Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שלום לכולם

פרקתי את המנוע כדאי לשפץ אותו (אוברול כללי)

ואני משתף אותכם בכמה תמונות

להשתמע

ירון

תן קצת פרטים לחבר'ה: איזה Oversize מצאת? לאיזה גודל אתה צריך לחרוט את הבלוק? מה מצב הקראנק? צריך חריטה, או שתרכיב מיסבים Standard?

בהצלחה רבה.

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
תן קצת פרטים לחבר'ה: איזה Oversize מצאת? לאיזה גודל אתה צריך לחרוט את הבלוק? מה מצב הקראנק? צריך חריטה, או שתרכיב מיסבים Standard?

בהצלחה רבה.

קובי

היי קובי

לשמחתי הגדולה המנוע היה "בתול"...הוא לא עבר אוברול מעולם וזה נותן לי תשובה אחת כללית לכול הבעיות שהיו לי!!!(קומפרסיה 45 ????).

אני מבצע חריטה עם בוכנה 1 מ"מ טלטלים 0.10

שיפוץ :משאוות מיים.סטרטר.

בקיצור הכול חדש

ירון

פורסם
היי קובי

לשמחתי הגדולה המנוע היה "בתול"...הוא לא עבר אוברול מעולם וזה נותן לי תשובה אחת כללית לכול הבעיות שהיו לי!!!(קומפרסיה 45 ????).

אני מבצע חריטה עם בוכנה 1 מ"מ טלטלים 0.10

שיפוץ :משאוות מיים.סטרטר.

בקיצור הכול חדש

ירון

שלום.

מזל טוב על השיפוץ.

שים לב ידידי לתשומת ליבך כאשר אתה קונה בוכנות שלא ימכרו לך בוכנות של פיאט 127

כי המנוע שלך מיסתובב בכיון הפוך.

כמו כן שים לב למיסב הגדול של גל הזזים (:wink: מצעתה בקלות את הבורג הארוך שמחזיק אותו)

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום.

מזל טוב על השיפוץ.

שים לב ידידי לתשומת ליבך כאשר אתה קונה בוכנות שלא ימכרו לך בוכנות של פיאט 127

כי המנוע שלך מיסתובב בכיון הפוך.

כמו כן שים לב למיסב הגדול של גל הזזים (:wink: מצעתה בקלות את הבורג הארוך שמחזיק אותו)

בברכה בני ל.

היי

לגבי המנוע זה ברור שהוא מסתובב הפוך .

ולגבי הבוכנות אני שם בוכנות אורגינאליות כך שאין לי שום בעיה.

כל החלקים כולל :הבורג הארוך. מיסבים. טלטלים ועוד רשימה ארו שאתה מדבר עלהם הכול אורגינאלי

אבל תודה

להשתמע

ירון

פורסם
היי

לגבי המנוע זה ברור שהוא מסתובב הפוך .

ולגבי הבוכנות אני שם בוכנות אורגינאליות כך שאין לי שום בעיה.

כל החלקים כולל :הבורג הארוך. מיסבים. טלטלים ועוד רשימה ארו שאתה מדבר עלהם הכול אורגינאלי

אבל תודה

להשתמע

ירון

ירון

מזל טוב וסחטיין על השיפוץ, חשבת פעם למה אנשים רוצים הרבה סוסים תחת מכסה המנוע ואפילו לא סוס אחד במחשב?-שיהיה יום טוב-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
ירון

מזל טוב וסחטיין על השיפוץ, חשבת פעם למה אנשים רוצים הרבה סוסים תחת מכסה המנוע ואפילו לא סוס אחד במחשב?-שיהיה יום טוב-רן

סחטיין על הבדיחה ותודה

ירון

פורסם

ירון.

שיהיה בהצלחה בשיפוץ.

תמשיך לצלם תמונות נוספות.

דני.

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם

האם זו הספיידר שזכתה בראלי?

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

מה זה מנוע שמסתובב הפוך ? בכל מנוע, כיוון הסיבוב מוגדר על ידי היצרן. ברוב המנועים מקובל כיוון סיבוב עם השעון כאשר מסתכלים אל חזית המנוע, ללא קשר למיקומו בכלי הרכב.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

הכוונה היא שכיוון התנועה של המנוע של הפיאט 850, על אף היותו זהה בנפח ובצורה למנוע של הפיאט 127, הוא פשוט הפוך.

אם אני מבין את הבעיה נכון אז זה אומר שאם תשתיל מנוע של פיאט 127 בפיאט 850 תקבל 4 הילוכים לרברס ואחד קדימה...

יניב

יניב מיכאלי

-----------

קלאסיקה: סאאב 96V4 - שנת 1969

פורסם

הכוון לא הפוך - המנוע הפוך הוא מסובב ה180 מעלות
כיוון הסיבוב דוקא כן הפוך. כפי שנכתב, מנוע של 127 שיותקן ב 850 ייתן 4 הילוכי רוורס.

המנוע, אגב מותקן ב- 90 מעלות דוקא - רוחבי ב- 127 ואורכי ב .850

:turn-l:
פורסם
מה זה מנוע שמסתובב הפוך ? בכל מנוע, כיוון הסיבוב מוגדר על ידי היצרן. ברוב המנועים מקובל כיוון סיבוב עם השעון כאשר מסתכלים אל חזית המנוע, ללא קשר למיקומו בכלי הרכב.

שלום .

יש הרבה מכוניות שהמנוע מיסתובב שמאלה ולא ימינה.

לדוגמא: פיאט 600 850 1000 מנוע אחורי, הונדה סיויק ואקורד ועוד.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...