Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקשר לביטוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברה

לאחר שהפרויקט שלי כבר עומד לקראת הסוף.

רק הפחחות, שזה החלק הכי מסובך ב127 שלי.

אני רוצה לעשות ביטוח וטסט, לצערי אני לא יודעה את המחירים לרכב אספנות וגם לא יודע היכן ניתן לעשות.

ולכן אני מבקש את עזרתכם.

נ.ב

התמונות בקרוב:wink:

תודה מראש גיא

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם
היי חברה

לאחר שהפרויקט שלי כבר עומד לקראת הסוף.

רק הפחחות, שזה החלק הכי מסובך ב127 שלי.

אני רוצה לעשות ביטוח וטסט, לצערי אני לא יודעה את המחירים לרכב אספנות וגם לא יודע היכן ניתן לעשות.

ולכן אני מבקש את עזרתכם.

נ.ב

התמונות בקרוב:wink:

תודה מראש גיא

שאלה לי.... רק כדי להבין משהו... אתה לקראת סוף התהליך ועכשיו אתה עושה פחחות וצבע?

ולשאלתך,

טסט אספנות כ-150 ש"ח (כל חצי שנה)

חובה כ-450 ש"ח

ג' כ-400 ש"ח

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
חמדה גלאט פבריקנט 03-5357903
ניסיתי להמנע מ"פרסומת"... אך אם יש לגיטימציה... ;-)

תנסה גם ב-GCI -Globe ClassicCar Insurance , מתמחים ברכב מיוחד, קלאסי ואספנות

09-7676806

ליאור.

(גילוי נאות: הסוכנות הנ"ל (GCI) בבעלותי)

חלומות נועדו להתגשם

פורסם
שאלה לי.... רק כדי להבין משהו... אתה לקראת סוף התהליך ועכשיו אתה עושה פחחות וצבע?

ולשאלתך,

טסט אספנות כ-150 ש"ח (כל חצי שנה)

חובה כ-450 ש"ח

ג' כ-400 ש"ח

כן אני לקראת סוף התהליך, נישאר רק הפחחות, כל מה שקשור לחשמל ומכנית מושלם.

אני מתענין בביטוח.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם
כן אני לקראת סוף התהליך, נישאר רק הפחחות, כל מה שקשור לחשמל ומכנית מושלם.

אני מתענין בביטוח.

מה שנקרא... להבא... מתחילים מהפחחות צבע. חשמל, מכונאות, פנים הרכב וכו', הכל מתבצע לאחר הפחחות והצבע... יש "ספר בישול" לתהליך שיפוץ רכב, אין בו קיצורי דרך...

בכל מקרה, מאחל לך הצלחה בתהליך ונשמך לראות תמונות! :)

nopics.gif

חלומות נועדו להתגשם

פורסם
מה שנקרא... להבא... מתחילים מהפחחות צבע. חשמל, מכונאות, פנים הרכב וכו', הכל מתבצע לאחר הפחחות והצבע... יש "ספר בישול" לתהליך שיפוץ רכב, אין בו קיצורי דרך...

בכל מקרה, מאחל לך הצלחה בתהליך ונשמך לראות תמונות! :)

nopics.gif

אני מתעסק באספנות לא פעם הראשונה. כך שכל משקשור למכונאות מושלם אך לא מורכב,

וזה לא מפריע לפחחות, מערכת חשמל מושלמת ותפוסה באזיקונים גם לא מפריע, וכל משיש מיתחת

לכנפיים גם הוחלף ובפחחות כל זה יתכסה בניר כך שזה גם לא מפריע.

מה יוצא? שאני עובד לפי הספר:wink:

פורסם
אני מתעסק באספנות לא פעם הראשונה. כך שכל משקשור למכונאות מושלם אך לא מורכב,

וזה לא מפריע לפחחות, מערכת חשמל מושלמת ותפוסה באזיקונים גם לא מפריע, וכל משיש מיתחת

לכנפיים גם הוחלף ובפחחות כל זה יתכסה בניר כך שזה גם לא מפריע.

מה יוצא? שאני עובד לפי הספר:wink:

לפי התקציר של הספר ;-)

חלומות נועדו להתגשם

פורסם
לפי התקציר של הספר :wink:
ליאור יקר

לא צריך לעקוץ. . . יש כל מיני ספרים, יש כל מיני תקצירים,

ומעבר לכך, יש כל מיני אנשים עם רצונות עם ראית הנושא ועם יכולת כספית השונות מאדם לאדם.

לא כל אחד רואה את השיפוץ כמו שרואה זאת השני. יש המעדיף "להפשיט" את הרכב לגמרי ואז לעשות פחחות וצבע יסודיים ויש שמעדיף לתקן "באופן מקומי" הגם שזה לא לגמרי יסודי - אך מהיר פשוט וזול יותר. לא לכולם יש את הכסף ללא גבולות

כך גם בשאר נושאי ושלבי השיפוץ.

אני כדוגמא, חייב לעשות תיקוני פחחות וצבע למרצדס כבר כמה שנים, אני מבין שאצטרך להפרד מהרכב לתקופה ממושכת, וגם מסכום כסף לא מבוטל, עקב סיבות אלו העניין נדחה ונדחה. ייתכן שלבסוף אחליט לבצע תיקונים מקומיים וזהו. (זמן רב שאני מתלבט על כך).

לסיכום, פירגון בנושא תמיד עוזר למען חיזוק ושיפור ההרגשה,

אך ביקורת לא שייכת אלינו, צריך לאפשר לכל איש לעשות את הישר בעיניו.

בברכה - אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
ליאור יקר

לא צריך לעקוץ. . . יש כל מיני ספרים, יש כל מיני תקצירים,

ומעבר לכך, יש כל מיני אנשים עם רצונות עם ראית הנושא ועם יכולת כספית השונות מאדם לאדם.

לא כל אחד רואה את השיפוץ כמו שרואה זאת השני. יש המעדיף "להפשיט" את הרכב לגמרי ואז לעשות פחחות וצבע יסודיים ויש שמעדיף לתקן "באופן מקומי" הגם שזה לא לגמרי יסודי - אך מהיר פשוט וזול יותר. לא לכולם יש את הכסף ללא גבולות

כך גם בשאר נושאי ושלבי השיפוץ.

אני כדוגמא, חייב לעשות תיקוני פחחות וצבע למרצדס כבר כמה שנים, אני מבין שאצטרך להפרד מהרכב לתקופה ממושכת, וגם מסכום כסף לא מבוטל, עקב סיבות אלו העניין נדחה ונדחה. ייתכן שלבסוף אחליט לבצע תיקונים מקומיים וזהו. (זמן רב שאני מתלבט על כך).

לסיכום, פירגון בנושא תמיד עוזר למען חיזוק ושיפור ההרגשה,

אך ביקורת לא שייכת אלינו, צריך לאפשר לכל איש לעשות את הישר בעיניו.

בברכה - אבי נוף.

אבי, הכל נאמר בטוב טעם וחלילה לא מתוך רצון לעקוץ... לא בכדי באה הקריצה בסוף המשפט שרשמתי לו :)

אני תמיד שמח שרכב אספנות, יהה אשר יהיה, חוזר לכביש :)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

פורסם

אתם כנראה לא מבינים לפי דעתי התהליך שאני עושה יותר יסודי.

ולמה סטינו מהנושא, ביקשתי עזרה!

פורסם
אתם כנראה לא מבינים לפי דעתי התהליך שאני עושה יותר יסודי.

ולמה סטינו מהנושא, ביקשתי עזרה!

קיבלת אותה :) בתחילת השרשור יש לך מחירים וכן טלפונים של שני סוכנים שונים.

חלומות נועדו להתגשם

• תוכן חדש...