Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא יתאים אדום ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך לעשות פחחות קומפלט לבייבי שלי שרקובה מהיסוד.

חשבתי גם על החלפת הצבע (ירוק חולה) לאדום.

הרבה אנשים אמרו שלא יתאים אבל.....

ככה זה יוצא:

187%20Brekina%20Ford%20Taunus%20GT.jpg

כיום הצבע הוא כזה:

Ford%20Taunus%202.0%2075..jpg

והצבע המקורי, טוב הוא די מבחיל !

taunus.jpg

אשמח לדעות...

תודה :)

אודי.

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

אם החלטת שלא ללכת על הצבע המקורי של המכונית הספציפית שלך, אני הייתי מנסה בכל זאת לשמר את אחד הצבעים של אותה התקופה שהיו בשימוש באותו הדגם. לא כל כך קשה להגיע לרשימת כל הצבעים שהיו בשימוש (לרבות הקומבינציות של פנים/חוץ) בשנה ובדגם הרלבנטי. למשל, נסה כאן:

http://www.autocolorlibrary.com/cgi-bin/search/search.pl

(מכיוון שמדובר באתר אמריקני פורד טאונוס תופיע תחת פורד-יבוא...)

בכל מקרה אני חלייב לומר שאדום לא, אבל ממש לא

(מ'ל'עשות, גדלתי בימק"א ירושלים ועל אף הקושי אני נמנע גם להמליץ על צהוב/שחור...)

בהצלחה,

טריומף TR3A שנת 1958

וולוו P1800 "המלאך" 1965

ותמיד מחפש עוד רודסטארים/מכוניות ספורט אירופאיות

פורסם

ישנו אתר (בפולנית), העוסק בפורד קפרי, ואחייותיה ששווקו באותם שנים (משם הסמלון שלי).

יש שם פרוספקטים של הטאונוס שלך, תעיין בהם אולי תמצא משהו שאתה אוהב:

מקבץ א'

מקבץ ב'

לא מצאתי רשימת קודי צבעים - אבל אני מניח שהצבעים היו אותם צבעים שבהם צבעו את הקורטינה - אז הנה האלטרנטיבה.

אם תשאל אותי - צהוב או חום ישתלבו יופי עם גג הוויניל שלך, אבל זה רק אני... :-P

ועוד שאלה - אתה רוצה להתאים את צבע הרכב לכובע? :wink:

שיהיה בהצלחה!

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

כמו דברים אחרים בחיים, זה רק עניין של טעם.

הצבע האדום שהצגת בתמונה ממש איננו שייך לרכב בתקופתו - לדעתי,

אך אישית דווקא הייתי צובע בו את הרכב.

לטעמי זה ייראה יפה מאד.

אם אתה שואל על הגוון האדום, כנראה שזה גם לטעמך.

מאחר ולא תמצא אחידות של 100% אצל הנשאלים, ומאחר ובסופו של דבר אתה הוא בעל הרכב והנהנה ממנו ביותר, לך על נטיית לבך.

בהצלחה, אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

הצבע האדום לדעתי יפה ויראה לא רע על הרכב, למרות שהצבע המקורי (ירוק בקבוק) נראה טוב יותר, למרות שאתה חושב שהוא דיי מבחיל.

אם הצבע האדום נראה לך אז קדימה לעבודה, אין הרבה התלבטויות הכל הוא טעם אישי ומי שקובע בסוף זה רק אתה.

בהצלחה

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שלום udical,

קודם-כל, כתבת שהרכב רקוב מהיסוד...

הוא נראה חי ובועט, אז איך?!

דבר נוסף, התמונה בסמלון שלך...

זה רק אור השמש שמטעה, או שהגוון של הרכב שלך הוא לא הירוק המקורי?...

כי לפי התמונות האחרות, הירוק מאוד הולם את הרכב ואין סיבה לראות בו "מבחיל".

דבר נוסף על הנוסף, אין כמו להחזיר את הרכב למצב יציאתו את שערי המפעל.

מקוריות ה-1:1 היא מה שמייחדת, בעיני, את הרכב הקלאסי.

שבת מופלאה לכולם,

:twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם

תודה לכל העונים.

אני אתייחס לכולם:

אייל, תודה על הקישור אך לצערי תחת "פורד יבוא" מופיעות רק שנים 78 ומעלה ואין את הטאונוס. (אני לא בטוח אם יוצאה מגרמניה לארה"ב)

אגב, בתור אחד שנולד וגדל בפ"ת, הצבע שלי הוא כחול/שחור(הפועל כמובן), אבל זה לא מתאים לרכב שלי ;)

"איש הסוברו הכמהה לאסקורט", תודה על הקישורים, אהבתי ביותר !

אבי, ליטל ובני תודה, נראה לי שבאמת אני אלך על האדום (בני, יש לך פוני מדהימה, אשמח גם לראות אותה במציאות, אני עובד ליד מקום מגוריך)

"חולה~הגה" האוטו אכן חי ובועט. הוא גם נוסע מהר ולא זולל יותר מדי דלק אבל מצב הפח מתחת לצבע לא אידאלי וזה מבלי לדבר על הרצפה שקורסת פנימה כל פעם שאני מעלה את הרכב של ג'ק

לגבי מקוריות, אני חובב מקוריות וכאשר אסיים עם שחזור, אנסה גם לאתר את הגיר המקורי שהוא בעל 4 הילוכים, למרות שהוא הרבה פחות טוב מהגיר מחומש ההילוכים המעולה שיש לי כרגע.

אף אל פי כן, אני לא רואה את צבע הרכב בתור דבר מהותי לגבי מקוריות אלא יופי פרופר, והירוק, מזכיר לי צפרדע.

בנוסף, הירוק שיש לי, שנראה בדיוק כמו התמונה האמצעית הוא לא הצבע המקורי. המקורי דומה יותר לזה בתמונה התחתונה (יש כמה מקומות באוטו שאפשר לראות שרידים שלו)

שוב, תודה אנשים, פשוט הייתי צריך חיזוק קטן.

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

היי אודי

בתור אחד ששינה את הצבע של האוטו שלו לא מזמן (מלבן לצהוב), והרבה אמרו לי לא צהוב אלא רק לבן,

אני ממליץ לך כמו שאני עשיתי, ללכת עם מה שבלב ולא מה שמשכנעים אותך, היום אני לא מיצטער ששיניתי את הצבע לצהוב והיום כולם מסובבים את הראש לראות את האוטו מה שלפני זה לא עשו.

להלן האוטו בשלבי הרכבה אחרונים.

SSCN1066.JPG

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אופיר, זה די הצבע שאני רוצה לאלפאסוד, למרות שזה לא מקורי ולא היה על כזו מעולם.

את המקוריות הזו אני מוכן להקריב למען האסתטיקה, וזה לא כזה רחוק מהקרם הנוכחי שלה.

אפשר לשאול מי הצבעי של הקפרי ?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

האמת- בתור הבעלים הגאה של הקאפרי האדום, שלא מתכוון לשנות את הצבע ומאד אוהב אותו, לדעתי לדגם הספציפי הזה של הטאונס הצבע האדום לא מתאים בכלל! דווקא, לדגם שתי דלתות, שנראה יותר "ספורטיבי" זה מתאים. לדעתי האישית, הירוק כמו שיש לך עכשיו, אם תחדש אותו, נראה מצויין על האוטו שלך, ונותן לו מראה "סולידי" משהו, והאדום יהיה סתם בולט ופלצני, אבל זו דעתי כמובן! ואגב, דווקא בירוק-בקבוק אני רוצה בבוא הזמן לצבוע את המשאית (בתיקווה, שתשרוד/ייתקבל החוק האספנות)- ראיתי גרר כזה פעם, ונראה מדהים!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

תרשה לי להמליץ לך על צבע שלדעתי יהיה הולם לרכב שלך.

כחול כהה מטאלי, או לחילופין- תכלת כסוף מטאלי, סטייל מוסטנג.

-ארז-

פורסם

לך על זה, אדום הרבה יותר סימפטי מירוק...

בהצלחה אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

• תוכן חדש...