Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נאבה לרנו 18

dimdim1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבעלותי רנו 18 שנת 79, 1600 אוטומט במצב מעולה עם 111K ק"מ מנוע מקורי!

נכשלתי בטסט עקב בעיה ב 2 גלגלים קדמיים, יש חופש בגלגלים וצריך להחליף נאבות,

האם משהו יודע על נאבות מתאימות למכירה?

פורסם

אם נכשלת בטסט,תצטרך טופס ממוסך מורשה וחשבונית על התיקון.

מכאן שלא תוכל לעשות בעצמך.

בדרך כלל צריך להחליף מיסבים ולא את כל הנבה,כשמיסבים זה דבר סטנדרטי,שכל מוסך יכול למצוא וזול למדי.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם
בבעלותי רנו 18 שנת 79, 1600 אוטומט במצב מעולה עם 111K ק"מ מנוע מקורי!

נכשלתי בטסט עקב בעיה ב 2 גלגלים קדמיים, יש חופש בגלגלים וצריך להחליף נאבות,

האם משהו יודע על נאבות מתאימות למכירה?

אתה בטוח שמדובר בנאבות?

האם מדובר בחופשים עקב התעקמות של הזרועות בנאבה? האם מדובר בעיוות שנוצר בה?

כי שוב, כמו שהעלה הבחור מעלי, לרוב הבעיה היא פשוטה - קרי, מיסבים.

אם בכל זאת מדובר בנאבות [ואכן, למשתמש הביתי הרבה יותר קל להחליף נאבה מאשר מיסב] נסה לבדוק נאבות מרנו חלופיות.

אני למשל, אחרי בדיקה מקיפה, גיליתי שרנו 5 \ 9 \ 11 \ טווינגו \ אקספרס \ קליאו דור ראשון חולקים את אותן הנאבות הקדמיות.

בדוק - במידה וגם אצלך זה המצב - יהיה לך מאוד מאוד פשוט למצא נאבה, ואם תרצה, פנה אלי בה"פ - ואשלח אותך לפירוקיה שמחזיקה מלאי אקספרסים מרשים...

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

הייתי במוסך, ואיני מתכוון לעשות את זה לבד,

במוסך נאמר לי שאני צריך להחליף מיסבים ובית מיסבים... והמוסכניק אמר שהוא לא יכול לעשות שום דבר, הוא צריך נאבה :shock: !

בקשר לדגמים של רנו, כפי שניתן לשים לב, שיש דגמים שסימולם מספר זוגי ואחרים שסימולם מספר אי זוגי.. לפי מה שאני יודע יש שוני בין הזוגיים והאי זוגיים.. וכל הדגמים הנפוצים הם אי זוגיים,

אולי המוסכניק לא מבין משהו? יש דרך אחרת?

פורסם
הייתי במוסך, ואיני מתכוון לעשות את זה לבד,

במוסך נאמר לי שאני צריך להחליף מיסבים ובית מיסבים... והמוסכניק אמר שהוא לא יכול לעשות שום דבר, הוא צריך נאבה :shock: !

בקשר לדגמים של רנו, כפי שניתן לשים לב, שיש דגמים שסימולם מספר זוגי ואחרים שסימולם מספר אי זוגי.. לפי מה שאני יודע יש שוני בין הזוגיים והאי זוגיים.. וכל הדגמים הנפוצים הם אי זוגיים,

אולי המוסכניק לא מבין משהו? יש דרך אחרת?

מעולם לא שמעתי על סימון דגמים כ"זוגיים ו-אי זוגיים" אצל רנו באופן שאמור להבדיל ביניהם פיזית. [לפי זה רנו 21 נופלץ באיזה קטגוריה? ולמה אין רנו 24 או 20 בין ה19 לדגמים הבכירים יותר?]

בכל מקרה, נאבות הן בדרך כלל חלקים "טפשים" שיצרנים מעדיפים להשקיע כמה שפחות בהנדסה \ תכנון \ פיתוח שלהם, כך שאני נוטה להאמין שהשימוש בנאבות האלה נעשה בעוד כמה דגמים חוץ מהדגם שלך.

פתח ספר היינס של הרכב ושל רכבים אחרים ונסה להשוות במראה כללי, אחר כך צא אל השטח ונסה למצא נאבות דומות [פירוקיות למשל]

אם תוכל - תעלה לפה תמונה.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

שלום.

הנבות של רנו 18 שונות מיתר הדגמים ולא מתאים שם שום נבה אחרת.

לגבי זוגי וכיון זה נכון מה לעשות הבחור מעלי שכתב שאין דבר כזה טועה כמו כן יתכן ולא תהיה לך ברירה אלה לפרק את הנבות לחרוט את בתי המיסב ולהתאים מיסבים אחרים זה במידה שהנבה ניפגעה.

על כל פנים ניתן לתקן אותם רק צריך לדעת איך:-P .

אאים תרצה עזרה תיפנה אלי בפרטי.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...