Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כזכור זוגתי שתחיה עברה תאונה קשה עם הרכב, שלומה בטוב. תודה.

אחרי דין ודברים עיקש מול חברת הביטוח הרכב תוקן בסופו של דבר, הוחלפו חלקי מרכב, ציריה אחורית שנשברה ועוד אי אלו חלקים. היום הרכב סוף סוף חזר לנסוע. מצורפות תמונות של התאונה ושל התיקון.

12PCDV0004.JPG

13PCDV0005.JPG

bnmkjPCDV0014.JPG

gvhkgyuPCDV0015.JPG

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

כשהייתי בהונגריה, אחד הרכבים הראשונים שראיתי היה כזה!!!

לפני שהספקתי לשלוף את המצלמה (מי מיסתובב עם מצלמה ב 22:00 בלילה בדרך למלון עם תיקים על הגב?!) הוא נסע...

העיקר שהכל היסתדר...

:roll:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
כזכור זוגתי שתחיה עברה תאונה קשה עם הרכב, שלומה בטוב. תודה.

אחרי דין ודברים עיקש מול חברת הביטוח הרכב תוקן בסופו של דבר, הוחלפו חלקי מרכב, ציריה אחורית שנשברה ועוד אי אלו חלקים. היום הרכב סוף סוף חזר לנסוע. מצורפות תמונות של התאונה ושל התיקון.

מזל טוב. :mm_yeah:

עבורי (ועבור חברי פורום אחרים) זו הקלה כפולה.

בשבועות האחרונים התמקדתי בכל סיירה שחלפה בכביש, בתקווה שאולי אחת מהן תהיה "גיהה", ואוכל להסתער על בעליה לקבלת פרטים.

מה חברת הביטוח רצתה לעשות ? לגרוס ? איך הגעתם להסכמה ?

פורסם

ברוך רופא חולים-אני בטוח שהנזק הנפשי, גדול מהנזק הפיזי... ואם גם הוא שוקם אזי אפשר לחזור לשיגרה-סעו בזהירות והקפידו על ביטוח טוב ופסיכיאטר זמין-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
אפשר לדעת מה שונה בדגם הזה משאר דיגמי הסיירה באותו השנתון?

גיאה מסמל היום את הדגמים המאובזרים בהצע של פורד.

סיירה גיאה קיבלה את המערכות המכניות והחשמליות של הרכב הגדול יותר - הסקורפיו. מנוע 2 ליטר בהזרקה, 120 כ"ס, ABS, חישמול מלא, כולל סאנרוף, מושבי קטיפה, לוח שעונים נחמד וכדומה. פרטים נוספים בטח יתן מר חן פרחי. הרכב הזה נתן ב93 - שנת הדגם האחרונה - מה שכל רכב משפחתי ממוצע של ימנו נותן בשני הבדלים. האחד - הנעה אחורית, השני המחיר. סיירה גיאה 93 שווה 16K בעוד שרכב חדש היום שווה קצת יותר...

המערכות של הסקורפיו הגדולה התאימו לסיירה הקטנה יותר באופן טוב יותר מאשר לסקורפיו. הסיירה היא רכב מאוזן מאוד, נעים ונח. רכב משפחתי משובח.

פורסם

אפרופו סקורפיון,

ברחוב רופין בת"א עומדת קבוע סקורפיון 2.9I גיהה.

רכב נחמד מאוד!

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

המערכות של הסקורפיו הגדולה התאימו לסיירה הקטנה יותר באופן טוב יותר מאשר לסקורפיו. הסיירה היא רכב מאוזן מאוד, נעים ונח. רכב משפחתי משובח.

גם לנו במישפחה היתה סיירה, 1.6...

אני לא אשכח את היום שבו נסענו כל המישפחה חזרה מהסבתות, בסיבוב שביציאה המקריות לכיוון קרית אתא/כפר ביאליק, הכביש היה יבש, אבא שלי נהג (זה אומר שנסענו די לאט), נסענו אחרי מכוניות, ולפתע האוטו החליק על הצד, פשוט התחיל לנסוע לרוחב הכביש!!!

אני זוכר את הדרך מבעד לחלונות הצד...

יום אחרי זה האוטו נישלח לאיזון ובדיקה ויצא "פיקס"...

זו לא היתה הפעם האחרונה שלו... היו עוד אי אילו "ניפלאות"...

אני לעומת זאת הפקתי ממנו "רגעים של נחת" בציור עיגולים :roll:

גילי

פורסם
אפרופו סקורפיון,

ברחוב רופין בת"א עומדת קבוע סקורפיון 2.9I גיהה.

רכב נחמד מאוד!

יניב

כמה פעמים שמתי לו פתק על הרכב...

אם תוכל למצוא את הבעלים...

סקורפיו גיאה מבחינתי זה האוטו הבא, למרות שאני מעדיף אחת מעט יותר מאוחרת עם מנוע 2.8 מתקדם (כמו שיש אחת שחורה עם מספר דיפלומטי שראיתי מספר פעמים...)ולא מנוע מבוסס פינטו כמו זאת ברופין.

פורסם

ולפתע האוטו החליק על הצד, פשוט התחיל לנסוע לרוחב הכביש!!!

אני זוכר את הדרך מבעד לחלונות הצד...

הרכב הזה כ"כ עצלן, שאולי הייתה שם התערבות אלוהית שחשבה לעצמה שתגיעו ליעדכם הרבה יותר מהר מנסיעה לאורך הכביש, בנסיעה רוחבית...

:twisted:

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם
הרכב הזה כ"כ עצלן, שאולי הייתה שם התערבות אלוהית שחשבה לעצמה שתגיעו ליעדכם הרבה יותר מהר מנסיעה לאורך הכביש, בנסיעה רוחבית...

:twisted:

אולי הוא עצלן (יותר מהחיה, זה בטוח!), אבל הוא עושה דברים מפחידים!!!

יחסית למיכלולים שלו הוא אמור להיות יציב, אבל הוא לא...

גילי

פורסם

את הקורטינה GXL שלנו החליפה סיירה גיאה צבע בורדו ,גיר חמישה הילוכים מקוצר,כנף מקורית,גלגלי סגסוגת מקוריים.

אח איזה רכב.....:turn-l: .

כל הכבוד שלא ויתרת ,רכב מדהים.

לירון

פורסם

במקרה ראית את הרכב של יובל במוסך בתל אביב כולי ההיתי מאושר שראיתי את הסיירה גיאה של יובל ועוד שכולה עברה פחחות וצבע(בעצם חלקה) וגם אמרתי לו שאם הוא לא היה מתקן ההיתי קונה ממנו את האוטו כדי לשים לאוטו שלי את כל החלקים!!

ובקשר לסיירות אני לא רואה משהו יותר טוב מפורד סיירה גם רכב נוח ומפנק חזק ורכב עם הרבה פוטנציאל לשיפורים אני יש לי סיירה רגילה שאני הופך אותה לאט לאט כמו הגיאה !

ויובל מברוק על האוטו החזרת אותו לחיים!!!

יקי!!!

• תוכן חדש...