Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקת בוסטר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם אני אצטט מקליימר:

1With engine stopped,depress brake pedal several times to eliminate vacuum in servo cylinder.

2hold brake pedal down and start engine.As vacuum builds,brake pedal will come up,even with the pressure from your foot held constant.if pedal does not come up,check for vacuum leaks in the system.

3servo cylinder is defective,replace it

עכשיו כשאני לוחץ על הברקס ואח"כ מניע רגלית הבלם יורדת למטה עוד וזה בגלל העזרה מהבוסטר

אני לא מבין למה הרגלית אמורה לעלות ולא לרדת,משום מה ההגיון שלי אומר שהרגלית גם צריכה לרדת

אבל החלטתי לא לסמוך על ההגיון שלי פה

אז מה אתם אומרים לגביי העניין?

עמית

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
קודם אני אצטט מקליימר:

1With engine stopped,depress brake pedal several times to eliminate vacuum in servo cylinder.

2hold brake pedal down and start engine.As vacuum builds,brake pedal will come up,even with the pressure from your foot held constant.if pedal does not come up,check for vacuum leaks in the system.

3servo cylinder is defective,replace it

עכשיו כשאני לוחץ על הברקס ואח"כ מניע רגלית הבלם יורדת למטה עוד וזה בגלל העזרה מהבוסטר

אני לא מבין למה הרגלית אמורה לעלות ולא לרדת,משום מה ההגיון שלי אומר שהרגלית גם צריכה לרדת

אבל החלטתי לא לסמוך על ההגיון שלי פה

אז מה אתם אומרים לגביי העניין?

עמית

הבוסטר שלך כאמור עובד על וואקום (אני מניח שהוא מגיע מסעפת היניקה, לא רשמת באיזה רכב..), ככזה, ברגע שנוצר וואקום, התפקיד של הבוסטר הוא בעצם ל"עזור" בכך שהוא מגביר את עוצמת הלחיצה על הדוושה, דבר המתבטא בדחיסת/דחיפת נוזל הבלמים לכיוון משאבות הבלם.

אי-לכך, כשאתה מניע את הרכב ונוצר וואקום, לפחות אצלי, אם הדוושה כבר לחוצה, אני מרגיש אותה עולה מעט, שכן הבוסטר משתלב. אם היא לא לחוצה, הלחיצה הראשונה תהיה בד"כ נמוכה מאלו שאחריה, הבאה תהיה מעט יותר גבוהה וכן הלאה, עד ל"ניפוח" מלא. הלחיצה שלך על הדוושה היא בעצם התנגדות לבוסטר שמעלה אותה למעלה כל העת.

ליאור.

הדגמה של התהליך:

brake%20booster.jpg

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

קודם כל מדובר בVOLVO 144.

עכשיו אצלי הרגלית יורדת וזה בדיוק מהסיבה שגם אני ואתה ציינו עכשיו הבעיה היא שבספר של קליימר לVOLVO 144 רשום שהיא צריכה לעלות כמו אצלך(ולא מה שקורה אצלי).

וחשוב לציין שהחלפתי בוסטר (הקודם היה משמיע טיקטוקים) ובגלל זה נוצרה אצלי הפרנויה,משום מה אני "מרגיש" שהבוסטר הנוכחי פחות חזק.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

כשאתה מניע,והדוושה לחוצה, יש ירידה קלה של הדוושה וכך למעשה בודקים

שהבוסטר עובד.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

בהמשך למה שכתבתי בהודעה הקודמת,מניסיוני כל המכוניות שאני מכיר,הארופאיות והיפניות

הדוושה יורדת ,בזמן הנעה,אם לוחצים על הבלם.גם בוולוו 240 שלי,לפני שאישתי שלחה אותה,

לשדות הציד הניצחיים.

זו די הפתעה לקרוא שהיא צריכה לעלות,אולי כך באמריקאיות.

פורסם

הספר של קליימר הוא עבור הוולו.

בגלל זה כתבתי את ההודעה,אני יודע שמבחינה הגיונית הבוסטר תקין+- אבל לפי הספר רשום שהדוושה צריכה לעלות ובגלל זה התעורר החשד...

אולי קליימר פשוט העתיקו את הבדיקה מסוג רכב אחר?!

פורסם

בקיצור אז זה בסדר שהרגלית יורדת ולא עולה(כמו בספר)?

אשמח עם בעלי הוולואים יענו.

עמית

פורסם

שלום.

קרימר או לא קרימר!!!

כאשר לוחצים על דושת הבלם ומנעים את הרכב הדוושה חייבת לשקוע...

או שיש תקלה גם במכונית שלך.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

אבל לא בכל הרכבים זה ככה.

בגלל זה אני שואל,עולה או יורדת?!

:roll:

פורסם

סופית

בדקתי בספר היינס לוולוו 240

הדוושה צריכה לרדת מעט ,כשלחוצה,תוך כדי התנעה.

ככה זה ושלא יעבדו עליך.

אולי קריימר הסתכל הפוך,או שעישן משהוא מבלבל.

פורסם

אוקי תודה.

אז הבוסטר תקין.

אגב יש לי גם היינס ל144 ולא מוזכר שם שום דבר על בדיקת הבוסטר(מוזר?!).

• תוכן חדש...