Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה הזמן להגשים חלום...

.

תמיד חלמתם על מכונית קלאסית אשר תעטר ביופייה את החנייה הביתית?

.

תמיד חלמתם לשפץ במו ידיכם חתיכת פח ישנה ולהפוך אותה למכונית אספנות נוצצת?

.

קורס מבוא לשיפוץ רכב קלאסי מיועד לכל חובב/ת ובעל/ת רכב קלאסי אשר יתרום רבות לתהליך השיפוץ מתחילתו ועד סופו ויסייע לבעלי כלי-רכב קלאסיים לשפץ ולתחזק את כלי- רכבם.

.

הקורסים מועברים ע"י צוות אתר הרכב הקלאסי בשיתוףעם בעלי המקצוע המובילים בארץ בתחומם ומשלבים תיאוריה והתנסות מעשית בכל אחד מהמקצועות הנלמדים ומתקיימים בסדנאות רלוונטיות למקצוע.

.

.

שיעור מבוא לשיפוץ רכב _____ מערכות החשמל ברכב קלאסי

1.jpg_____ 2.jpg

שיעור פחחות וצבע שיעור________ מכלולים מכאניים רכב קלאסי

_____ _______ ___3.jpg_____ 4.jpg

.

- תכנון וניהול פרויקט שיפוץ רכב קלאסי - ניהול ותכנון פרויקט השיפוץ - תכנון נכון של זמנים ושלבים לצורך חסכון בעלויות, זמן ותקצי, תקנות משרד רישוי בכל הנוגע לרכבי אספנות, החלפות מנועים, שינויים שונים, איתור חלקים, ייבוא חלקים וספרות ועוד...

.

- פחחות/צבע - למידת תהליך הפחחות/צבע, בחירה נכונה של בעל מקצוע, סוגי צבעים, סוגי מתכות, סוגי חומרי בסיס וייסוד, יסודות הריתוך וסוגיו, טיפול בחלודה ומניעתה, שחזור חלקי פח, תיקוני מכות פח ועוד...

.

- חשמל רכב - מערכות החשמל בכלי-הרכב ותחזוקתן, שיפוץ מערכת החשמל, התכנון תיעוד וביצוע, טכניקות עבודה וכלים מיוחדים, סוגי כבלים וחוטים, מתחים והספק, שחזור תשתית החשמל וחיווט נכון, תרשימי חיווט ועוד...

.

- מכונאות רכב - מערכות מכאניות בכלי-הרכב, שיפוץ מערכות מכאניות, טיפולים שוטפים, איתור תקלות, כיוון, תיאום ותזמון, שלבים בשיפוץ המערכות המכאניות בכלי-הרכב ועוד..

.

.

Nleftarrow.gif הקורס הקרוב ייפתח בתאריך :11/08/05

.

Nleftarrow.gif הקורס (מחזור שביעי) יתקיים בימי חמישי, אחת לשבוע בין השעות 18:00-21:00 ומתקיים באזור המרכז (שני שיעורים ברעננה, שניים נוספים באזור פ"ת, בסדנאות שיפוץ רכב).

.

Nleftarrow.gif עלות קורס : 960 ש"ח כולל מע"מ, ניתן לחלק לעד 3 תשלומים (לחברי מועדון החמש תינתן הנחה של 10%).

.

Nleftarrow.gif קורס המבוא לשיפוץ ותחזוקת רכב קלאסי/אספנות מבוסס על ארבעה מפגשים תיאורטיים ומעשיים בני כ3- שעות כל אחד הממצים את הנושאים החשובים והעיקריים בשיפוץ ותחזוקת רכב קלאסי.

.

Nleftarrow.gif כל משתתף יקבל במהלך הקורס חומר תיאורטי רלוונטי לכל מפגש.

.

.

לפרטים נוספים ניתן לפנות לליאור ברוך בטלפון 054-4554944

(פורסם בתיאום עם מנהלי CarsForum)

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

יוזמה מבורכת!!

אני מקווה שמתי שאני יחליט להגשים חלום ואני יאסוף מספיק אומץ (וכסף לקנות את הרכב החלומי שלי)

עדין יהיה כזה קורס.

וסתם שאלה...לשיעורים המעשיים על מה ילמדו?

רכב של מישהו/סתם חלקים/רכב המיועד לאספנות של התלמיד?

PIAGGO MP3 250LE

RENAULT MEGANE COUPE 2004 1.6L

CHEVROLET ALERO 2002 2.2L

PIAGGO VESPA SS 181CC 1966

פורסם

וסתם שאלה...לשיעורים המעשיים על מה ילמדו?

רכב של מישהו/סתם חלקים/רכב המיועד לאספנות של התלמיד?

החלק המעשי מבוצע בין אם על "חתיכות פח" שעליהן עושים הדגמות, צמות חשמל, חלקים מכאניים, גירים וכו' ובחלק מהקורסים ההדגמות וההתנסות הייתה על מכוניות של ממש, במצב משופץ ולפני שיפוץ. המכוניות בשיעורים אינן של תלמידים.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

פורסם
החלק המעשי מבוצע בין אם על "חתיכות פח" שעליהן עושים הדגמות, צמות חשמל, חלקים מכאניים, גירים וכו' ובחלק מהקורסים ההדגמות וההתנסות הייתה על מכוניות של ממש, במצב משופץ ולפני שיפוץ. המכוניות בשיעורים אינן של תלמידים.

ליאור.

זה אומר שאין עבודות הגשה?!

:wink:

גם אני עברתי את הקורס הזה. במילה אחת, ממליץ...

אמנם הקורס לא ילמד אתכם להיות "ש?פ?צי מכוניות" בדרגת אומן, אבל הוא נותן כלים והמון טיפים ל"עשה ועל תעשה", איך דברים מיתבצעים, באיזה סדר. הקורס נותן לתלמידים לדבר עם בעלי מיקצוע וללמוד מהם את הסודות שלהם, דבר שלא כל-כך מקובל בתחום...

אני למדתי המון, ואני מאמין שהקורס יכול לתרום הרבה לכל אחד מ"דיירי" הפורום הזה...

יללאה... בואו...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
אני מאד רוצה להרשם, אבל מקווה שאין הגבלת גיל (?)

בששת המחזורים שהיו עד כה, טווח הגילאים היה בין 17 ל-82..... משהו אומר לי שאתה איפשהו בטווח.... :)

בכל מקרה לשאלתך, כמובן שאין הגבלת גיל, זה תחביב לכל גיל... (התעסקתי לראשונה עם ענתיקות, פרינץ, כן כן, פרינץ 1000, כשהייתי בן 13....)

ליאור

חלומות נועדו להתגשם

פורסם

אני בן עוד מאט 18 ואני רוצה גם לעבור את הקורס...

רק יש לי בעיה קטנה להגיע לפתח תיקווה...

יש מישהו שמגיע מאיזור השרון?(אני מרעננה)

PIAGGO MP3 250LE

פורסם
אני בן עוד מאט 18 ואני רוצה גם לעבור את הקורס...

רק יש לי בעיה קטנה להגיע לפתח תיקווה...

יש מישהו שמגיע מאיזור השרון?(אני מרעננה)

יש דברים כאילו ארוכים, עם חלונות, לחלק מהם יש שני חלקים...

בכל אחד מהם יש דלת. כאשר אתה עומד במיבנה מיוחד שניקרא "תחנה" הכלי רכב הזה עוצר וניפתחת דלת, אתה ניכנס פנימה, ומשלם לנהג החביב... שים שהוא נוסע למחוז חפצך... אתה יכול לשאול את הנהג החביב האם הוא מגיע למחוז חפצך...

תהנה, ואל תשכח לספר חוויות!!!

גילי

פורסם

בכל אחד מהם יש דלת. כאשר אתה עומד במיבנה מיוחד שניקרא "תחנה" הכלי רכב הזה עוצר וניפתחת דלת, אתה ניכנס פנימה, ומשלם לנהג החביב... שים שהוא נוסע למחוז חפצך... אתה יכול לשאול את הנהג החביב האם הוא מגיע למחוז חפצך...

גילי

וויי נראה לי ראיתי כזה פעם...זה ממש נדיר!! איך קוראים לזה? אוטובוס אולי? עם כן אז אני חייב תמונה של זה!!!

קיצר אני מברר קצת כדי שאולי אני יוכל לחסוך את זה עם יש עוד מישהו שבא מהאיזור...או שאני יסיע פעם אחת והוא פעם שניה...משהו כזה...

PIAGGO MP3 250LE

פורסם
קיצר אני מברר קצת כדי שאולי אני יוכל לחסוך את זה עם יש עוד מישהו שבא מהאיזור...או שאני יסיע פעם אחת והוא פעם שניה...משהו כזה...

תתן לי לייעץ לך (בקטנה) :

אתה מסתכל על זוטות. התמורה והידע שתקבל בקורס הזה, שווים המון-המון נסיעות.

עכשיו, אם היה לי את הזמן לקורס (עבודה + לימודים), לא הייתי מהסס לשים גם 1,000 שקל על תעבורה.

נקודה למחשבה :idea:

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם
תתן לי לייעץ לך (בקטנה) :

אתה מסתכל על זוטות. התמורה והידע שתקבל בקורס הזה, שווים המון-המון נסיעות.

עכשיו, אם היה לי את הזמן לקורס (עבודה + לימודים), לא הייתי מהסס לשים גם 1,000 שקל על תעבורה.

נקודה למחשבה :idea:

תן לי לתת לך עוד עצה, בחינם...

אספנים ילכו עד מחסן מאובק בדרום הארך ביום שרב רק כדי למצא חלק שהם חיפשו...

אוטובוס לא ירתיע אותם...

האנשים שאני עוזר להם מיתחלקים לשני סוגים, אילו שלא יזיזו אצבע ויחכו שהכל יקרה להם. ואילו שיעשו הכל כדי שזה יקרה...

בתחום שאני עובד בו החלוקה היא די ברורה, אילו שמחכים שיקרו דברים בשבילם עובדים באותו תפקיד כבק כמה שנים טובות וככל הנראה ימשיכו כך.

האחרים, מיתקדמים...

אל תחכה, תפוס את ההיזדמונות בשתי ידיים ואל תוותר. בניה של רכב אספנות היא לא רק תחביב, היא גם דרך חיים ותלמד אותך הרבה, הרבה מעבר לפתיחת ברגים וסגירתם... היא תלמד אותך להיות בן אדם שיוזם ורואה דברים אחרת...

תחשוב על זה...

גילי

פורסם

גילי

לא צריך לשאול. מי שיודע לקרוא יראה את הסיפרה "551" על חלון קטן בחלק הקידמי העליון של "הדבר" הזה...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

האם הקורס מצריך ידע בסיסי קודם?

כי אני ממש לא יודע כמעט כלום ובחיים לא עשיתי משהו מעשי וגם כמעט לא תיאורטי.

אני לא יודע עדיין דברים ממש בסיסיים.

• תוכן חדש...