Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

חזרתי מחופשה באילת. וישר אני מעלה תמונה של חיפושית מדהימה.

ראיתי אותה בטיילת באילת היא רשומה כאספנות ויש לה מדבקה של המועדון.

אם כי אני לא בטוח שהיא מקורית.

חיפושית עם המון השקעה

מישהו יודע לגביה?????

סליחה על התמונות הלא מוצלחות

להשתמע

ירון

DSC01279.JPG

DSC01280.JPG

DSC01281.JPG

DSC01282.JPG

DSC01283.JPG

DSC01285.JPG

פורסם

רכב מאוד חמוד

אהבתי את טמבונים

לא אהבתי את פתחי האיוורור(בבגז' הקדמי)

חלומות נועדו בשביל להגשים אותם . . . 8)

אסקורט דור1 רפליקת RS (היעד - 150כ"ס אטמוספרי חזק)

סיוויק Eg6 סדאן/האצ'בק (מנוע B18c5 + מגדש על 320כ"ס)

ER-edition. . .ויש כאלה שאומרים שיש לי הרבה חלומות :lol:

פורסם

מכיר אותה ואת הבעלים שלה!

היא מושקעת בהמון כסף והייתה בעברה בארה"ב ועברה שיפוצים ושיפורים נרחבים,הבעלים אדם מבוגר ששומר עליה כעל בבת עינו(יש לו עוד רכב אספנות בבית).

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

גם אני מכיר את הבעלים באופן אישי. החיפושית הובאה מגרמניה ( יש בה מערכת מיזוג אויר שנבנתה בישראל). הרכב אכן שודרג מאוד ! רכב אספנות נוסף שיש לו הוא - פורד מוסטנג מודל 67 מנוע 289 8 צילינדר, גג פתוח - גם רכב זה נקנה ושופץ בגרמניה והובא לישראל. בעל הרכבים הוא תושב אילת.

פורסם

זה דשבורד שקונים השעונים שם הם של פורש 914 לפי המד סל"ד(יש לי גם כזה)

רואים שאת האוטו הזה בנה ישראלי שהתחשק לו להתלכלך מפיברגלס...בחו"ל אף אחד לא היה מתלהב מזה , בכל אופן את הריפוד הפנימי הייתי בהחלט מאמץ לאוטו שלי!!!

יש למישהו מושג איזה מנוע יש לה???

פורסם

הבעלים שלה הוא בעלים של איזו מסעדה בשד' התמרים, קצת אחרי התחנה המרכזית, ראיתי את האוטו הזה כל יום בשבועיים האחרונים, חביב בהחלט.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
זה דשבורד שקונים השעונים שם הם של פורש 914 לפי המד סל"ד(יש לי גם כזה)

רואים שאת האוטו הזה בנה ישראלי שהתחשק לו להתלכלך מפיברגלס...בחו"ל אף אחד לא היה מתלהב מזה , בכל אופן את הריפוד הפנימי הייתי בהחלט מאמץ לאוטו שלי!!!

יש למישהו מושג איזה מנוע יש לה???

רם תירגע,יש לה מנוע דיי סטנדרטי...:-P

ג.

על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
תגדיר דיי, ותגדיר את הסטנדרטים שלך... ;)

אני, אישית, לא אהבתי.

:biglaugh: בוא נגיד שהיא משופרת קלות לפי הסטנדרטים שלי...

גם אני באופן אישי לא אהבתי אך קשה שלא להתרשם מרמת ההשקעה והביצוע כמו גם מהחיבוק האוהב שהיא מקבלת מהבעלים שלה.

ג. :wink:

•  

פורסם

ריאיתי אותה החיפושית הייתי בנופש באילת היא פשוט מהמהמת חבל שלא הייתה עלי מצלמה

גם ראיתי ויליס משופץ ואחד לפני שיפוץ

מיני רכב שכובש את הלב]

• תוכן חדש...