Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים.

בהרבה מקרים אנו משתרשרים לנו בנושאים השונים, כאשר יש טענות/הגנות/תגובות/התקפות וכל כיוצ"ב אשר מופנות כנגד המועדון, בעדו, נושאים אשר דרושה אינפורמציה מדוייקת לגביהם, מושאים שיש בהם מצינעת הפרט, ועוד.

אני מוצא את עצמי ואת החברים האחרים בעמדות של הגנה /התקפה/טענות וכד' כאשר לאט לאט העמדות שהצגנו "מסמנות" אותנו כנוקטים בקו מסויים ומגדירות אותנו באופן שאנו מצוטטים גם בנושאים אחרים כבעלי אותה הדיעה. ולא תמיד הדיעה שלנו אחידה ותקיפה באופן זהה בשני נושאים שונים. כמו"כ אין זה לדעתי מתפקידנו כלל.

למעשה, המועדון צריך להשיב על נושאים אלו כי הרי זה "הפורום הרישמי של מועדון ה-5".

מצד שני, יו"ר המועדון איננו מגיב בתדירות וטוב שכך, מאחר ולדעתי אם יעשה כן, ימצא את עצמו כל העת בעין הסערה, כזו או אחרת, לעיתים יצטרך להתקשקש עם פלוני על האשמות והתקפות כאלו ואחרות, לבזבז את זמנו שעות רבות בפורום בנוסף למה שמקדיש כיום לצורכי המועדון, ואין זה תפקידו. הוא צריך להיות לא מעורב רגשית (כפי שקורה לא אחת בהתלהמויות שבפורום), וממלכתי במובן מסויים.

לכן, עקב האמור לעיל ועקב הצורך שקיים לפעמים לתת תשובות מרוייקות וברורות בשם המועדון, בכדי שלא תהיינה כל מיני שמועות וספקולציות,

אני מציע שימונה דובר למועדון, והוא יפעל גם בפורום האינטרנט וגם מול גופים ואנשים אחרים, גם ביצירת יחסי ציבור למועדון, הכל על פי הצורך.

אגב, הנושא עלה בדעתי כבר לפני כמה חדשים, ואפילו יש לי מועמד לתפקיד (אם כי הוא לא יודע על כך . . . )

בברכה

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

מר נוף היקר - אני מבין שאתה מקדיש את מירב זמנך מול המחשב - באם היית קצת מקדיש זמן לבדיקת הפרוטוקולים של וועד המועדון - היית רואה שהצעה כנ"ל הוצעה על ידי לוועד המועדון לפני כ -שנה!

עד היום לא שמעתי על צעד פרודוקטיבי בכיוון !!

אה.. ולגבי הצעותיך למועמדים (שאני כמעט בטוח שאני אתנגד להן) - אזי גם כאן כמו במקרה מנהל הפורום, כמו במקרה בית דין חברים - נדרש מועמד מקצועי, שאינו מקרב חברי המועדון (וכדי לא להכנס עימך לויכוח סרק על יכולתו לפעול - הוא יצטרך לפעול עפ"י חומר שימצא בידיו ועפ"י מדיניות רישמית המנוהגת ע"י הועד).

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

אני מסכים עם ירון שדובר חייב להיות מיקצועי (התכוונתי לדובר..כן?...)

התגובה של "דוברת" מועדון לנציה בעקבות הארוע ביפו יכולה להראות עד כמה דובר או דוברת חובבנים יכולים רק לקלקל...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
מר נוף היקר - אני מבין שאתה מקדיש את מירב זמנך מול המחשב - באם היית קצת מקדיש זמן לבדיקת הפרוטוקולים של וועד המועדון - היית רואה שהצעה כנ"ל הוצעה על ידי לוועד המועדון לפני כ -שנה!

עד היום לא שמעתי על צעד פרודוקטיבי בכיוון !!

אה.. ולגבי הצעותיך למועמדים (שאני כמעט בטוח שאני אתנגד להן) - אזי גם כאן כמו במקרה מנהל הפורום, כמו במקרה בית דין חברים - נדרש מועמד מקצועי, שאינו מקרב חברי המועדון (וכדי לא להכנס עימך לויכוח סרק על יכולתו לפעול - הוא יצטרך לפעול עפ"י חומר שימצא בידיו ועפ"י מדיניות רישמית המנוהגת ע"י הועד).

מר פרץ נכבד.

היה מוטב (ומכובד לגביך) אילו לא היית טורח להגיב על כל שאני כותב בצורה מזלזלת, לא נאה, וברמה אישית נמוכה כל כך. שלא לאמר פוגעת במתכוון.

שנינו יודעים מה הסיבה לשינאתך אלי (זה שכתבתי בזמנו בשירשור שנגע בנמרי-קיפניס "ששמעתי מאורן דברים אחרים מאלו שכתבת, ולדעתי יש לשמוע את שני הצדדים לפני שמגיבים"), ומיד שלחת אלי בזמנו ה"פ גסת רוח וקיצונית ששמורה כקוריוז מעניין בזכות עצמה.

אולם גם עו"ד חכם כמוך צריך לדעת שיש אנשים שונים, עם דיעות שונות, וכל עוד הדברים נאמרים ומתנהלים בגדר החוק - זכותו של כל אדם להחזיק בדעתו.

בשינאתך שאיננה יודעת גבול אתה גם מחליט מה אני עושה במרבית שעות היום "מקדיש את מירב זמנך מול המחשב", וגם מחלק לי הוראות מה לעשות ביתר הזמן ". . . היית קצת מקדיש זמן לבדיקת הפרוטוקולים של וועד המועדון . . ."

ובכן, זה שכבודו הציע הצעה זו לפני שנה ללא ידיעתי עדיין לא עושה את ההצעה לגרועה. אז למה אתה מגיב כך?

בנוסף, מאחר ואינך יודע את מי בכוונתי להציע כדובר, האם נראה לך רציני מה שכתבת? " אה.. ולגבי הצעותיך למועמדים (שאני כמעט בטוח שאני אתנגד להן )". תתנגד מבלי לדעת מי המועמד? האם עד כדי כך שנאתך מעבירה אותך על דעתך???

ידידי היקר, נער הייתי (כמוך) וגם זקנתי (יותר ממך), ותרשה לי לייעץ לך (ולא חלילה להורות לך כפי שאתה נוהג לעשות) להתנהג יותר במתינות, בכבוד ובדרך ארץ לזולת.

דרך אגב, הצורך במניעת התייחסויות והתנגחויות כמו אלו שלך - הן למעשה אלו שהובילו אותי לרעיון שבשירשור זה.

בכבוד רב מאד

אבי נוף.

המקום הנכון:

פורסם
אני מסכים עם ירון שדובר חייב להיות מיקצועי (התכוונתי לדובר..כן?...)

התגובה של "דוברת" מועדון לנציה בעקבות הארוע ביפו יכולה להראות עד כמה דובר או דוברת חובבנים יכולים רק לקלקל...

ברור.

אין כוונה למנות "חבר מועדון" רק עקב חברותו, או מקובלותו.

הכוונה היא לשדרג לרמה גבוהה של דיוק, אמינות ומקצועיות, הן את התשובות בשם המועדון, והן את הפניות והקשר לגופים חיצוניים כאלו ואחרים.

לכן, המלצתי להוציא זאת אף מידיו של יו"ר המועדון וליצור "תפקיד נטו" לדובר מקצועי, אמין ומתאים.

בברכה - אבי

המקום הנכון:

פורסם

מר נוף היקר - איני שונא אותך כלל - וישירותי נתפסת אצלך לעיתים קרובות כבוטות. אני דווקא חושב שהאנטיגוניזם שלך נובע מהעובדה שאני מתנגד לרעיונך לבטל את מגבלת ה-7-9 בכדי שתוכל ליסוע ברכב האספנות שלך ביום יום. ואם הינך זוכר אתה "סינגרת" ברמה זו או אחרת, גם בעבר וגם כיום, על נמרי-קיפניס וזאת מבלי שהבנת לאשורו מה קרה כלל!!

אני נוטה "להתעצבן" לעיתים מתגובותיך שאינן מתבססות על עובדות וגם/או איזושהיא עשייה מצידך!!!

להיות "חכם" בלילה ולהגיב כמו שהגבת בשירשור שנגע לנמרי-קיפניס - נובע מבורותך - וציטוטיך במרבית המקרים הינם "הוצאת דברים מהקשרם" וגם/או נובעים מחוסר הבנה כנראה.

גם במקרה בעבר שאליו התייחסת - הגבתי כלפיך כפי שהגבתי מאותה הסיבה בדיוק - אתה הופך את דעותיך/חוסר ידיעתך לעובדות/דעות קדומות. אני איני נוהג לעשות כך ובדר"כ כאשר אני מסיק מסקנות - הן ע"ס מסמכים/ראיות/עדויות שבידי.

מעבר לכך - אני בוודאי ש"מתעצבן" מרעיונותיך כאשר אני עבדתי והכנתי בעבור ישיבת וועד המועדון מסמך הנוגע לדברים הנדרשים לתיקון לדידי, הקראתי אותם בישיבת הוועד - וכעת אתה (שלצערי אינך משקיע מזמנך במועדון - אלא נוהג להעיר את הערותיך "הבונות" רק על גבי הפורום) מתיימר לתקן את המצב.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

חברה ,

התנגחויות מיותרות ...... :-(

ירון ידידי ,

אתה יכול להיות יותר מתון , סובלני , למרות שמה שכתבת כאן לגבי דובר בכלל

לא פוסל את הרעיון של אבי , כך שנראה כי הסכמת איתו ,

מלבד שפסלת מראש את ה"מועמד החשאי" שגם עליו הסכמתם שניכם

שיהיה חיצוני ומקצועי .

אז די חברים , תהיו יותר מתונים , מנומסים ותכבדו אחד את השני .

מהצד זה נשמע - לא יפה בכלל .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

בחיי, כשאני קורא כל מה שנכתב בהקשר של מועדון ה-5 בימים האחרונים אני טופח לעצמי שוב ושוב על השכם, וזוכר למה זנחתי את חברותי הקצרה במועדון אי שם בעבר...

הגיע הזמן שכולכם תבינו שאת אף אחד לא מעניין האגו או השנאות האישיות של חבר זה או אחר.

מועדון ה-5 אמור להיות מועדון רכב ולא במה להתנצחויות אישיות.

תתביישו כולכם

HFturbo

פורסם
בחיי, כשאני קורא כל מה שנכתב בהקשר של מועדון ה-5 בימים האחרונים אני טופח לעצמי שוב ושוב על השכם, וזוכר למה זנחתי את חברותי הקצרה במועדון אי שם בעבר...

הגיע הזמן שכולכם תבינו שאת אף אחד לא מעניין האגו או השנאות האישיות של חבר זה או אחר.

תתביישו כולכם

מסכים עם חלק ממה שאמרת!

ידידינו אבי נוף, איש יקר וחביב ,העלה פה טענה צודקת לגמרי.

איני חושב שיש צורך בכל ההתנגחויות הללו,הרי זה רק מרחיק אנשים מהפורום, וסותר בעצם את כל הדיונים שערכנו לגביי הרחבת המועדון להיצע יותר רחב של אנשים.

אין צורך בהגזמות(התביישו לכם) הרי כל אחד אומר אשר על ליבו ,ולשם זה נועד הפורום.

העניין הוא ,בוודאי שמתם לב שבחודש האחרון השתתפותי בפורום קטנה,כמו כן גם כמעט ולא הגעתי למפגשים,וזאת בגלל הלימודים,עבודה,אימונים וכו'...

כשעזבתי את הפורום, דיברנו על הנושאים המעניינים,הכיפים,המרגשים:מפגשים,שיפוצים,אבטומוביל...

בחודש הזה ,מדי פעם שנכנסתי לפורום ,ראיתי רק התכסחויות,מריבות וכו'....

בכללי ,הפורום התחיל להיראות כמו הפורום של הכנסת:roll: .

לכן בקשתי היא לעזוב את כל העניינים ה''רשמיים הללו ולהתחיל להתעסק בעיקר.

יום טוב ,שבוע טוב,מי שמסיים את הלימודים-חופש נעים....

לירון(חבר מועדון החמש הצעיר ביותר ,שאולי לא מבין בעניינים שלכם-הגדולים,מישהו אמר קטנצ'ק?)

פורסם

תתביישו כולכם

ערב טוב HFturbo,

זה נורא צדקני ויפה-נפש להצטרף לשירשור הזה עם הבעת גועל-נפש וירטואלית, תוך כדי ציקצוק מיוסר בלשון ואמירה בסגנון של "תתבישו כולכם". אני שייך ל"כולכם" ואני לא מתבייש במה שאני כותב כאן. אתה לעומת זאת יושב לך כמו אינטלקטואל על הגדר ומסתכל ברחמים על הפרימיטיבים שמתפלשים בבוץ. כל הכבוד. אני גם שמח שאתה טופח לעצמך שוב ושוב על השכם - הערכה עצמית וביטחון עצמי הן תכונות חשובות מאד.

אל תתנשא כאן על אף אחד - אין לך שום זכות לעשות זאת. גם אל תצעק עלי - פונט בגודל 4 משול באינטרנט לצעקה, אם לא ידעת.

אני מקווה שרוב הפורום לא שואב סיפוק מהשירשורים האחרונים, אבל זהו חלק מהמציאות של פורום שעוסק במכוניות, אבל כותבים בו אנשים, עם כל הצרכים והמגבלות של הזן הזה.

קובי (והפעם, בלי ה"בברכה" הרגיל שלי - לא מגיע לך).

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

אני מצטרף לדעתו של קובי.

פורום זאת ככר העיר שבה מביעים אנשים דעות.

מלבד שניים - שלושה אנשים שלא יודעים להביע את דעתם כמו שצריך, רובם כאן עשו את זה בצורה תרבותית וכך הפך השבוע הפורום לבמה של דיונים על מהותו, אופיו ופעילותו של המועדון.

כשהפורום הרשמי של המועדון מהווה במה להבעת דעה על המועדון וגם להעלאת עצות מועילות במידה כזאת או אחרת, זה אות כבוד למשתתפים ומעיד על רמה גבוהה ואיכפתיות.

אז באמת, אל תצקצק...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

פורסם

די כבר עם השירשור המגעיל הזה

לשימחתינו יש מועדון מסודר עם פקידה מאוד נחמדה בשם:רותם

למי שיש בעיה כלשהי. שירשום מכתב בצורה מכובדת וישלח לרותם למועדון ואני בטוח שכול מכתב שיגיע יקבל את כול החשיבות שמגיע לו

ירון

פורסם

ירוני

עם כל הכבוד להבנת הנקרא שלך ולמתן ציונים, נראה לי שאני צריך להסביר לך משהו, ובנחת וסבלנות:

דובר זה כלפי חוץ: עיתונות, פרסום ארועים לקהל הרחב, שווק לקהלים שהם אינם חברי מועדון אבל מועמדים בפוטנציה, ספונסרים, יעוץ בלוביינג למקבלי החלטות וכו'.

יש גם הסברת פנים: מנשרים לחברי המועדון, הקלסיקון, תשובות לשאלות וכו'. את זה יכולים לעשות רותם ונחום.

יש מבין?

• תוכן חדש...