Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רכשתי את הקיט הזה של הפילטר והצנרת

הבעיה היא שיש איתו שתי צינורות סיליקון

ואני לא יודע איך או לאן לחבר אותם

ויש גם צינור כזה שהוא שתי צינורות ואז מתחבר לברזל ונהיה אחד.

(מצטער שזה מסובך פשוט אין לי מצלמה)

מי שיודע כל פרט על זה שינסה לעזור,תודה:)

חתימת השתמש נמצאת בשיפוצים מצטערים על אי-הנוחות.

פורסם

אתה מצפה שננחש איך הצנרת שקנית נראית?

אם היא יעודית לסיויק שלך, אז ההרכבה צריכה להיות די טריביאלית

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

הבעיה היא שיש איתו שתי צינורות סיליקון

ואני לא יודע איך או לאן לחבר אותם

ויש גם צינור כזה שהוא שתי צינורות ואז מתחבר לברזל ונהיה אחד.

אין לי בעיה עם ההרכבה

יש לי בעיה שאני לא יודע לאן לחבר את צינורות הוואקום שמגיעות יחד עם הקיט

חתימת השתמש נמצאת בשיפוצים מצטערים על אי-הנוחות.

פורסם

אם תוכל לצלם תמונות של תא המנוע שלך או למצוא באינטרנט תמונה של מנוע כמו שלך ולצרף תמונה של הצנרת שקנית זה יועיל מאוד.

באופן כללי, על הצנרת המקורית שאתה מוריד כרגע כנראה שישנם שני צינורות וואקום שאתה אמור להחליף בצינורות החדשים שקבלת עם הקיט, רוב הסיכויים שעל הצינור הראשי מרותכים שני צינורות קטנים שאתה אמור לחבר את צינורות הסיליקון הדקים אליהם.

מוטי.

פורסם

אם אינני טועה, הצינורות שאת מדבר עליהם הם צינורות המתחברות לנשמי המנוע מצדם האחד, וומצדם השני לצנרת שהולכת לבית המצערת(שאתה טוען שקנית). בכל מקרה, לא בטוח שהם יתאימו בגודל, ואם זה סיליקון אז יתכן שזה נועד לשימוש אחר(אינני בטוח שסיליקון יעמוד בטמפ' אדי השמן היוצאים מהנשמים).

שלד

פורסם

הצינור בסיוויק שמתחבר לברזל וניהיה אחד זה אחד של הנשם שניהיה אחד למעשה שהולך מהמכסה שסתומים לצינור יניקה . והשני מתחתיו הוא צינור מים .

מה שיש לך בקיט זה רק נשם שאותו אתה מחבר ישירות מהצנרת החדשה למכסה שסתומים ואת זה עם הברזל מבטל !

JDM :twisted:

• תוכן חדש...