Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה, כבר די מזמן אני מנסה להשיג לעצמי משאית ישנה, עם שתי מטרות:

דבר ראשון, אני רוצה, שתהיה לי משאית הישנה- מה לעשות, ואני אוהב משאיות!

דבר שני- אני רוצה לשמש אותה כמחסן חלקים.

הבעיה: דבר ראשון- אני רוצה משאית, שלפחות תיהיה לה אופציה "לחזור לכביש".

דבר שני- חניה. אני צריך מקום, שלא ייפרקו לי אותה, והעיריה לא תעשה לי צרות!

אני מוכן לשלם עבור החניה, אך לא סכומים המטורפים, אין לי כרגע יותר מדי משאבים לנושא...

אני לא מוגבל במיקום בארץ, מה שחשוב לי, זה שהיא תישאר שלמה ולא יישגעו אותי כל שניה שהיא מפריעה או משהו (אין לי בעיה להזיז מפעם לפעם, אבל לא 20 פעם בחודש!).

זהו, אז, אם יש למישהו רעיונות- אשמח, בבקשה בפרטי!

תודה!

P.S עדיין אין לי, אבל אני מתכוננן מראש...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

יכול להיות שיש משהו.

יש לי שטח בקיבוץ ,אבל הוא עם עוד כמה חברים וצריך תאום.

בכל מקרה זה עמידה בחוץ ,בשטח צדדי בקיבוץ.

ליד אשקלון

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

כשזה יהיה רלוונטי, יש מקום בחוות סוסים אי-שם במרכז שישמח להשכיר לך בסכום סימלי שטח, יש להם שם כבר כמה משאיות חונות, ביניהן MACK יפיפייה משנות השמונים, שאולי בעצם למכירה כי היא שלהם...

פרטים בפרטי ;-)

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חברה, עדיין אקטואלי, ויתר מפעם!!!:roll::shock::? :? :mm_shocke:loco::bigcry: :bigcry: :bigcry::sad::!: :!:

רק להזכיר/לפרט יותר:

אני מחפש חניה "לתווח הארוך" למשאית ישנה שאני מעוניין לקנות, לשפץ ולעלות לכביש בבוא-הזמן (לצורך האספנות בלבד, ללא כל מטרת עבודה/רווח ממנה!!!), אם וכאשר ייתקבל "חוק האספנות" למשאיות! כרגע היא ללא טסט כמה שנים, אך מסוגלת לזוז לבד ממקום למקום (כמובן, ללא ביטוח).

מדובר בפורד 12-13 טון סגור, בגובה משהו כמו 4-4.5 מטר, אין לי כל בעיה עם המיקום בארץ, כל עוד המשאית תישמר מבלי שילדים/ציידי ברזל/סתם אנשים רעים ישחקו בה/יפרקו לי אותה!

אני די מוגבל במשאבים (כן, אפילו שיש לי תחביב יקר, מה לעשותsmiley19.gif), אז, כמובן, שאני מעדיף "נשמות טובות", שמוכנים לתת "בית חם" למשאית שלי ללא תשלום/תמורת טובה שאוכל לעמוד בה, אבל אני מודע, שסיכוי למצוא דבר כזה בימינו די אפסי...smiley19.gifsmiley5.gif, אז אני מוכן גם להסדר בתשלום, אך לא גבוה מדי (כמה אלפים בשנה- זה כבר די הרבה בשבילי כרגע, במיוחד בהיתחשב בזה, שכלל לא בטוח, שאוכל "להחזיר לכביש" את המשאית!).

שוב, המשאית הולכת לעמוד בשנה הקרובה לפחות, ככה שגם לא כ"כ אכפת לי, שיחסמו אותה או משהו, שוב, מלבד שלא תיפגע בצורה כלשהיא!

מצד השני- ניתן להזיז אותה ממקום למקום במקום החניה מדי פעם, כמובן, לא כל יום- עדיין, אין מצבר, צריך להניע עם הכבלים והכל, אין ביטוח וטסט...

תודה! smiley10.gif

גנאדי.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
המשאית במצב נסיעה?

כן, אך ללא טסט/ביטוח, ככה שאסור "להישתולל" איתה יותר מדי, מקסימום 10 מטר בחניה+-... וגם זה פעם ב... - לא רוצה להיתעלל בה יותר מדי, וגם אין לי זמן לזה!

פורסם
:smilecolr:type::mm_yeah: מישהו? משהו? -טוב, הצעות מדרום (הרחוק) קיבלתי, אבל הבעיה- עלות הגרירה לשם- מטורפתתתתתתת!!!!! יש מישהו באיזור המרכז? מושבניקים, משהו?

פורסם

יש לי מקום אפשרי בצפון מושב ליד עכו אם אתה מעוניין צור קשר בפרטי

שטח עם גדר ושער חשמלי!

פורסם

אם אתה מעוניין יש משאית מושבתת מסוג פורד בפירוקייה בב"ש, נראה לי שהיא עדיין יכולה לזוז.

היא במצב מצויין חיצונית ובצבע כחול עמוק יפהפיה, אם היה לי את הכסף אני הייתי קונה אותה.

אתה אפילו יכול לקנות אותה ולהשאיר אותה שם אני בטוח שתסתדר עם בעל הפירוקייה כי יש שם שמירה אז לא יגעו לך בה.

אם אתה מעוניין בעוד פרטים צור קשר בה"פ.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

• תוכן חדש...