות שהראתי להם יפוי כוח.

פורסם

דרור..בוודאי שהמדינה אשמה. בכל דבר המדינה אשמה. גם בהקפדה על החוק המדינה אשמה..ממש באסה....

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
דרור..בוודאי שהמדינה אשמה. בכל דבר המדינה אשמה. גם בהקפדה על החוק המדינה אשמה..ממש באסה....

בני, זאת לא המדינה שאשמה אנחנו אשמים והעונש שלנו נימצא (או לא) בישיבות ממשלה-יוחזר המנדט הבריטי לאלתר-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אסור לשכוח שאנחנו "צאצאים" של השילטון הבריטי + השילטון הטורקי...

מה שיצא זה הסחבת וההקפדה על המסורת. לא משנים חוקים שקיימים, אלא אם כן זה לטובת יותר מ 65% משרי הממשלה (וזה קורה לרוב כשמנסים להעביר חוק להקלת עונשים על עברות רכוש וכו' :x )

והבאלגן הטורקי שהתנחל כאן דרך קבע...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אבל השילטונות שלנו אלופים בלהקשות עלינו את החיים .

ההוראה לבצע העברת בעלות לרכב עם טסט בלבד היא הוראה

חדשה יחסית . פעם יכולנו להעביר בעלות גם לרכב שעמד כמה שנים ללא בעיה .

מה אכפת למשרד הרישוי / אגף התחבורה אם אני רוצה להעמיד בגינה רכב ללא טסט

אבל שיהיה רשום על שמי ?

אם ארצה להעלותו לכביש אז אני מבין וברור שאני חייב לבצע אישור מוסך מורשה וכל הבדיקות

וטסט כמבן - ואסור לשכוח את האגרה :-)

אבל , לרכב ללא טסט ושיהיה אצלי בגינה ???????? זה ממש מכשיל ופעולה שבכוונה

גורמת להורדת כמה שיותר כלי רכב מהכביש !

מה שהשילטונות לא מבינים הוא שבמקום רכב אספנות או מיושן שירד מהכביש , לא יעלה אחד חדש שיכניס מיסים למדינה .

אספן / חובב שלא יקנה רכב מסוים שחשקה נפשו בו ומפאת הבירוקרטיה יורד מהכביש ייגרס וכ' לא ירוץ לרכוש במקומו רכב חדש אלא יחפש את רכב האספנות הבא שלו - וימצא .

כך שהמדינה לדעתי מפסידה גם כן מהמהלך המכשיל הזה .

עוד רכב אספנות שיעלה לכביש משופץ ייתן פרנסה לעוד כמה עסקים עד עלותו לכביש

ופועל יוצא הוא גם כן מיסים למדינה .

באמריקה זה עובד , אצלינו - עדיין חיים בעידן של הכל לא !!!!!

אולי יתפקחו שם פעם ,,,,,, אולי ,,,, ואולי לא :-(

ביי

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

אנחנו צריכים להבין שכל הקשיים בנושא העברת בעלות הם כתוצאה ממכת הזיופים והקומבינות שהיתה נפוצה פה עד אמצע שנות התשעים והכל נועד כדי לצמצם את האפשרויות הנ"ל.

פורסם
אסור לשכוח שאנחנו "צאצאים" של השילטון הבריטי + השילטון הטורקי...

מה שיצא זה הסחבת וההקפדה על המסורת. לא משנים חוקים שקיימים, אלא אם כן זה לטובת יותר מ 65% משרי הממשלה (וזה קורה לרוב כשמנסים להעביר חוק להקלת עונשים על עברות רכוש וכו' :x )

והבאלגן הטורקי שהתנחל כאן דרך קבע...

גילי

משהו לא ברור לי..אתה רוצה שרכבים יסעו כאן בלי טסט. שלושה חודשים, ארבעה חודשים, בטח תרצה שלא יהיה טסט בכלל...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
אנחנו צריכים להבין שכל הקשיים בנושא העברת בעלות הם כתוצאה ממכת הזיופים והקומבינות שהיתה נפוצה פה עד אמצע שנות התשעים והכל נועד כדי לצמצם את האפשרויות הנ"ל.

סליחה על החוסר ההבנה, אבל איך בדיוק זה, שאני לא יכול להעביר בעלות ללא טסט בתוקף, עוזר במלחמה נגד הזיופים? - האם אתה רומז, שזה, שהרכב אמור לעבור את הטסט, מקשה על "זיופו"? -:-):-P:roll::wink::-D:twisted::-D :-D :-D:shock2::biggrin2::2gunfire: - ממש.... 2/3 מהרכבים הישנים/המשופרים/שטח גם ככה עוברים את הטסטים ב"קומבינה" כזאת או אחרת, מבלי שבאמת בודקים אותם!!! בחייכם!

פורסם

שלום לכולם,היום הלכתי לעשות העברת בעלות לרכב אספנות שמכרתי לפני 3 חודשים,הקונה שילם את האגרה אתמול והיום בצהריים בסניף הדואר הפקידה אמרה לנו שלא ניתן להעביר בעלות מסיבה שלא ידועה לה,בבירור שעשיתי במשרד הרישוי נאמר לי שעדיין לא מופיע אצלם שהאגרה שולמה.האם זו הבעיה?או שמא משהו אחר.עזרה בבקשה תודה יוסי.

GMC SAFARI 4.3 1989

CHEVROLET CORSICA 1995 2.2

לשעבר בעליה של פונטיאק לה מנס 1974 5.7 שנמכרה בצער עקב קניית דירה.

• תוכן חדש...