Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רעננו את הזיכרון.... הסירו את האבק מהספרים הישנים.... פיתחו חלון חדש עם google ולכו על זה.. ;-)

ייצטיינו במיוחד אלו אשר בתשובתם, יספקו תשובה "מצולמת"... :idea:

הזוכה המאושר יזכה בהודעה פרטית, יד ראשונה מרופא בלי רישיון נהיגה.

חידון מספר 1:

1. מה היה שונה וייחודי במכונית אשר עיצב הצרפתי Hayquet בשנת 1834?

2. מה הייתה תוצאת נסיעת המבחן של Nicolas Joseph Cugnot במכוניתו, כשדהר ברחובות פריז בשנת 1769?

3. בתקופה שלפני מלחמת העולם, כשסמלי רדיאטור עוד היו מקובלים, לרולס-רויס היה את הגברת המעופפת, ליגואר היה את היגואר המפורסם, מה התנוסס לחברת Alvis על הרדיאטור בגאון?

4. באיזו חברה עבד אנזו פרארי לפני שהתחיל בייצור עצמאי כפרארי בשנת 1939?

5. מודל T יוצר לראשונה בשנת 1911 במנצ'סטר ע"י פורד-אנגליה. מה היה הרכב הראשון שיוצר ע"י פורד-גרמניה בשנת 1926?

6. מהי המכונית הראשונה מעולם בה שולבו פנסים נפתחים/מתקפלים?

7. איזו אלילה חוגגת 50 שנה בשנת 2005?

8. באיזו שנה יצאה משערי מפעל VW החיפושית המיליון?

9. באיזו שנה יוצרה תיבת ההילוכים האוטומטית הראשונה וע"י מי?

10. מהי המכונית האמפיבית הראשונה אשר יוצרה בייצור סידרתי?

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

2 - נכנס בקיר...

6 - קורד

10 - אם אתה מתכוון לשימוש לא צבאי אז זוהי "אמפיקאר". לשימוש צבאי, נדמה לי שזו ה GMC שתיים וחצי טון ממלחמת העולם השניה (נקראה DUCK)

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

2.תוצאת הנסיעה היתה התאונה הראשונה בהיסטוריה,המכונית דהרה הישר אל תוך קיר לבנים.

יכול להיות שאני טועה,זה זכור לי מעבודה שעשיתי בבית ספר יסודי.

עריכה:בני הקדים אותי.

אבל לפחות זיכרוני לא בגד בי :-)

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

2) ה"מכונית"(=דוד על גלגלים) התפוצצה, אם זכרוני אינו מטעה.

או שאני מתבלבל עם איזו קונטרפציה אחרת...

9) ע"י קאדילק,1940.

אבל לפי הפוסט שמתחתי, לאולדס היה את ה-Hydra Matic כבר ב-38 =\

עריכה 2: צדקתי! לפי GM.com ה-HM הוצגה לראשונה ב-39 ע"י DTD והוכנסה לשימוש באולדס וקאדי ב-40!

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם
רעננו את הזיכרון.... הסירו את האבק מהספרים הישנים.... פיתחו חלון חדש עם google ולכו על זה.. ;-)

ייצטיינו במיוחד אלו אשר בתשובתם, יספקו תשובה "מצולמת"... :idea:

הזוכה המאושר יזכה בהודעה פרטית, יד ראשונה מרופא בלי רישיון נהיגה.

חידון מספר 1:

2. מה הייתה תוצאת נסיעת המבחן של Nicolas Joseph Cugnot במכוניתו, כשדהר ברחובות פריז בשנת 1769?

3. בתקופה שלפני מלחמת העולם, כשסמלי רדיאטור עוד היו מקובלים, לרולס-רויס היה את הגברת המעופפת, ליגואר היה את היגואר המפורסם, מה התנוסס לחברת Alvis על הרדיאטור בגאון?

4. באיזו חברה עבד אנזו פרארי לפני שהתחיל בייצור עצמאי כפרארי בשנת 1939?

5. מודל T יוצר לראשונה בשנת 1911 במנצ'סטר ע"י פורד-אנגליה. מה היה הרכב הראשון שיוצר ע"י פורד-גרמניה בשנת 1926?

6. מהי המכונית הראשונה מעולם בה שולבו פנסים נפתחים/מתקפלים?

7. איזו אלילה חוגגת 50 שנה בשנת 2005?

8. באיזו שנה יצאה משערי מפעל VW החיפושית המיליון?

9. באיזו שנה יוצרה תיבת ההילוכים האוטומטית הראשונה וע"י מי?

10. מהי המכונית האמפיבית הראשונה אשר יוצרה בייצור סידרתי?

1) לא יודע...

2) ניכנס בקיר בטון (1771)

3) אינדיאני alvis-2.jpg

4) אלפא אומאו

5) ???

6)CORD

10) amficar...

68Amficar.jpg

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

2)The vehicle carried a front mounted boiler and a two-cylinder engine located over the front wheel. Cugnot's vehicle worked but needed to stop every 10 - 12 minutes to rebuild enough steam pressure to continue. The vehicle had a top speed of 2mph and eventually caused the world's first automobile accident when it ran out of control and demolished a garden wall.

תאונת הדרכים הראשונה :)

4)Alfa Romeo.

7) סיטרואן DS.

libro21.jpg

8 ) 1955.

משכנתא זה קל

פורסם

הרכב הראשון שיצא משערי פורד גרמניה (ברלין יותר נכון) היה משאית מדגם מודל T.

(לא מצאתי תמונה)

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם
4) בקשר לשאלה 4 אנזו פרארי עבד לפני כן ב אלפא רומיאו.
התשובה נכונה - השאלה שגויה - אנזו פרארי ייסד את החברה הקרויה על שמו 10 שנים מאוחר יותר

ב1949 ולא ב39

whenever I see an Alfa I tip my hat

H. Ford

פורסם
הרכב הראשון שיצא משערי פורד גרמניה (ברלין יותר נכון) היה משאית מדגם מודל T.
אני דווקא מצאתי שזו היתה פורד מודל A, כמו בתמונה (נו טוב - לא מוכן להישבע על זה, עברו 80 שנה מאז...):

30forA_3_3Lhubraum_39PS_mobilede.jpg

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

לדעתי הפורד הראשונה שיוצרה בגרמניה, נקראה "פורד קלן" והיא היתה גירסה של פורד מודל Y שיוצרה באנגליה .שנת היצור היתה 1932.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
לדעתי הפורד הראשונה שיוצרה בגרמניה, נקראה "פורד קלן" והיא היתה גירסה של פורד מודל Y שיוצרה באנגליה והיו לה ששה צילנדרים.שנת היצור היתה 1932.

יש סיפור מדוע נפתח המפעל ב25' ורק ב26' יצא הרכב הראשון את המפעל:

האחראי על המפעל, שהיה עסוק על כל המנהלה שלו, היה צריך קודם לקרוא ולדבר גרמנית, רק אז התחילו בייצור.

הראש היהודי התגבר על זה 40 ומשהו שנה מאוחר יותר בנצרת עם האסקורט... (ע"ע כתבתו של מר רחמימוב: "תולדות האסקורט העברית") :wink: .

אני דווקא מצאתי שזו היתה פורד מודל A, כמו בתמונה (נו טוב - לא מוכן להישבע על זה, עברו 80 שנה מאז...):

מהניסיון שלי עם ג'ינג'י(יות)ם, אני יודע דבר אחד: הזכרון שלהם לא בוגד בהם... אבל אולי כדאי לחכות לתשובה של האדמו"ר הבאבא-ברוך פרינץ שליט"א :wink:

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

נידמה לי שהאדון עיצב מכונית עם מפרש גבוה ומרשים. תמונה מצ"ב.

vrana%2001.jpg

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

• תוכן חדש...