Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. אני צופה עכשיו בסרט DUEL (אם אתם מכירים), וה"שחקן הראשי" בסרט (מלבד המשאית) היא מכונית ווליאנט אדומה (הסרט משנת 71).

על מכסה המנוע של המכונית, בשני הקצוות הקדמיים, בצד ימין ושמאל, יש מנורה קטנה שרק הנהג יכול לראות. אמא שלי אמרה לי שהיא ראתה את אותן שתי המנורות גם על דודג' ישנה אחרת שהיא ראתה. (ווליאנט זה דודג'?)

בכל מקרה - יש למישהו מושג מה תפקידן של שתי הנורות האלו? אין להן שום תפקיד הגיוני שיכולנו לחשוב עליו, ואם יש מישהו שיכול לדעת - זה אתם.

תודה מראש לעונים.

פורסם
שלום לכולם. אני צופה עכשיו בסרט DUEL (אם אתם מכירים), וה"שחקן הראשי" בסרט (מלבד המשאית) היא מכונית ווליאנט אדומה (הסרט משנת 71).

על מכסה המנוע של המכונית, בשני הקצוות הקדמיים, בצד ימין ושמאל, יש מנורה קטנה שרק הנהג יכול לראות. אמא שלי אמרה לי שהיא ראתה את אותן שתי המנורות גם על דודג' ישנה אחרת שהיא ראתה. (ווליאנט זה דודג'?)

בכל מקרה - יש למישהו מושג מה תפקידן של שתי הנורות האלו? אין להן שום תפקיד הגיוני שיכולנו לחשוב עליו, ואם יש מישהו שיכול לדעת - זה אתם.

תודה מראש לעונים.

ראשית, ברוך הבא לפורום!

אם אני מבין נכון למה אתה מתכוון, אלו הן נורות איתות ("וינקר") כדי "להזכיר" לנהג שהוא מאותת, ולאיזה כיוון.

הן נמצאות שם, כיוון שבשנים ההן הרכבים היו כה קטנים וראו את האיתותים מאירים מהצדדים...:-)

:twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם
ראשית, ברוך הבא לפורום!

אם אני מבין נכון למה אתה מתכוון, אלו הן נורות איתות ("וינקר") כדי "להזכיר" לנהג שהוא מאותת, ולאיזה כיוון.

הן נמצאות שם, כיוון שבשנים ההן הרכבים היו כה קטנים וראו את האיתותים מאירים מהצדדים...:-)

אממ... לא היה סימון שכזה בלוח המחוונים? או שזה בנוסף?

ולא הבנתי מה זה אומר ש"ראו את האיתותים מאירים מהצדדים".

חוצמזה - תודה. :-)

פורסם
אממ... לא היה סימון שכזה בלוח המחוונים? או שזה בנוסף?

ולא הבנתי מה זה אומר ש"ראו את האיתותים מאירים מהצדדים".

חוצמזה - תודה. :-)

צחקתי איתך, בעצם התכוונתי שהמכוניות האמריקאיות היו כאלה "אוניות" גדולות, עד שטווח הראייה של הנהג היה מוגבל ומנע ממנו לראות את האיתות פועל.

מסיבה זו, הוסיפו איתות עליון על מכסה המנוע כדי שהנהג יראה (עבור עצמו) את האיתות.

אין בעד מה,

פורסם

שלום.

הנורות איתות הם אביזר יפה שהורכבו על רוב המכוניות האמרקאיות בשנות 70-80

כולל קאדילק שברולטים פורד ודוג'.

אני הרכבתי את המנורות האלא כימעת בכול המכוניות שהיו לי כולל המיצובשי גאלנט שמכרתי.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...