Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

frontview.jpg

ראיתי כמה שיחזורים ושיפוצים בחיים שלי, אבל מעט מאוד ברמה כזאת.

http://www.supercarfreak.net/forum/showthread.php?t=4117

ופירוט עלויות:

http://www.400gt.com/articles/Alf/CostsRTF6.htm

עשו את כל זה, ועוד נששאר להם עודף מ-100 אלף $ !

חסכוניים...:shock:

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

מדהים, אבל עם כל הכבוד- זהו לא שיחזור.

כל החלקים כאן חדשים מהניילון, ואני בספק אם הבודי גם לא כזה...או רפליקה מפיברגלאס.

הרכב הזה הוא למעשה חדש מכל בחינה.

-ארז-

פורסם

לגבי הבודי הם כותבים במפורש שבוצעו תיקוני חלודה במספר מצומצם של מקומות והבודי עבר מיגון.

מה שאני לא מבין זה את הפסקה הבאה (ההדגשות שלי):

The engine block was replaced with a new one; I think this will be clear if you study the picture with the engine mounted on a pedestal (this involved the bottom part of the engine). Otherwise the engine is original and therefore the same engine number: 01115. However, the original scope already included major replacement of vital parts that the factory, based on experience, recommended replacing. The work involved a total disassembly of the engine. I was myself present at the factory to witness the status of the engine internals when disassembled, and the factory demonstrated to me why they recommended this investment in the engine. They measured out all vital dimension/parts, and demonstrated to me higher than ideal (although not unacceptably so) tolerances for the original liners - as an example. The materials for the engine revision amounted to a substantial part of the total cost. I can mention the replacement of liners; replacement of pistons; new seats and the engine is now prepared to run on unleaded fuel.
מה הקטע?

החליפו בלוק, בוכנות, חצי מהראש (מובילי שסתומים ותושבות שסתומים), אבל המנוע עדיין מקורי ונשאר אותו מספר מנוע? מה מקורי פה חוץ מהמספר עצמו? :shock:

פורסם
מדהים, אבל עם כל הכבוד- זהו לא שיחזור.

כל החלקים כאן חדשים מהניילון, ואני בספק אם הבודי גם לא כזה...או רפליקה מפיברגלאס.

הרכב הזה הוא למעשה חדש מכל בחינה.

-ארז-

למה לא? זה בהחלט עונה על ההגדרות של שיחזור.

והרכב מקורי, נרשם כך בטקסט.

רמת הירידה לפרטים של החברה במפעל של למבורגיני פשוט מדהימה!

הם ממש איתרו את בעלי המקצוע המקוריים שייצרו חלקים מפנים הרכב ב-67!

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם
לגבי הבודי הם כותבים במפורש שבוצעו תיקוני חלודה במספר מצומצם של מקומות והבודי עבר מיגון.

מה שאני לא מבין זה את הפסקה הבאה (ההדגשות שלי):

מה הקטע?

החליפו בלוק, בוכנות, חצי מהראש (מובילי שסתומים ותושבות שסתומים), אבל המנוע עדיין מקורי ונשאר אותו מספר מנוע? מה מקורי פה חוץ מהמספר עצמו? :shock:

בכדי לשמור על ההגדרה Matching Numbers, הבלוק "חייב" להשאר אותו בלוק, עם אותו מספר מוטבע (שם, לא כמו כאן, אי אפשר להטביע תמורת סכום סימלי מספרי מנוע.....). את כל היתר, עפ"י ההגדרה של שחזור רכב, ניתן להחליף ובתנאי שיוחלפו לאותם חלקים כמו במקור.

ואין ספק, המשפט הוכח, הדשא של השכנים ירוק יותר:

4_Side-View-at-Concorso-200.jpg

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תוכן חדש...