Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

VW נדירה

שטנגה
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה יש לומר?

K-70!

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
הרכב עמד בהרצליה ליד הפחח לצערי ראיתי שנפצו לו את השמשות וכנראה הערייה אספה אותו משם

חבל האוטו היה די שלם בפנים !

האוטו היה מושלם, כל החלקים, כל הפנלים, בלי דפיקות בפח...

הפחח סרב אפילו לקחת ממני את הטלפון שלי שאם הוא יהיה מוכן לרדת במחיר שיודיע לי

באמת חבל.

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

באמת חבל ,הבעיה היא שיש מוסכניקים שחושבים שהם גם סוחרים,קונים מכוניות ישנות וחושבים שהם יכולים לעשות קופה,בטח הוא אמר לעצמו "אני אצבע אותה במוסך שלי בגרושים ואבקש עליה 20 אלף שקל",תאמין לי שאם היה לו רגש כלפי הרכב הוא היה מונע מהעיריה לרסק אותה.

נתקלתי לא אחת במוסכניקים שמעמידים מכוניות כאלו ליד המוסך ומבקשים מחירים מוגזמים.

פורסם

מה בעל המוסך הרוויח מזה?עכשיו אין לו כלום...

התופעה הזו לא נולדה היום,של אנשים שחושבים שהגרוטאה המרקיבה שבידם היא מכרה זהב,רק חבל שבלא מעט מקרים זה ניגמר בגריטת הרכב על ידי הרשות המקומית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...