Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי סובארו 79' אוטומטית למכירה.

הדבר שהכי מפחיד אותי כרגע (אפילו לפני פוטנציאל הגניבה... סובארו אחרי הכל) הוא סוגיית הגיר.

מאיזה בחור תמהוני עם סובארו 79' כחולה (:wink:) הבנתי שבמידה והגיר הלך, יהיה קשה מאוד לתקנו מאחר ולא נשארו ערכות לגיר הזה.

2 שאלות:

1) האם הגיר (האוטומטי והידני) של ה79' הוא אותו גיר של הסובארו משנות ה80? (אני מדבר על אלה)

2) האם יש מקומות שיכולים להסב לגיר ידני (למרות שאני בספק אם מישהו מוכן להתעסק עם דבר כזה בכלל...), מהו טווח המחירים של עבודה כזו+גיר (במידה ומשהו הקדים אותי).

תודה.

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

זה בדיוק הקטע, שאני לא מחפש את הנוחות.

בשביל זה אני יכול להמשיך לנסוע באלףששמאות אוטו-מת חדשה יחסית... :roll:

במידה ואני אקנה את הרכב, אני אהיה מעוניין להסב אותו לידני, השאלה האם זה לא יצריך תרומת כלייה ומכירת הרכב לחלקים לאחר הרכבה חאפרית...

נ.ב

תתחדש על הרכש החדש, מאיזה מתנחל/רב מהדרום/תימני קנית אותה? :wink:

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

תשאל את אלון לגבי החלפת גיר, הוא יוכל לייעץ לך יותר טוב בנושא זה.

לגבי הרכש החדש שלי, זו מציאה ממש טובה, פרטים על איך מצאתי אותה, כמה עלתה וממי קניתי לא אוכל לפרט על גבי דפי הפורום אך במפגשים בשימחה אפרט...

גל.

מועדון סובארו שטח ופנאי - www.subaru4x4.com

פורסם
מצאתי סובארו 79' אוטומטית למכירה.

הדבר שהכי מפחיד אותי כרגע (אפילו לפני פוטנציאל הגניבה... סובארו אחרי הכל) הוא סוגיית הגיר.

מאיזה בחור תמהוני עם סובארו 79' כחולה (:wink:) הבנתי שבמידה והגיר הלך, יהיה קשה מאוד לתקנו מאחר ולא נשארו ערכות לגיר הזה.

2 שאלות:

1) האם הגיר (האוטומטי והידני) של ה79' הוא אותו גיר של הסובארו משנות ה80? (אני מדבר על אלה)

2) האם יש מקומות שיכולים להסב לגיר ידני (למרות שאני בספק אם מישהו מוכן להתעסק עם דבר כזה בכלל...), מהו טווח המחירים של עבודה כזו+גיר (במידה ומשהו הקדים אותי).

תודה.

מעניין לראות את הסובארו הכחולה. (:wink:)

1 ) כשהלך לי הגיר חיפשו לי בנרות סט שיפוץ גיר אוטומאטי וגיר אוטומאטי אחר לא התאים אף גיר ממודל גבוהה. תושבות גודל ועוד בעיות...

2 ) אפשר להסב לגיר ידני אבל זה הרבה עבודה ולא יודע אם משהו יהיה מוכן לעשות אתזה

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
זה בדיוק הקטע, שאני לא מחפש את הנוחות.

בשביל זה אני יכול להמשיך לנסוע באלףששמאות אוטו-מת חדשה יחסית... :roll:

במידה ואני אקנה את הרכב, אני אהיה מעוניין להסב אותו לידני, השאלה האם זה לא יצריך תרומת כלייה ומכירת הרכב לחלקים לאחר הרכבה חאפרית...

נ.ב

תתחדש על הרכש החדש, מאיזה מתנחל/רב מהדרום/תימני קנית אותה? :wink:

אומרים:"פעם היו 2 אחים, עחד היה חכם, ואחד הלך לטכני"...

אני הכרתי 3 אחים, שלושתם הלכו לטכני...

בקיצור, "לא להיתפתות לעיסקאות בשטח"... והכי חשוב, "לא להזריק אטרופין!!!" :wink:

(למי שלא הבין, ואני בטוח שאתה הבנת, לא, פשוט לא....)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...