Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מעט דיונים התקיימו כאן לגבי שוויה של מיני מיינור, והמחירים הגבוהים הנדרשים כיום על מיני במצב סביר. אז בבקשה - תמונה מפריז מהשבוע: 4800 יורו, למיני יפה מאוד וגם יחסית חדשה. אם לתרגם למחירים של הארץ עם מכס ומע"מ, מגיעים בקלות ל 15,000 .....יורו.

נמרוד

minifrance.jpg

פורסם

שכמה זה 15.000 יורו ?????

אני חושב שלא מעריכים מספיק את המיני בארץ

זה לא סתם אוטו זה אוטו עם אופי

אני לא יודיע לכמה אנשים פה היה מיני מיינור

אבל כול אדם שני שרואה אותי אומר לי הייתי אחת כאזות בשנת.....

ואף פעם לא שמעתי תירוצים על האוטו רק אמרו אוטו טוב אהבתי אותו

כול אחד שיש לו מיני מעריך את האוטו למי שאין ולא היה לא ידע להעריך את המיני מיינור

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם

בפריז, לצד כמויות של סמארט, המיני מככב, בעיקר כסמל סטטוס.

חוצמזה, זה רכב אידיאלי לעיר כמו פריז, שם יש יותר סיכוי לצלוח את הסיין בביטחה מאשר למצוא חניה.

דני.

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם
שכמה זה 15.000 יורו ?????

אני חושב שלא מעריכים מספיק את המיני בארץ

זה לא סתם אוטו זה אוטו עם אופי

אני לא יודיע לכמה אנשים פה היה מיני מיינור

אבל כול אדם שני שרואה אותי אומר לי הייתי אחת כאזות בשנת.....

ואף פעם לא שמעתי תירוצים על האוטו רק אמרו אוטו טוב אהבתי אותו

כול אחד שיש לו מיני מעריך את האוטו למי שאין ולא היה לא ידע להעריך את המיני מיינור

אולי כדאי להפסיק עם הפרופוגנדה הזו?

מיני כאוטו הוא אוטו חביב וזה הכל.

כן, הוא היה מתקדם יחסית בזמנו מבחינת רעיון.

כן, יש לו התנהגות כביש טובה.

יחד עם כל זה יש לו מגרעות ובעיות...

אתה באמת חושב שמיני תהיה שווה 15,000יורו?

אתה באמת חושב שמיני שצלחה את ידי החאפרים בארץ(סליחה אגוד המוסכים) באמת נראית כמו כל הללו שבחו"ל ?

ובכלל זה שהמוכר דורש 4,500 יורו לא אומר שהוא יקבל או לחלופין לא אני ולא אתה יודעים מה יש מתחת למכסה המנוע...

תכנס לEbay ותסתכל מה נמכר תחת איזו קבוצת מחיר ואיזו קבוצת דגם ותראה שניתן לקנות מכוניות שם במחירים מגוחכים.

המכוניות הנמכרות בארץ ברובן סטנדרטיות מנוע 1000 או במקרה אחר הותקן מנוע 1300 עם מספר של 1000 זה ה-ש-י-פ-ו-ר הכי נפוץ כאן.

אתה באמת חושב שמיני תהיה שווה 20,000ש"ח רק בגלל זה?

רק בשביל הרקורד אני מחזיק שתי מיני אז נדמה לי שאני יודע על מה אני מדבר.

בלה ...בלה ...עוד קצת בלה ...

וידה...ידה......

פורסם

KABOOM צודק,

זה רכב נחמד והכל, גם לא עושה הרבה בעיות,

אבל לא צריך להתלהב כ"כ, מיני ב15,000 יורו?!

המחירים מוגזמים...

חוצמזה שבאמת המיני שראיתי בחו"ל הן ברמה אחרת לגמרי מהמיני שיש בארץ

פורסם

הסיבה שהמיני כיום נחשבת לנכס, היא בגלל שהיא מכונית עם יופי, וגם אופי. שסחפו אחריהן עדת מעריצים.

כנ"ל לגבי החיפושית, הדה-שבו ועוד רבות וטובות.

המיני פשוט עשתה את זה ראשונה - בטח גם הייתה לה תקופה שמיני במצב סביר נמכרה בכמה אלפים בודדים והייתה פתרון טוב לסטונדטית שמחפשת רכב קטן כדי לדהור לתוך אוהל צבאי (ע"ע גבעת חלפון).

היום, קשה מאוד למצוא חיפושית בפרוטות - זה זן שהולך ונעלם, ועוד כמה שנים יתחסל כליל. בעיקר בגלל שאנשים קולטים את הפוטנציאל שלה, את הייחודיות שלה, ואת האפשרות שאפשר לבאג-בג אותה :x

ולנו לא נותר אלא לפתוח ארנק נדיב או להתחיל לנבור בפחי האשפה של ההיסטוריה המוטורית המפוזרים בארצינו...

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

אתה באמת חושב שמיני שצלחה את ידי החאפרים בארץ(סליחה אגוד המוסכים) באמת נראית כמו כל הללו שבחו"ל ?

ובכלל זה שהמוכר דורש 4,500 יורו לא אומר שהוא יקבל או לחלופין לא אני ולא אתה יודעים מה יש מתחת למכסה המנוע...

תכנס לEbay ותסתכל מה נמכר תחת איזו קבוצת מחיר ואיזו קבוצת דגם ותראה שניתן לקנות מכוניות שם במחירים מגוחכים.

המכוניות הנמכרות בארץ ברובן סטנדרטיות מנוע 1000 או במקרה אחר הותקן מנוע 1300 עם מספר של 1000 זה ה-ש-י-פ-ו-ר הכי נפוץ כאן.

צודק במאת האחוזים.

אף אחד לא ממעיט ביחודיות של המיני,נכון היא קלת משקל ובעלת בסיס גלגלים קצר מה שמקנה לה התנהגות טובה,אבל מפריזים בערכה האמיתי,ועושים ממנה משהו שהיא לא,היא לא חורכת אספלט אימתנית וגם לא ספורטיבית.

בקשר למחיר,הרנו GT נמכרת באיביי הבריטי בכ1500 ליש"ט ובאיביי הצרפתי בכ2000 יורו,אתה באמת חושב שהרנו שלי שווה 30 אלף שקל?!

פורסם
KABOOM צודק,

זה רכב נחמד והכל, גם לא עושה הרבה בעיות,

אבל לא צריך להתלהב כ"כ, מיני ב15,000 יורו?!

המחירים מוגזמים...

חוצמזה שבאמת המיני שראיתי בחו"ל הן ברמה אחרת לגמרי מהמיני שיש בארץ

עם כול הכבוד ניב אל תדבר

כי עם הכסף שאתה קניתה את המיני הייתי יכול ליבא מיני הכי משופצת בעולם והיה נישאר לי כסף

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם

גם לי יש שני מיני ואני יודיע מה אני מדבר המיני שלי היא אוטו ליום יום

למרות שיש לי גם בראבו 2001

אני אוהב מאוד לינסוע במיני שלי

ותאמין לי יש פריארים הם לא מתים רק מתחלפים

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם
עם כול הכבוד ניב אל תדבר

כי עם הכסף שאתה קניתה את המיני הייתי יכול ליבא מיני הכי משופצת בעולם והיה נישאר לי כסף

לא נראה לי שההודעה הזאת וההמשך שלה צריך להיות פה על דפי הפורום...

טל צפה לה"פ :)

• תוכן חדש...