Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה רכבים אלו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זוהי ה טרבאנט trabant.

רכב מזרח גרמני אם אני לא טועה.

מנוע 2 פעימות.

אם אני לא טועה (וכאן אני באמת לא בטוח), 600 סמ"ק, 25 כ"ס...

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

והנה מספר מנועים של טראבנט (עם כיסוי פוליאתילן מסופרר) אחרי שיפוץ ב2 ביולי 1997, אצל חבר שלי במזרח גרמניה לשעבר. לבנאדם היה מפעל לשיפוץ מנועי 2 פעימות שעבד ממש כפס יצור, כולל הרצה בדיקת דינמומטר לפני מכירת המנועים. ברקע גם מנועים של ד.ק.וו.

trabi.jpg

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם
מעניין אם למישהו בפורום יצא לנהוג בטרבנט....
כטייס משנה, קפצני , מרעיש, מסריח לא נהגתי באותו היום כי פרקתי כתף, וההגה קשה, אבל ראיתי כאלו שהיו מטופחים יותר, לטעמי זה משהו חמוד אבל אני אישית אוהבת את הביזאריים , ב1986 (עוד בימי המשטר הקומוניסטי)הן שמשו יחד עם הלאדה כמוניות בבודפשט לא להאמין

ספרו לי איך היה המפגש אני אסירה בביתי שלי

אירית

פורסם

ראיתי פעם כתבה ב "top gear" על הרכבים האלו. ואם איך שהם נראים ונוסעים.....אין לנו מה להתבייש בסוסיתא.

משה.

Trabi.jpg

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

כן, יצא לי באותו היום בו צילמתי את התמונה שבתגובה מספר 3. זה היה במכונית ממודל מאוחר יחסית. התחושה מעורבת של שנות השישים והשמונים המוקדמות. פלסטיקה של שנות השמונים בפנים (לוח מכשירים) ובחוץ (פגושים), ומנגד מנוע שתי פעימות עם תאוצה של צב, ותיבת הילוכים סרבנית כמו בקומנדקאר.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
ראיתי פעם כתבה ב "top gear" על הרכבים האלו. ואם איך שהם נראים ונוסעים.....אין לנו מה להתבייש בסוסיתא.

משה.

משה היי. נסעתי מאות אלפי ק"מ במכוניות האלה ,בשנות ה60 ה70 ו-ה80 ,אם נתעלם מהעדר מזוג אויר ,מה שהיום לא מתקבל כלל,האוטו היה לא רע.

ערב טוב-זאב

zeev

פורסם
אם כבר זאב הקפיץ, משה, זכור לך באיזה פרק של טופ גיר?

אור.

מצטער לא זכור לי איזה פרק אבל זה היה די מזמן....

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
לי....

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם

בעקרון יש מלא כאלה בכל אירופה , הם ממש מצחיקים , ובעקרון ממש צוחקים על בעליהם, הרכבים האלה לא שווים כלום !!! הסוסיתא לידם היא מרצדס!!!

פשוט יצא לי לעבוד עם כמה חברה צ'כים , והם לא ממש אהדו את הרכב .

פורסם

ואם נייבא אחת..כמה היא תהיה במחירון קראוס וכמה יהיה המכס? אני חושב שהמכס יהיה שלילי..לא?:lol:

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בין השאר המכונית שמשה כמכונית לנכים במזרח אירופה עקב אפשרות לגיר חצי אוטומטי.

לא נהגתי אך כילד מאוד אהבתי את התחושה לנסוע בה.

• תוכן חדש...