Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מעוניין לדעת האם היו שינויים כפי שהוזכרו בכותרת בסוסיתא קובייה.

אני אציג 2 תמונות, כאשר באחת מוצגת קובייה משנת 1963, בעוד שבאחרות מדובר בשנתונים מאוחרים יותר.

תוכלו לעזור לי לקבוע האם מדובר במראה מקורי, או שמא זהו "שיחזור" שנבע מהתבססות על ידע, ולא על המקור?

הכוונה שלי היא לפס הקישוט ולשילוב שני הצבעים ברכב:

* בתמונה מספר 1 ישנה הקובייה תוצרת 1963 המדוברת, בה פס הקישוט נמצא מתחת

לפנס ואיתו הצבע.

* בתמונה מספר 2 ישנן קוביות שבהן שילובי הצבעים הם דרך הפנס ואין פס קישוט

בקדימת הרכב.

תודה לעונים,

:twisted: חולה~הגה :twisted:

1.jpg

2.jpg

פורסם

שכחת את הסוסיתא עם הגריל העגול....

ואגב הצביעה הנאמנת למקור היא זו שאינה עוברת דרך הפנס...

sus2.jpg

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
שכחת את הסוסיתא עם הגריל העגול....

ואגב הצביעה הנאמנת למקור היא זו שאינה עוברת דרך הפנס...

לא ששכחתי את הסוסיתא עם הגריל העגול, אלא שפשוט התמקדתי בשינוי חזותי מסויים.

נראה שדווקא ההיפך הוא הנכון, כי הרי שילוב הצבעים מתבצע על-ידי פס הקישוט הצדדי, לכן משתמע מכך שבתמונה מספר 1 הפס הוא יותר נמוך?...

אני מצרף תמונה נוספת שבה ניתן לראות את ההבדל - הקובייה משנת 1963 היא בעלת פסי קישוט נוספים גם על הדלת (שעליה גם יש צבע), בניגוד לקובייה האדומה, שבה הדלת האחורית לא צבועה ואין עליה פס קישוט.

התעלומה חייבת להפתר!

:twisted: חולה~הגה :twisted:

3.jpg

פורסם

היו גם כאלה וגם כאלה, למיטב ידיעתי. ושכחתם עוד שינוי חזותי בסוסיתא עם גריל מרובע:

הדגמים הראשונים היו בעלי גלת אחורית כפולה. לאחר מכן היתה דלת אחורית יחידה.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...