Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם.

כידוע לכם (או שלא) רכשתי לפני מס' שבועות סובארו סטיישן שנת 80 מנוע 1600 ידנית.

הדגם הנ"ל בעל עיצוב פנים ב-2 צבעים ודש בורד בצבע חום בהיר יוצר רק בין השנים 80-81 אבל מבחינת פחחות ושאר דברים היא דומה מאוד גם לשאר השנים משמע 82-84.

כל עוד אני בצבא אני משפץ את הרכב לאט לאט, בעיקר בגלל מגבלות תקציביות אבל אם תיפול הזדמנות להשיג חלקים במחיר טובים אלך על זה.

לכן אני פונה אליכם לעזרה בנושא זה, מכיוון וזה דגם נדיר יחסית (גם בשל מצבו המכני), ועל כך יעידו חברי המועדון אשר נכחו במפגש האחרון, קשה למצוא חלקים ובעיקר דש בורד בצבע חום בהיר.

לכן, אם מישהו ראה או מכיר רכב שכזה במצב חיצוני או פנימי או שניהם ביחד טוב ומעלה ובעיקר דש בורד במצב טוב אשמח לדעת מזה בכדי שאוכל להניח את ידי על החלקים הללו בטרם אתחיל להזמינם ממקורותי בחו"ל לכשאשתחרר.

תודה, גל.

מועדון סובארו שטח ופנאי - www.subaru4x4.com

פורסם
שלום רב לכולם.

כידוע לכם (או שלא) רכשתי לפני מס' שבועות סובארו סטיישן שנת 80 מנוע 1600 ידנית.

הדגם הנ"ל בעל עיצוב פנים ב-2 צבעים ודש בורד בצבע חום בהיר יוצר רק בין השנים 80-81 אבל מבחינת פחחות ושאר דברים היא דומה מאוד גם לשאר השנים משמע 82-84.

כל עוד אני בצבא אני משפץ את הרכב לאט לאט, בעיקר בגלל מגבלות תקציביות אבל אם תיפול הזדמנות להשיג חלקים במחיר טובים אלך על זה.

לכן אני פונה אליכם לעזרה בנושא זה, מכיוון וזה דגם נדיר יחסית (גם בשל מצבו המכני), ועל כך יעידו חברי המועדון אשר נכחו במפגש האחרון, קשה למצוא חלקים ובעיקר דש בורד בצבע חום בהיר.

לכן, אם מישהו ראה או מכיר רכב שכזה במצב חיצוני או פנימי או שניהם ביחד טוב ומעלה ובעיקר דש בורד במצב טוב אשמח לדעת מזה בכדי שאוכל להניח את ידי על החלקים הללו בטרם אתחיל להזמינם ממקורותי בחו"ל לכשאשתחרר.

תודה, גל.

לחבר שלי יש אחת עם הדש בורד הנ"ל.

הרכב המצב נדיר והשמור ביותר בארץ.

הוא מעוניין למכור את כל הרכב לא חלקים, אם אתה מעוניין- ה"פ.

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

פורסם
מכיוון וזה דגם נדיר יחסית (גם בשל מצבו המכני), ועל כך יעידו חברי המועדון אשר נכחו במפגש האחרון, קשה למצוא חלקים ובעיקר דש בורד בצבע חום בהיר.

:shock::shock:

שתהיה בריא גל - בבקשה תגיד לי שאתה צוחק.

רשמתי לך מיקום של סטיין נטושה כזו בבת-ים עם שלט למכירה (רציתי לקנות אותה בהתחלה, לפרק את החלקים ולמכור לחברים במפגש סובארו - אבל אין לי זמן, ובעיקר את הערובה שמישהו יקנה) , לא צריכה להיות בעיה להשיג דשבורד - במיוחד אצל הבני-דודים מהצפון, שחצי מהפירוקיות שלהם זה DLים גנובות :evil: (האמת כואבת, אבל צריך להתמודד איתה).

כמו שאמר זיגמונד פרוייד:

"לפעמים DL היא סתם DL..."

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

גל מה קורה?

הזמנתי אותך לבוא אלי כי כמו שציינתי ישנה GLF סטיישן עומדת מתחת לביתי ונראית במצב

בריא ומחכה רק שהעיריה תבוא להעמיס אותה,אתה שורף זמן יקר לגבי הרכב ולגבי זה של

"סובארו מן"תתחיל לתלקתק ענינים.

פורסם

האם "סובארו מן" ואלון מדברים על אותה הסטיישן או שתיים נפרדות?

בכל מקרה, קצת בעייתי לי להגיע לבת ים, גם כי אני חיפאי וגם כי אני משרת בתל השומר.

סובארו מן - איך מצבה מבחינת פחחות? ואיך מצבה מבחינת הפנים?

אלון - מה מצבה החיצוני והפנימי של המכונית? יש לך במקרה תמונות שלה לשלוח לי?

מועדון סובארו שטח ופנאי - www.subaru4x4.com

פורסם
סובארו מן - איך מצבה מבחינת פחחות? ואיך מצבה מבחינת הפנים?

עברתי משם עכשיו - החלון האחורי מנופץ, ויש כמה מכות חנייה.

לדעתי, 400-500 שקל בלי יותר מדי שאלות והרכב כולו שלך (תבוא עם הסטיישן הצעירה יותר ותעמיס עליה את כל החלקים שאתה צריך)

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

• תוכן חדש...