Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[וליאנט 74] שאלה לגבי הצעת מחיר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי וליאנט74 , דיברתי אם איזה מכונאי שנחשב בין הטובים בתחום ברכבים אלו והוא נתן לי הצעת מחיר. מכיוון שאני לא מעודכן כל כך במחירים רציתי חוות דעת נוספת ממשהו שאולי יודע יותר ממני, הנה הפירוט כולל מחיר:

2 בוקסות משושלש תחתון - 110 שקל אחד

4 בוקסות משולש עליון - 70 שקל אחד

4 תפוחי הגה - 60 שקל אחד

זרוע סקטור - 300 שקל

זרוע עזר - 300 שקל

2 בולמים - 120 שקל אחד

סה"כ 1580שקל רק חלקים, ועוד מחיר עבודה בסביבות ה1500 שקל (לא כולל כיוון פרונט שצריך לעשות אחרי זה). זה נראה לכם סביר /יקר/זול?

ד"א זה רק חלק קטן מהבעיות, יש לי טסט עוד פחות מחודש וחסרים באוטו וינקרים בצדדים, כיסויים לאורות מאחורה, כל השעונים בדש בורד דפוקים (דלק, ספידומטר חום- התקנתי בינתיים חיצוני) והכסאות בפנים גמורים... יש עוד אבל לא נכנס אלהם...

פורסם

המחירים נשמעים סבירים

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם
ד"א זה רק חלק קטן מהבעיות, יש לי טסט עוד פחות מחודש וחסרים באוטו וינקרים בצדדים, כיסויים לאורות מאחורה, כל השעונים בדש בורד דפוקים (דלק, ספידומטר חום- התקנתי בינתיים חיצוני) והכסאות בפנים גמורים... יש עוד אבל לא נכנס אלהם...

אין שום דבר שיום של סיבוב ברח' המסגר וגרורותיו לא יכולים לפתור...

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

מחירים הגיוניים למדיי.

אפילו מחירים טובים מאוד בהתחשב בשזה שזה רכב אמריקאי (שאיכשהו תמיד החלקים שלו יותר יקרים :S)

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם
תודה רבה על החוות דעת שלכם ועל העזרה, אני כנראה יסגור איתו.

המשך שבוע טוב לכולם.

אני לא בטוח שההשוואה רלוונטית אבל אני החלפתי בוקסות בוולוו 144 שלי לפני כחודשיים.

מדובר ב-8 בוקסות - 2 לכל משולש וסה"כ 4 לצד - ב-350 ש"ח, כלומר, כ-44 ש"ח לבוקסה.

את המחיר הטוב ביותר השגתי לאחר בדיקה ב-3 חנויות שונות.

את העבודה עשיתי לבד וחוץ מזה החלפתי גם בולמים ומיסבי גלגל.

מצורפות תמונות:

DSCN3709Copy.JPG

DSCN3710Copy.JPG

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

• תוכן חדש...