Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מחפש ב.מ.וו 1602 עד 2002 עד 74


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בואו לא נהפוך את הפורום הזה לתוכנית כבקשתך, כל אחד יכול לבוא ולרשום פה מכוניות שהוא מחפש (ואם אני אתחיל אז אני בטוח לא אסיים בשבוע הקרוב) . . . . .

 

אז בבקשה אל תרשמו פה הודעות כגון "אני מחפש רכב X או רכב Y" (חיפוש חלקים כגון ההודעה של הקפרי זה מתקבל על הדעת) . . . . . זו לפחות דעתי אבל מנהל הפורום מוזמן לעשות מה שהוא רוצה ("למחוק או לא למחוק, זו השאלה") . . . . .

 

ועכשיו בקשר למכונית, תדבר עם דרור, יש לו כזו ליד הבית . . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

×
×
  • תוכן חדש...