Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרכש החדש שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב חברים.

ביום שישי האחרון העברתי לבעלותי סטיישן שנת 80 במצב מכני די טוב וזאת בנוסף לסטיישן שנת 92 הקיימת.

במשך השנה-שנתיים הקרובות שתיהן ישופצו למצב חדש מהמפעל.

במסגרת כל מהלך השיפוץ של שתיהן אני אעדכן בפורום עד למצב הרצוי מבחינתי.

השאיפה שלי היא לאסוף סטיישנים מ-FF1 ועד לפורסטר טורבו והאאוטבק החדשה שזה יקח כמה שנים טובות.

אני מצרף בזאת תמונות של שתי הנסיכות שלי.

למפגש המועדון הקרוב אגיע עם שתיהן.

גל.

4.JPG

5.JPG

מועדון סובארו שטח ופנאי - www.subaru4x4.com

פורסם

מזל טוב והרבה התחדשות גלצ'ו!!!

נראית די טוב בתמונה,ובציפייה לראות אותה במפגש סובארו הממשמש ובא עלינו לטובה,

כל עזרה ותמיכה שאתה צריך אתה יודע שאני הראשון לעזור.

אגב בשכונה שלי המבורכת בסובארו ישנה GLF 1800 סטיישן שנת 83

העומדת כבר תקופה ארוכה ונראית במצב לא רע בכלל ,אם יעלו לך איזושהם רעיונות

מעניינים לראש דבר איתי,ושוב תתחדש!

פורסם

לילה טוב לכולם.

הצבע החיצוני של הרכב כפי שרואים הוא בז' והפנים הוא בצבע ארגמן אשר היה ייחודי לשנתון הזה ספציפית (שנתון 80), אז כל מי שיוכל לעזור לי במציאת חלקים חיצוניים ופנימיים במחירים טובים מוזמן לפנות אלי בהודעה פרטית או בכתובת המייל: [email protected]

אני מחפש בעיקר דש בורד (של 1.6DL) במצב טוב ומעלה במקום הקרוע שאצלי ברכב.

אלון, אתה בטח תוכל לענות לי על זה:

1. האם לשנתון הנ"ל היה מיכל עודפים של הרדיאטור או שלא קיימת כזו חיה בדגמים הנ"ל?

2. אני שומע את המשאבת שפריצרים עובדת אך לא יוצא כלום. האם יכול להיות שהצנרת סתומה ו/או שהמשאבה לא תקינה?

3. האם בדגם הסטיישן באותו שנתון היה וישר אחורי? או שלא?

בכל מקרה, תודה לכולם.

גל.

פורסם
לא היה מגב אחורי. לא בגרסאות הסטיישן, ולא בגרסאות ההאצ'בק. (אני מדבר על DL, ל-GL היה)

(מה שכן - נראה לי שאתה אמור להסיק את זה לבד אם יש לך חור אחורי למגב...מנוע...וידית הפעלה או לא!! קצת הגיון בריא) :idea:

1980_d.jpg

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

כמה טוב, שיש אנשים, שאוספים רכבים, שלכאורה אף אחד לא אוהב ולא מעניינים את ה"אספנים הרציניים"- ככה כל חלקת ההיסטוריה המוטורית תישמר בכ"ז! כל הכבוד, ישר כח!:arrow::beerchug::king::mm_yeah:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
שלום רב חברים.

ביום שישי האחרון העברתי לבעלותי סטיישן שנת 80 במצב מכני די טוב וזאת בנוסף לסטיישן שנת 92 הקיימת.

במשך השנה-שנתיים הקרובות שתיהן ישופצו למצב חדש מהמפעל.

במסגרת כל מהלך השיפוץ של שתיהן אני אעדכן בפורום עד למצב הרצוי מבחינתי.

השאיפה שלי היא לאסוף סטיישנים מ-FF1 ועד לפורסטר טורבו והאאוטבק החדשה שזה יקח כמה שנים טובות.

אני מצרף בזאת תמונות של שתי הנסיכות שלי.

למפגש המועדון הקרוב אגיע עם שתיהן.

גל.

אני מקוה לשפחות תדאג לשני נהגים אחרת זה עלול להיות מסוכן-רן ן:-)

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
כמה טוב, שיש אנשים, שאוספים רכבים, שלכאורה אף אחד לא אוהב ולא מעניינים את ה"אספנים הרציניים"- ככה כל חלקת ההיסטוריה המוטורית תישמר בכ"ז!

לא יותר קל לקרוא להם "רבנים / חרדים" ? 8-)

זוהי סובארו הרבנים המבוקשת ביותר (אחרי אחותה הצעירה ממנה)

;-)

עברתי לכתובת חדשה

פורסם
(מה שכן - נראה לי שאתה אמור להסיק את זה לבד אם יש לך חור אחורי למגב...מנוע...וידית הפעלה או לא!! קצת הגיון בריא) :idea:

אומנם חור למגב אין אך נעשתה שם קצת פחחות אז לא ידעתי אם יש והורידו או לא היה בכלל.

פורסם
לילה טוב לכולם.

הצבע החיצוני של הרכב כפי שרואים הוא בז' והפנים הוא בצבע ארגמן אשר היה ייחודי לשנתון הזה ספציפית (שנתון 80), אז כל מי שיוכל לעזור לי במציאת חלקים חיצוניים ופנימיים במחירים טובים מוזמן לפנות אלי בהודעה פרטית או בכתובת המייל: [email protected]

אני מחפש בעיקר דש בורד (של 1.6DL) במצב טוב ומעלה במקום הקרוע שאצלי ברכב.

אלון, אתה בטח תוכל לענות לי על זה:

1. האם לשנתון הנ"ל היה מיכל עודפים של הרדיאטור או שלא קיימת כזו חיה בדגמים הנ"ל?

2. אני שומע את המשאבת שפריצרים עובדת אך לא יוצא כלום. האם יכול להיות שהצנרת סתומה ו/או שהמשאבה לא תקינה?

בכל מקרה, תודה לכולם.

גל.

גל אהלן!!!

במקרה ואתקל ברכב או חלקים מהסוג שלך אני מבטיח לעזור,ולשאלותיך:

1.שנתון זה לא הגיע עם מיכל עיבוי.

2.ייתכן וישנה סתימה בצנרת-לא עסק מסובך,אך מניסיון שלי מדובר בסתימה בשפריצרים עצמם

שבמודל זה נמצאים תחת הגריל איפה שהמגבים,ומגיעים בתצורת שני צינוריות מתכת,וכל שעליך

לעשות הוא להשחיל מחט לתוכם.

3.לא,מודל זה לא הגיע עם וישר אחורי,אף על פי שאין כל בעיה להוסיף.

פורסם

יש סטיישן כמו שלך שעומדת בבת-ים ללא תזוזה כבר קרוב לשנה עם שלט למכירה שדהה ונפל. לדעתי,1000 שקל ואתה משיג לך המון חלקים. הייתי קונה אותה אילולא היה צריך לשלם טסטים ולהשמיש אותה.

אני לא זוכר את שם הרחוב, (אולי אלון יוכל לעזור לך)

אם באים לקצה הצפוני של הטיילת, לוקחים ימינה בכיכר עד הרמזור הראשון ופונים שמאלה (שים לב שאסור להכנס לשם! זה רחוב חד-סטרי) , מצד שמאל עומד הרכב באמצע הרחוב, נראה לי בצבע כסוף. הוא מאובק בצורה רצחנית וחסרה לו בקליט שמאל.

בדווארה הבאה שלי אני אנסה למצוא את שם הרחוב :wink:

עברתי לכתובת חדשה

• תוכן חדש...