Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל בעלי רכבי האספנות שלום,

במידה והינך מעוניין/ת להציג רכבך לראווה על גבי מסך הטלויזיה אנא קרא פנייה זו:

בימים אלו מפיקה חברת מטר הפקות סדרת דרמה חינוכית לערוץ לוגי (ערוץ המדע לילדים).

הסדרה עוסקת בחבורת ילדים אשר מצלמים כתבות שונות לערוץ המקומי- כתבות אלו עוסקות בארועים ודמויות שונות בהיסטוריה של מדינת ישראל.

אחד הפרקים עוסק בחטיפה של אדולף אייכמן ע"י אנשי המוסד בשנת 1957.

לצורך כך אנו זקוקים לרכב אספנות המתאים לתקופה (רצויי רכב אמריקאי).

רכב זה יופיע בשחזור הארוע- הרכב אמור לעמוד במקום עם אורות דולקים (ללא נסיעה).

הצילומים יתרחשו בדרום ת"א ברחוב משה מאור (מול בניין מרכזים).

משך הצילומים כשעתיים עד שלוש, בשעות הערב, בסוף חודש יולי.

השתתפות בצילומים היא ללא תשלום, אך עם קרדיט מכובד והמון רצון טוב לקחת חלק בפעילות חינוכית זו למען הדור הצעיר.

לכל שאלה ומענה לפנייה זו ניתן להתקשר לנועם: 4536960- 054 .

המון תודה.

פורסם

הסדרה עוסקת בחבורת ילדים אשר מצלמים כתבות שונות לערוץ המקומי- כתבות אלו עוסקות בארועים ודמויות שונות בהיסטוריה של מדינת ישראל.

השתתפות בצילומים היא ללא תשלום, אך עם קרדיט מכובד והמון רצון טוב לקחת חלק בפעילות חינוכית זו למען הדור הצעיר.

המון תודה.

נעם שלום,

לפני הכל ברצוני להבהיר נקודה אחת, מועדון החמש משתתף בפעילויות למען הקהילה חינם ללא כסף, והחברים שמחים תמיד להשתתף באירועים כאלו, אנא שכנע אותי שההפקה הזו ללא יוצא מוןהכלל היא על בסיס התנדבותי וערוצי הכבלים מקבלים הפקה זו בחינם, קשה לי להאמין שהילדים שיועסקו בתכנית זו או כל שחקן לא יתוגמל כספית, אבל אולי אני טועה ולכן אשמח מאד ואני מאמינה שגם עמיתי , לקבל הסבר משכנע שאכן אין כאן נסיון לחסוך בהוצאות הפקה על גבם של בעלי רכבי אספנות, אתה בוודאי יודע שרכב מצטלם יש לו הוצאות הכנה , לא אחת קורה שבעל הרכב צריך להתפנות מעבודתו על מנת להכין את הרכב וזאת בנוסף להוצאות נוספות - לכל הפקה יש תקציב ותגמול שחקנים דוגמנים זה על פי חוק , רכב מצטלם הוא דוגמן שחקן לצורך הענין ולכן זה לא שונה, לנסות לפתות מישהו בעבור קרדיט וחשיפה זה לא הוגן ,לא כל שכן בשם החינוך וההיסטוריה המכאיבה, נכון לפעמים זה עובד על כולנו כי לכולנו יש קצת מן האקסביסיוניזם, אבל הכבלים הלקוח לצורך הענין , זהו גוף עיסקי וכלכלי מדוע אם כך לקדם את ההפקה הזו על גבם של בעלי רכב אספנות???

ושוב אשמח להתבדות

אירית

פורסם

ומעניין לעניין (כמעט) באותו העניין, או יותר נכון באוטו העניין:

השבוע אני מצלם תכנית חדשה של מסע עולמי ב.....תל אביב. התכנית תציג את העיר העברית הראשונה ואיפה עדיין אפשר לראות ולחוות את ימי אחוזת בית, תל אביב הקטנה ושאר מרכיבים נוסטלגיים שהולכים ומתמעטים תחת שמלת הפיתוח, הזכוכית והפלדה.

ביום שישי (מחרתיים, 17.5.05) אגיע (בערך ב-17:00) עם צוות הצילום למפגש הקבוע של מועדון החמש על מנת לסקר אותו כחלק מהתכנית ואשמח לראותכם עם ה"בונבונירות" (שהרי ממילא אנו באים לשם) ובכך לתת למועדון ולפעילויותיו עוד חשיפה קטנה אצל כלל הציבור בישראל (לפחות אצל 330 האלף שרואים מסע עולמי...).

וביחס לנושא בתחילת השרשור - אירית צודקת ברמה העקרונית בכל מילה כמו גם בתפישת העולם ובעובדות. ועדיין, למרבה הצער תקציבי ההפקה בארץ צנועים (מאוד) ולכן המפיקים מנסים לחסוך איפה שאפשר בהוצאות ולהתפרנס בכבוד.

נדמה לי, ועדיין לא מאוחר, שהפתרון הראוי ביותר הוא שנציג חברת ההפקה יגדיר את הצרכים והדרישות (כפי שעשה), ישאל אם יש מתנדבים עם מכונית מתאימה, רצון טוב ונכונות ויציע מיוזמתו ואף ישמח (כן, ישמח!) להשתתף בהוצאות אם יהיו כאלה והן לא מחוץ לגבול הסביר.

(עכשיו לא נותר לי להמתין לראות מי יהיה הראשון שישאל אם מסע עולמי משלמים למכוניות שבלאו הכי מגיעות למפגש...)

טריומף TR3A שנת 1958

וולוו P1800 "המלאך" 1965

ותמיד מחפש עוד רודסטארים/מכוניות ספורט אירופאיות

פורסם

איל

אין מצב זה דומה למה שהגבתי עליו, זה לא צורך הערכות מיוחדת השקעה כל שהיא לא של זמן, ולא של כסף, מה גם שהדבר נעשה בדרכים המקובלות ומראש, המבקש האמור לא מי יודע מה משכנע, יש לא מעט שמנסים לקדם ענינם , וכל מיני "גוזרי קופון" למיניהם , ושוב אני מדגישה, אין בעיה להרתם לטובת הקהילה והראיה בית חולים אברבנאל ועוד, ובדברי אילו אני לא טוענת שהלז הינו כזה, ולכן בקשתי הסבר, וחוץ מזה ידעתי שתגיב

אירית

פורסם

ניתן להתקשר לנועם: 4536960- 054 .

נועם היקר,

אני מקווה שאתה רק אחראי לשנורר רכב לצילומים ולא על התכנים החינוכיים האחרים, כי אייכמן נתפס ע"י אנשי המוסד בשנת 1960....

מעבר לזה, כל אחד רשאי לעשות ברכבו כרצונו, אבל אני חושב שלחברת מטר יש מן הסתם תקציב הפקה כלשהו לתכנית, וגם יש מי שאמור להרוויח ממנה כסף בסופו של דבר. מאחר ולא מדובר בפרוייקט לאומי התנדבותי, גם בעל הרכב צריך להיות מתוגמל. קשה לי לראות איך קרדיט נדיב הוא תגמול ראוי. צילום התכנית של איל לא נכנס לאותה קטגוריה כי הוא מצלם אירוע שמתקיים בלאו הכי, וגם נותן פירסום חינם למועדון.

נמרוד

פורסם
ומעניין לעניין (כמעט) באותו העניין, או יותר נכון באוטו העניין:

השבוע אני מצלם תכנית חדשה של מסע עולמי ב.....תל אביב. התכנית תציג את העיר העברית הראשונה ואיפה עדיין אפשר לראות ולחוות את ימי אחוזת בית, תל אביב הקטנה ושאר מרכיבים נוסטלגיים שהולכים ומתמעטים תחת שמלת הפיתוח, הזכוכית והפלדה.

ביום שישי (מחרתיים, 17.5.05) אגיע (בערך ב-17:00) עם צוות הצילום למפגש הקבוע של מועדון החמש על מנת לסקר אותו כחלק מהתכנית ואשמח לראותכם עם ה"בונבונירות" (שהרי ממילא אנו באים לשם) ובכך לתת למועדון ולפעילויותיו עוד חשיפה קטנה אצל כלל הציבור בישראל (לפחות אצל 330 האלף שרואים מסע עולמי...).

וביחס לנושא בתחילת השרשור - אירית צודקת ברמה העקרונית בכל מילה כמו גם בתפישת העולם ובעובדות. ועדיין, למרבה הצער תקציבי ההפקה בארץ צנועים (מאוד) ולכן המפיקים מנסים לחסוך איפה שאפשר בהוצאות ולהתפרנס בכבוד.

נדמה לי, ועדיין לא מאוחר, שהפתרון הראוי ביותר הוא שנציג חברת ההפקה יגדיר את הצרכים והדרישות (כפי שעשה), ישאל אם יש מתנדבים עם מכונית מתאימה, רצון טוב ונכונות ויציע מיוזמתו ואף ישמח (כן, ישמח!) להשתתף בהוצאות אם יהיו כאלה והן לא מחוץ לגבול הסביר.

(עכשיו לא נותר לי להמתין לראות מי יהיה הראשון שישאל אם מסע עולמי משלמים למכוניות שבלאו הכי מגיעות למפגש...)

איל האם יש כבר תאריך שבו תשודר התוכנית המדוברת?
פורסם

לאייל פלד שלום שמחתי לקרא בפורום שאתה עומד לערוך סרט על העיר תל אביב. אנחנו שלושה חברי מועדון החמש בעליהם של שלוש סוסיתות יפיפיות משנות השישים שאחת מהם נדירה בעולם. אנו מקויים שהמכוניות שלנו ושל שאר חברי המועדון שהיו נוכחים במפגש יוסיפו לסרט תוכן בהצלחה אבי......!!!!!!

סוסיתא 10 מבציר 1965.

רום כרמל מבציר 1978.

טנדר סוסיתא 1965.

:-Dטנדר סוסיתא12

פורסם

לאייל אנו בעלי שלושת הסוסיתות מקווים שתגלה הרבה רגישות לרכבים האלו כי הם חלק בילתי ניפרד מנוף ארץ ישראל הישנה בתודה יניב

פורסם

ובתשובה לשאלות:

אני מגיע לתעד את מפגש מועדון החמש as is, על מנת להביא לתודעת הציבור הרחב את בשורת המועדון בכלל ואת המפגשים הקבועים בפרט.

אינני מחפש מכוניות או דגמים מיוחדים אלא אנסה להעביר את אופי המפגש, להראות מכוניות (סוסיתות בוודאי...) ולשמוע קצת סיפורים קטנים (ופיקנטיים) של חוויית האספנות, האיתור, השיפוץ והשימור של המכוניות הקלאסיות. הכל מתוך ניסיון להשיג מטרה כפולה: לתרום (קצת) לבנייתה של תרבות מוטורית ראויה ולהציע לסקרנים מבין הצופים חלון דרכו ניתן להציץ אל ימיה הגדולים של תל אביב הקטנה.

(בקיצור: סיפורים מהשריטה).

התכנית מסע עולמי בתל אביב מיועדת לשידור במחצית השנייה של יולי, ככל הנראה ביום שלישי ה-26 ביחולי בשעה 8:45 בערב בערוץ 2.

מחכה לראות כמה שיות רחברים עם כמה שיותר מכוניות. להתראות.

טריומף TR3A שנת 1958

וולוו P1800 "המלאך" 1965

פורסם
ובתשובה לשאלות:

אני מגיע לתעד את מפגש מועדון החמש as is, על מנת להביא לתודעת הציבור הרחב את בשורת המועדון בכלל ואת המפגשים הקבועים בפרט.

אינני מחפש מכוניות או דגמים מיוחדים אלא אנסה להעביר את אופי המפגש, להראות מכוניות (סוסיתות בוודאי...) ולשמוע קצת סיפורים קטנים (ופיקנטיים) של חוויית האספנות, האיתור, השיפוץ והשימור של המכוניות הקלאסיות. הכל מתוך ניסיון להשיג מטרה כפולה: לתרום (קצת) לבנייתה של תרבות מוטורית ראויה ולהציע לסקרנים מבין הצופים חלון דרכו ניתן להציץ אל ימיה הגדולים של תל אביב הקטנה.

(בקיצור: סיפורים מהשריטה).

התכנית מסע עולמי בתל אביב מיועדת לשידור במחצית השנייה של יולי, ככל הנראה ביום שלישי ה-26 ביחולי בשעה 8:45 בערב בערוץ 2.

מחכה לראות כמה שיות רחברים עם כמה שיותר מכוניות. להתראות.

אכן יוזמה מבורכת ותורמת

כל הכבוד!!

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

המון תודה.

יש לי שאלה יותר חשובה:

האם ההפקה תממן גם החלפת מצבר לרכב האספנות שיעמוד 3 שעות עם אורות דולקים?.. (או שאתם מתכוונים להשאיר את המנוע פועל ל- 3 שעות?! ובמקרה הטוב תצטרכו להניע עם כבלים)

חוץ מזה, ערוץ "לוגי" הינו ערוץ לילדים המשדר בפלטפורמה הדיגיטלית בלבד של חברת הכבלים "הוט".

מנויי yes לא יכולים לצפות בזה וכמו כן מנויי הוט שאין בבעלותם ממיר דיגיטלי. מכאן אפשר להבין שכמות הצופים לא תהיה גדולה במיוחד.

פורסם

היינו, צילמנו ונהנינו.

מבקש לומר תודה גדולה לכל החברים שהגיעו עם המכוניות, שיתפו פעולה ועזרו לנו. התכנית מיועדת לשידור ב-26.7.2005 (מקווה שלא יהיו שינויים בלתי צפויים), ובכל מקרה אעדכן בסמוך לשידור בפועל בהודעה נפרדת.

שוב, תודה לכולם.

טריומף TR3A שנת 1958

וולוו P1800 "המלאך" 1965

פורסם
נבצר ממני להגיע היום,חבל:-(:cry: .

מאמין שנהניתם.

לירון

קטנצ'יק באמת חסרת לי היום, חיפשתיך

אירית

• תוכן חדש...