Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס 450

geifmany
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי מרצדס 450 SEL

6 ספרות, נראה סביבות אמצע שנות השבעים

מישהו מכיר את הרכב שווה לשיפוץ מהנה לנהיגה וכו...

פורסם

קודם כל ,ברוך הבא לפורום!

שנית :אנא הקפד להשתמש בסימני פיסוק, על מנת שנוכל להבין יותר טוב את כוונת המשורר:wink: .

ובקשר לשאלתך:הגדר שווה לשיפוץ?

המהות האמיתית של רכב אספנות הוא לא רווח ,אלא יותר FUN.

אם הרכב הזה מזכיר לך נשכחות\אוהב את הרכב המסוים הזה,אז בהחלט שווה להשקיע עליו.

מקווה שעזרתי

לירון

פורסם

השאלה עד כמה הוא מהנה...

הן לשיפוץ ועבודה עליו והן לנהיגה ואחזקה באופן כללי....

הדגם מאוד מוצא חן בעיני אך אני מתלבט לגבי הפרקטיות של השיפוץ והאחזקה של כזה דגם.

פורסם
ראיתי מרצדס 450 SEL 6 ספרות נראה סביבות אמצע שנות השבעים

מישהו מכיר את הרכב שווה לשיפוץ מהנה לנהיגה וכו...

היי,

הייתה לי מרצדס 350SEL שנת 1975, רכב נפלא, אך ממש לא פשוט וזול לתחזוקה. יש בעיות זמינות חלקים, עלויות חלקים גבוהות (מכאניים עוד מילא, מרצדס, נגיד, קוסמטיים עולים בשמיים). הרכב לא שווה הרבה בתור"השקעה" לאספנות. אך כמובן שאם הוא מוצא חן בעיניך ואתה מודע לעובדה שההשקע לא מתקבלת בזמן המכירה, לך על זה...

כאמור, הרכב מפנק מאוד, מרצדס של פעם. יש למכר שלי כזו עם מנוע 6.9 ליטר במצב חדש (אני חושב שהיא אפילו למכירה...) ... תענוג...

אם תקנה כזו, אתה מוזמן לפנות אליי, אני חושב שעדיין יש לי את ספר הרכב שלה ושניים-שלושה ספרי שיפוץ לרכב הנ"ל.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
אם אתה מעוניין במרצדס 450SLE מנוע 8 נפח מנוע 4500 אינגקטורים מודל 76 סאן רוף חשמלי זקוקה לפחחות וצבע

0523284121-מנחם

אני מניח שאתה מתכוון ל-SEL? (ה-L מצייןת בדגם ה-SE את ה-LONG, גרסא מעט מוארכת), ה-SL היא סדרה אחרת לגמרי...

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
יש למכר שלי כזו עם מנוע 6.9 ליטר במצב חדש (אני חושב שהיא אפילו למכירה...)

כסופה? שביטלו לה את המערכת ההידופניאומטית?

HFturbo

• תוכן חדש...