Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נוסע ליאטליה-עזרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אנחנו נוסעים לאיטליה מתישהו בין התאריכים ה14 ליולי עד סוף/תחילת אוגוסט פחות או יותר.

אני מאד מעוניין להיות באחד המירוצים האלה של הענתיקות, במיוחד של הפיאט אבארט' או כל אבארט' אחר

1000.JPG

חיפשתי, חיפשתי וחיפשתי אבל לא מצאתי מידע באנגלית על אירועים כאלה.

אז דבר ראשון אני מחפש מידע על כל מירוץ כזה, כל סוג וכל צורה עם העדפה למה לאבארט'ים, אבל כל מכונית וכל סוג יתקבלו בברכה בכל איזור באיטליה (צפון ומרכז בעיקר).

כל רשימת מוזיאונים שיש לכם, שתפו אותי בבקשה.

לסיכום, כל משהו שקשור לענתיקות (רק ענתיקות) אבל לא רק מוזיאונים.

שנית, ב5-7 לאוגוסט מתקיים ראלי בפינלנד, אני מאד אוהב ראלי ומאד מאד רוצה לראות אותו.

ההורים שלי חושבים שזה יכול להיות מעניין לחצות את כל אירופה דרך גרמניה פולין רוסיה או דנמרק ושוודיה אבל אין להם זמן לתכנן את זה כל כך.

אני התחלתי לחפש דרך טובה לעבור דרכה מבולצנו עד לנסטה בפינלנד אבל עקב חוסר ניסיון ומידע אני קצת מתקשה, אז אם למישהו יש תכנון טוב בשבילי איך לחלק את הימים (בערך5-6) מבולצנו באיטליה לנסטה בפינלנד, כלומר תכנית למסע הזה, איפה לעבור בכל יום נסיעות שעות וכו' ואם מישהו יודע כמה שעות זה בערך, שישתף גם.

אני מאד אודה על העזרה כי אני לא רוצה לפספס את הטיול הזה, אני רוצה להספיק לעשות כל דבר שקשור למכוניות אז פשוט תציפו אותי במידע ככל יכולתכם.

תודה רבה.

• תוכן חדש...