Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי .. אולי לא ניסחתי את עצמי כראוי בכותרת כך לא ידעתי בדיוק כיצד

מצתער מנהלים , ואם זה מפריע אנא תערכו את הודעתי!

אז קודם כל אהלן ..

ויש לי שאלה :

נניח ויש ברשותי BMW 520 שנת 85 .. ונניח והמחירון שלה עומד על כ20K ש"ח ( הכל תאורתי )

כמה זמן יעבור עד שהיא תהיה שווה יותר?

מקווה שהבנתם את שאלתי

תודה מראש!

שחר.

פורסם

המחיר שלה, ושכל רכב נע בצורה של גל הפוך...

בהתחלה הוא גבוה, המחיר שבו קונים אותו, אחרי זה הוא יורד לשפל עד שבו הוא "ניתקע" ואחרי זה המחיר עולה...

השאלה היא כמה שמן הוא ישאר למטה ותוך כמה זמן הוא יעלה למעלה חזרה...

אין ספק שאם תחכה 50 שנה ותשמור על האוטו שלך הוא יהיה שווה יותר ממה שמי שקנה אותו שילם...

מזכיר לי את הפרק שהומר סימסון מצא מאובן של מלאך ומחליט לשמר אותו בארון, אולי הוא יהיה שווה יותר עוד כמה שנים :roll:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

את האמת ? אני לא חושב שרכבים כמו סיויק הם בעלי יכולת הישרדות כמו המכוניות של פעם.

בעוד 50 שנה, לך חפש מחשב או חיישן לסיויק שלך...לא יהיה וזה גם לא משהו שניתן לייצר לבד.

וב.מ.וו 520, עד שהערךשלה יתחיל לעלות, האחזקה לאורך הזמן תעלה כ"כ הרבה שהיא לעולם לא תחזיר את ההשקעה !

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

:

נניח ויש ברשותי BMW 520 שנת 85 .. ונניח והמחירון שלה עומד על כ20K ש"ח ( הכל תאורתי )

תודה מראש!

יש ברעננה למכירה שנת 80 ב5000שח

לפי זה אם לא תבוצע השקעת שיפוץ מהפכנית ברכב- ערכו כיום הוא הגבוה ביותר לעשורים הבאים!

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
  • תוכן חדש...