Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תרוצים למשטרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכולם

לא ממש קשור לאספנות אבל אני בטוח שיתקבל בהבנה ובחיוך-לא יכולתי להתאפק:

התירוץ של המאה

גבר בשנות ה-40 לחייו קנה מכונית ב.מ.וו חדשה ונהג בה במהירות שיא בכביש המהיר. לפתע הבחין באור הכחול המהבהב מאחוריו.

אין סיכוי בעולם שהם יכולים להשיג ב.מ.וו חדשה, חשב לעצמו והאיץ את המהירות עוד יותר.

פתאום הוא תפס את המשמעות של מעשיו: מה לעזאזל אני עושה פה!! אמר לעצמו ועצר בצד הדרך.

השוטר ניגש אליו, לקח ממנו את הרשיונות מבלי לומר מילה ובחן אותם ואת המכונית. לאחר מכן אמר לו: "היה לי יום ארוך ומייגע, וזה סוף המשמרת שלי.

בנוסף לזה, היום הוא יום שישי, ה - 13 לחודש. אין לי חשק להתעסק עוד בעבודת ניירת נוספת, כך שאם תוכל לתת לי תירוץ טוב לנהיגה המהירה שלך, אבל תירוץ כזה שעוד לא שמעתי אף פעם - אני אתן לך לנסוע ללא דו"ח."

הגבר חשב במשך כמה שניות ואז אמר לשוטר: "בשבוע שעבר אשתי עזבה אותי וברחה עם שוטר. חששתי שזה אתה, רודף אחרי ומנסה להחזיר לי אותה.."

"שיהיה לך סוף שבוע נעים.." אמר לו השוטר. -לא ממומלץ לנסות במציאות-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

הי רן

הייתי שוב בירושליים ולא הודעתי.....

התירוץ שלי??? אני פשוט גועה בבכי וזה תמיד עובד, אני בטוחה שאתה רץ לטרפד לי את התירוץ הזה

שלך

אירית

פורסם
הי רן

התירוץ שלי??? אני פשוט גועה בבכי וזה תמיד עובד, אני בטוחה שאתה רץ לטרפד לי את התירוץ הזה

שלך

אירית

בנוסף לאיומים במכות, גם בכי לא עושה עלי רושם... תמשיכי לחשוב-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
הי רן

שלך

אירית

שיטה מצויינת. גם את דודה שלי תפסו פעם על אי הדלקת אורות בחורף, היא בכתה וויתרו לה.. לא יודע אם זה עובד גם אצל גברים, חוץ מבדיקת רישיונות פעם אחת לא עצרו אותי בכלל..

• תוכן חדש...