Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן יואיט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא שמעתי על דבר כזה. אולי אתה מתכוון ל-SP2 ? אם כן, היה עליה כאן שירשור בעבר:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=47885&highlight=%E1%F8%E6%E9%EC%E9%E4

ועוד שירשור שיכול לעזור:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=16017&page=1&pp=15&highlight=%E1%F8%E6%E9%EC%E9%E4

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

לא. גם אני לא יודע במה מדובר. גרסאות הספורט היחידות שאני מכיר של ה"ווריאנט" הם הקרמן גיאה שלי, וה-SP הברזילאי.

דרך אגב, "ווריאנט" בשפת VW זהו "סטיישן". הם משתמשים בשם הזה עד היום בשביל גרסאות הסטיישן של הפאסאט וכו'. השם האמיתי של הדגם שנקרא "ווריאנט" בפורום הזה הוא Type 3 - ז"א דגם 3. לדגם הסטיישן של הType 3 קראו "ווריאנט".

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

"יואיט"? מאברוק, נראה לי שהמצאת פולקסווגן....

הרכב בתמונה זו פולקסווגן 1500 (שנות ה-60') שבן יתר דגמיה היתה גם הווריאנט (גרסת סטיישן), נפוצה - יחסית - בארץ בתחילת שנות ה70' וה- TL (חלון אחורי משופע). מנוע 1600, היתה גם גרסה אוטומטית. הקרמן-גיאה הזכורה לטוב חלקה עימה הרבה מן המשותף.........

פורסם

זה notchback. ז"א VW Type 31. הרכב שבתמונה הוא דגם יחסית מודקם, משנות השישים. היה לו או מנוע 1500 או 1600, תלוי בדגם ובשנה.

הקרמן גיאה שלי (דגם 34) הוא זהה מבחינת השלדה והמכניקה.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

לא להתרגז, לא המצאתי כלום.

ככה בעל הרכ הציג את רכבו ואני לא שמעתי מימי על דגם כזה לכן ביררתי

בכל אופן תודה על האינפורמציה

פורסם
בארץ שמעתי אנשים שקוראים לאוטו הזה VW לימוזין.

האוטו בתמונה שלך נראה במצב רע ,אל תתפתה לשלם הרבה רק בגלל שזה דגם נדיר,היא לא שווה יותר מ 2000

שקל במצב הזה.

VW הצליחו לבלבל את כל העולם עם שמות הדגם של סדרת הדגם 3. השם היחיד שהיה רשמי, ז"א כתוב על האוטו, היה Variant, שהיה השם של דגם הסטיישן בלבד והיה כתוב על האוטו בשנים האחרונות, בשווקים מסויימים. חוץ מזה הדגם נקרא VW 1500, ואחר כך VW 1600. לVW 1600 היה אופציה למנוע 1500 (אני לא צוחק), אבל עדיין נקרא 1600. למנוע ה-1600 היתה משנת 1968 אופציה של הזרקת דלק (Bosch D-Jetronic) ותיבת הילוכים אוטומטית. כל האופציות האלה השתנו לפי השווקים השונים. נדמה לי השוק היחיד שבו נמכרו כל האופציות היה גרמניה. יש לי רשימת מחירים משנת 1969 עם כל הפרטים.

היו ארבע סוגי בודי, שלכולם היתה אותה שלדה. ה-notchback נראה כמו סדאן עם בגאז' מאחור, ונקרא משום מה לימוזין בגרמניה. ה-Variant היה דגם הסטיישן והיה גם fastback שנקרא VW 1600TL, עם חלון אחורי משופע. בארה"ב לא השתמשו בשם Variant אלא squareback. חוץ מכל אלה היה גם הקרמן גיאה דגם 34, שייצורו הופסק בשנת 1969. הלימוזין והווריאנט יוצרו בין השנים 1962 ל-1973, וה-fastback, שנקרא בגרמנית Stufenheck, יוצר משנת הדגם 1966, ועד 1973.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

אפרופו vw ,ראיתי kill bill והקטע שהכי נהנתי בו זה כשהיא נסעה בכרמן גיאה...כחולה ויפה ,יותר יפה מאומה טורמן....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...