Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי, אני לא מפה. אני בכלל מהאופנועים, אבל אני גם אוהב רכבים ישנים.

תיראו מה ראיתי היום.

פורסם

בעזרת הטלפתיה העל חושית שניתנה לכל אחד מחברי הפורום הזה? :wink:

(משהו לא הסתדר לך בקישור...)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

שלום לכולם

טוב הו מהצפון שנת 1952

חודש שיפוץ של ידידי בני זוהר

שלומי

IMG_1371.jpg

פורסם

מקסים! הכלים של הילדות שלי. האדום הוא פורשה חד בוכנתי 820 (?) סמ"ק, אם איני טועה, דיזל, 4 פעימות.

השני הוא הולדר כמובן, B12 מנוע זאקס 604 סמ"ק חד בוכנתי, דיזל דו פעימתי. לשניהם גיבוי הנעה עם מנואלה, אופציה להיפוך הגלגלים ואת שניהם אפשר לדחוף ידנית, אם נתקעו עקב תקלה...

את ההולדר הייתי מניע בבוקר לאחר ששפכתי קומקום מים רותחים על המזרק שלו משום שחוט הלהט לא רצה יותר לעבוד.

פורסם
מקסים! הכלים של הילדות שלי. האדום הוא פורשה חד בוכנתי 820 (?) סמ"ק, אם איני טועה, דיזל, 4 פעימות.

השני הוא הולדר כמובן, B12 מנוע זאקס 604 סמ"ק חד בוכנתי, דיזל דו פעימתי. לשניהם גיבוי הנעה עם מנואלה, אופציה להיפוך הגלגלים ואת שניהם אפשר לדחוף ידנית, אם נתקעו עקב תקלה...

את ההולדר הייתי מניע בבוקר לאחר ששפכתי קומקום מים רותחים על המזרק שלו משום שחוט הלהט לא רצה יותר לעבוד.

להולדר לא היה חוט חהט אלא תבריג שהייתה פותח ומכניס פנימה מן בד מיוחד שדלק כמו סיגריה והיה מחממם את תא השרפה לפרק זמן קצר.

דרך אגב בארץ קיימים מספר לא מבוטל של פורשה חד צילינדר מכל הדגמים שלו (קצר, צר וארוך) בודדים מאד שני צילינדר ואחד בלבד בתל עדשים 3 צילינדר.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
להולדר לא היה חוט חהט אלא תבריג שהייתה פותח ומכניס פנימה מן בד מיוחד שדלק כמו סיגריה והיה מחממם את תא השרפה לפרק זמן קצר. אכן, אתה צודק, אולם היה דגם מנוע "מתקדם" יותר בעל חוט להט.
פורסם

בקיבוץ שלי היה פורש ארוך ,והוא נעלם כלא היה .....כל כך רציתי לשפץ אותו.

ד"א מידי כמה שנים היו מניעים אותו ,בתהליך פשוט של תידלוק,מצבר וכדומה.....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

יש מישהו בעין ורד שאוסף טרקטורים ויש לו מוזיאון פרטי ענק, כל הטרקטורים שלו מניעים ובמצב נסיעה. משהו פשוט מדהים, ממליץ לכולם ללכת לראות....

פורסם

היי ניב

בקשר לעין וורד -

האם יש לך שם, טלפון או פרטים מזהים אחרים?

תודה, אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
יש מישהו בעין ורד שאוסף טרקטורים ויש לו מוזיאון פרטי ענק, כל הטרקטורים שלו מניעים ובמצב נסיעה. משהו פשוט מדהים, ממליץ לכולם ללכת לראות....
המוזיאון בעין ורד הוא: אוסף הטרקטורים ותלדות המיכון החקלאי בארץ ישראל, והוא עמותה רשומה. נשיא העמותה היה רפול ז"ל. כל הפרטים, כולל כתובת וטלפון באתר www.tractor.org.il

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

יש בחיפה 2 טרקטורים מאוד מאוד ישנים..

הם נמצאים ליד הים..איפה שיורד הרכבל ..מי שמכיר..

נמצאים שם 2 טרקטורים עתיקים מאוד אחד על הגג ואחד ליד המסעדה(לא בטוח שזה מסעדה*)

[size=1][color=yellow][/color][/size]

פורסם

אכן הטרקטור הירוק הוא שלי

הולדר מודל 52 שופץ כחדש בעזרתו של אבשלום (אבשי האגדי ) שיש לו מוזיאון טרקטורים פרטי משלו.

כיוון שאני לא יודע כל מיני טריקים להנעת הטרקטור אני פשוט מרסס כוהל סותם ומניע (כך לימד אותי אבשי)

התמונה צולמה בהשקה שהייתה בצפון באחד ממפגשי יום שישי.

ברשותי אוסטין מודל 58 ופליימוט בלוודר מודל 55

• תוכן חדש...