Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מכיוון שאני גם אוהב ענתיקות וגם צילום הכנתי אתר שמציג את כל האירועים שצילמתי (ויכיל את כל האירועים שאני אצלם) בהם, שקשורים לענתיקות (בעיקר).

http://idanst.net/cars/

את הרוב אני כבר אומר בדף הראשי שם, אז פשוט תכנסו ותגידו לי מה אתם חושבים על הרעיון ועל האתר.

ותתנו לי רעיונות לשפר אותו.

עידן

פורסם
שלום,

מכיוון שאני גם אוהב ענתיקות וגם צילום הכנתי אתר שמציג את כל האירועים שצילמתי (ויכיל את כל האירועים שאני אצלם) בהם, שקשורים לענתיקות (בעיקר).

http://idanst.net/cars/

את הרוב אני כבר אומר בדף הראשי שם, אז פשוט תכנסו ותגידו לי מה אתם חושבים על הרעיון ועל האתר.

ותתנו לי רעיונות לשפר אותו.

עידן

יפה מאוד כול הכבוד

חבל שהמועדון עצמו לא מנציח ארועים בצור כזו באתר...

ירון

פורסם
זו באמת אחת הסיבות שהקמתי אותו

חזק ואמץ !

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

יפה מאד!

כל הכבוד.

ישר כח :mm_yeah:

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

רעיון נפלא :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

מציע לך לשנות את הדף הראשי כך שהתמונות בו יהיו גרסאות מוקטנות (ולא המקור עצמו), לטובת זמן טעינה אצל המחוברים במודם (יש עוד כאלה ? :roll: )

בסך הכל, רעיון וביצוע יפים מאוד !

פורסם

כשיצא ASP NET 2 תיהיה אפשרות לעשות זאת אוטומתית, לכן אני מעדיף לחכות מאשר להעמיס על השרת (עם הלא כל כך הרבה מקום) שלי.

וכמו שאמרת, אנשים כאן נוהגים בענתיקות, אבל בטח יש להם חיבור מהיר (:

פורסם

עידן כל הכבוד יוזמה מבורכת.

האם יש לך עוד תמונות מהארוע של אתמול? בדרך כלל אתה מפרסם בפורום הרבה תמונות. (לטובת הדרומיים שלא יכולים להגיע בשוטף למפגשי המועדון ).

פורסם

אתמול הייתי עם שני חברים שרציתי להראות להם את האירוע (לא באנו עם tomcar דרך אגב), והם רצו להצטלם עם כמה מכוניות ולכן אין הרבה תמונות כמו בפעמים קודמות.

אבל מעתה אני אצלם לפחות 90 תמונות במפגשים השבועיים כי קניתי ארד דיסק חיצוני שאליו אני יכול לפרוק את התמונות מהכרטיס זכרון ואז לצלם עוד. כי עד עכשיו יכלתי לצלם רק 36 תמונות עם הכרטיס (תמונות RAW).

P6171730.jpg

פורסם
אתמול הייתי עם שני חברים שרציתי להראות להם את האירוע (לא בנו עם tomcar דרך אגב), והם רצו להצטלם עם כמה מכוניות ולכן אין הרבה תמונות כמו בפעמים קודמות.

אבל מעתה אני אצלם לפחות 90 תמונות במפגשים השבועיים כי קניתי ארד דיסק חיצוני שאליו אני יכול לפרוק את התמונות מהכרטיס זכרון ואז לצלם עוד. כי עד עכשיו יכלתי לצלם רק 36 תמונות עם הכרטיס (תמונות RAW).

האם אתה מוכן לפרסם פה את כל התמונות מאתמול?
פורסם

כמו שאמרתי, פרסמתי את כל התמונות הרלוונטיות, כל שאר התמונות ( 7 בסה"כ) מכילות בתוכן את החברים שלי ואני לא חושב שיש סיבה לפרסם אותן.

אם הארד דיסק החיצוני היה מגיע שעה לפני, הייתי מספיק להטעינו ולצלם עוד תמונות ללא החברים, אבל לא יכלתי ולכן התמונות שיש, זה מה שיש.

אבל אל דאגה, בפעמים הבאות יהיו הרבה יותר, ואני מקווה שאני אצלם כל מכונית ומכונית שתגיע (:

• תוכן חדש...