Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי וליאנט 73, על הלוחיות לא רשום "רכב אספנות". עכשיו יש לי מספר שאלות:

1 האם הוא עדיין נחשב לרכב אספנות (מבחינת רישוי)?

2 בעוד חודש יש לי טסט, נניח שהאוטו עובר- יש תוספת תשלום או משהו מכדי לעשות אותו "אספנות"?

3 אם אני עכשיו ניגש למכון רישוי הקרוב לביתי ואני אומר להם שיש לי ענתיקה כזו (בהנחה שהוא לא נחשב עדיין אספנות) מה ההליך של הפיכת רכב זה לאספנות?

פורסם

גש עם רשיון הרכב (שעל שמך כמובן ! ) למשרד הרישוי כשאתה מצוייד בתעודת זהות ובקש להגדיר את הרכב כ"רכב אספנות" .

התהליך אינו כרוך בתשלום . ובו במקום תקבל רשיון רכב חדש והאגרה לתשלום תהיה לחצי שנה הקרובה מיום "רישוי הרכב" כלומר , אם הרכב קיבל רישוי בחודש אוגוסט , אז תקבל רשיון עד חודש אוגוסט ותשלום האגרה באופן יחסי .

לחצי שנה זה אמור להיות 157 שקל כולל אגרת רדיו .

לגבי רישוי - טסט:

יש להצטייד עם אישור מוסך בדבר תקינות רכב מיושן , אישור הגה ובלמים .

אישור כזה יינתן ע"י מוסך מורשה . וכן עולה גם כמה שקלים , זה משתנה ממוסך למוסך אבל בכללי צריך לעלות עד 150 שקל .

אם הכל בסדר ועם האישור הנ"ל אתה נגש לטסט מצוייד בביטוח חובה לרכב

(מומלץ גם בביטוח צד שלישי ) תעודת זהות שלך , וניגש לטסט .

אישור מוסך בדבר תקינות רכב ניתן להוציא עד 3 חודשים לפני מועד הסטס

ולרכב אספנות נדרשת בדיקה כזו (אישור כזה ) פעם בשנה .

כלומר - צלם את האישור הזה ולטסט הבא עליך לטובה בעוד חצי שנה

קח איתך את צילום האישור מעכשיו , והצג אותו בפני הבוחן ! לאות כי קיבלת כבר

אישור תקינות בטסט הקודם .

יש להחליף גם את לוחיות הרישוי כך שיופיע שם "רכב אספנות "

ו....... כמובן לא לשכוח - לא לנסוע בימי חול בין השעות 07:00 ל - 09:00

בבוקר .

בהלצחה

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

תודה רבה על התשובה המפורטת גם לך וגם לאירית ששלחה לי בפרטי.

יש רק בעיה אחת... האוטו רשום על שמו של סבא של חברה שלי והוא בן איזה 90 - לא נראה לי יש סיכוי שאני אגרור אותו בגילו למכון רישוי וגם אם כן ספק שהוא יזכור שהאוטו שלו או מי אני... יש אולי איזה דרך נוספת חוץ מלהביא אותו?? דרך אגב- שמות המשפחב שלנו זהים - אולי אני אגיד להם שאני הנכד שלו או משהו- זה יתפוס?

• תוכן חדש...