Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלב הפירוק, אחד השלבים המהנים בתהליך השיפוץ...

המטרה, להביא את הרכב למצב פח בלבד. משמע, שום בורג, גומי, חוט, פלסטיק וכו' מחוברים לכלום, למעט 4 גלגלים. המנוע יפורק בשבוע הבא ועימו חלונות ושמשות הרכב.

למזלי הרב, החלודה והפרינץ לא היוחברות טובות מעולם ולכן, הבסיס הוא נוח וטוב לעבודה.

מכאן, הפרינץ תכנס לעבודת פחחות/צבע ייסודית, ברמה ללא פשרות, במטרה להביאה למצב תצוגה.

עדכונים, בהמשך :)

נפגש היום במועדון עם הלבנה ;-)

ליאור.

DSC00028.jpg

DSC00024.jpg

DSC00030.jpg

DSC00031.jpg

DSC00032.jpg

DSC00033.jpg

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
נו..... איך הז'דיים שלה ? כומו תפוחים , אה ?

לי

נושא שירשור טוב, לפחות נדע (כנראה) את מאוויו והעדפותיו של כל אחד (דרך אגב שמר! תפוחים "פסה" אגסים יותר באופנה).

האם הכתום ישאר??? צבע להבעת עמדה לא???

להתראות (אולי) במפגש

אירית

פורסם

למזלי הרב, החלודה והפרינץ לא היוחברות טובות מעולם ולכן, הבסיס הוא נוח וטוב לעבודה.

ליאור.

לא מדוייק, הפרינצים הגיעו ללא זפת על תחתית הרכב כמו שנהוג להגנה, ולכן תחתית הרכב הייתה נרקבת.

בתמונות כשקנית את האוטו חשבתי שראיתי ריקבון בתחתית הרכב, לא כך ?

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
לי

נושא שירשור טוב, לפחות נדע (כנראה) את מאוויו והעדפותיו של כל אחד (דרך אגב שמר! תפוחים "פסה" אגסים יותר באופנה).

להתראות (אולי) במפגש

אירית

זה בסדר אירית - פאסה או לא , אנחנו יודעים ליהנות ממבחר פירות העונה
פורסם
זה בסדר אירית - פאסה או לא , אנחנו יודעים ליהנות ממבחר פירות העונה
היי!!! את הבננות תשאיר לי!(הנה זה מתחיל.... אוקי השתלטתי על השדים שלי - DEMONS שלא תטעו )

אירית

פורסם
לי

להתראות (אולי) במפגש

אירית

אירית, אני מתפלא עליך...

ליאור כתב שהצפייה בשירשור היא מגיל 18 ומעלה... :nono:

לא רק שנכנסת לפה, אלא את גם מגיבה?!

:wink:

שישי נפלא לכולם,

:twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם

ליאור, שאלה מתוך סקרנות:

כשאתה מרכיב הכל חזרה, איך אתה מוודא שלא נשארו לך כמה ברגים ספייר ביד?

אתה זוכר כמה ברגים ואיפה (מתוך כל מבחר הברגים של האוטו) הולכים לאן?

(כמדומני, שמר בנה בצורה כזו צרפתייה חדשה, באותה איכות כמו השאר..)

פורסם
אירית, אני מתפלא עליך...

ליאור כתב שהצפייה בשירשור היא מגיל 18 ומעלה... :nono:

לא רק שנכנסת לפה, אלא את גם מגיבה?!

תמיד הייתי ותמיד אשאר סוררת, דרך אגב נדמה לי שאתה חייב לי איזו תשובה בפרטי אז זה עושה אותך מתרועע עם קטינות????

שישי נפלא לכולם,

:twisted: חולה~הגה :twisted:

תמיד הייתי ותמיד אשאר סוררת, דרך אגב כמדומני אתה עדיין חייב לי איזו תשובה בפרטי אז זה עושה אותך מתרועע עם קטינות???....
פורסם
מה זה צריך להיות? איפה הבטיחות? איפה הקורות תמיכה בדלתות? הגה קורס? חיזוקי שלדה? :wink:

אמרת את הנ"ל אולי בצחוק, אולי לא, אבל תהיה בטוח שרוב הרשימה לעיל תהיה ברכב... ;-)

אירית

הצבע הכתום יבצע התנתקות מהרכב, לטובת צבע שנקרא Ferrari Red, עם תהליך צביעה מעניין של 4-5 שכבות צבע ו-3 שכבות לכה מיוחדת.

ליאור, שאלה מתוך סקרנות:

כשאתה מרכיב הכל חזרה, איך אתה מוודא שלא נשארו לך כמה ברגים ספייר ביד?

אתה זוכר כמה ברגים ואיפה (מתוך כל מבחר הברגים של האוטו) הולכים לאן?

(כמדומני, שמר בנה בצורה כזו צרפתייה חדשה, באותה איכות כמו השאר..)

רישומים, זיכרון, (קצת) ניסיון והרבה היגיון.

לגבי שמר, הרי מדובר בצרפתיה, גם ככה חצי מהברגים ללא שימוש והחצי השני גם ככה לא מחזיקים את מה שהם אמורים להחזיק...

לא מדוייק, הפרינצים הגיעו ללא זפת על תחתית הרכב כמו שנהוג להגנה, ולכן תחתית הרכב הייתה נרקבת.

בתמונות כשקנית את האוטו חשבתי שראיתי ריקבון בתחתית הרכב, לא כך ?

יש נקודה קטנה בחלקו השמאלי התחתון של הרכב, הרצפה עצמה מושלמת וחוץ מקילופי לכה בשל מזג אוויר, כאמור למזלי הפרינץ לא "נגועה"...

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
הצבע הכתום יבצע התנתקות מהרכב, לטובת צבע שנקרא Ferrari Red, עם תהליך צביעה מעניין של 4-5 שכבות צבע ו-3 שכבות לכה מיוחדת.

מי מבצע את תוכנית ההתנתקות ומה מעניין בתהליך הצביעה הספציפי הזה ? האם זה נובע מסוג הצבע ? גוון הצבע ? הרכב הנצבע ?

ארנון

פורסם

יש נקודה קטנה בחלקו השמאלי התחתון של הרכב, הרצפה עצמה מושלמת וחוץ מקילופי לכה בשל מזג אוויר, כאמור למזלי הפרינץ לא "נגועה"...

ליאור.

למזלך?!?!?!

למזלי לא ברח לי בדרך לשירותים...

למזלי תפסתי את הגרוזיני מהמכלת שניה לפני שהוא סגר...

אבל למזלך?!

זה כבר ליגה אחרת מרובנו פה ליאור.. :wink:

בלי עין הרע

טפו טפו טפו

חמסה חמסה שום בצל... :-)

בהצלחה שיהיה

נראה מבטיח

היי!!! את הבננות תשאיר לי!(הנה זה מתחיל.... אוקי השתלטתי על השדים שלי - DEMONS שלא תטעו )

אירית

המממממ.... אירית, לא חשבתי שאת אגואיסטית, אולי עוד מישו פה רוצה בננה?!?!?

וגם אני השתלטתי על השדים שלי. :-D

אלירן

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

פורסם

נשארת באותו הצבע?

או שנופתע שוב ונקבל משהו חדש לחלוטין?

עבודה נעימה ובהצלחה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...