Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אירוע ברמה עולמית (והייתי קצת בעולם...)

הסדר והארגון, ההשתתפות רחבת ההקף, הניהול היעיל והנבון, בחירת המיקום (דשא, אגם וצל העצים), הקלאסיות שנבחרו לייצג בנסיעה במעגל ויותר מכל - האווירה המשפחתית הנעימה.

תודה ענקית לכל מי שתרם להתממשותו של האירוע מהכח אל הפועל.

תענוג צרוף.

טריומף TR3A שנת 1958

וולוו P1800 "המלאך" 1965

ותמיד מחפש עוד רודסטארים/מכוניות ספורט אירופאיות

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הסדר והארגון, ההשתתפות רחבת ההקף, הניהול היעיל והנבון, בחירת המיקום (דשא, אגם וצל העצים), הקלאסיות שנבחרו לייצג בנסיעה במעגל ויותר מכל - האווירה המשפחתית הנעימה.

תענוג צרוף.

מצטרפת למחמאות ומסכימה עם כל מילה

אירית

פורסם

מכיוון שזהו הפורום הרשמי של מועדון החמש, ואין לי מושג מי אחראי לחוויה הבלתי נשכחת היום, אני אודה כאן.

כשהתעוררתי היום, ביום שבת, לא חשבתי שאני אראה את מה שראיתי היום. רק עכשיו אני מבין כמה קצת אני יודע על מכוניות שמסתובבות בארץ. מהכוכבת, ה-XK120, ועד לפז'ו 201. פשוט מדהים

אני רוצה לאודות לכל אלה שעמלו וארגנו את האירוע, כל הכבוד לכם ואתם עושים עבודת קודש.

דברים שאני רואה רק באתרים מחו"ל ומקנא קמו לתחייה מול העיינים שלי היום.

תודה רבה מכל הלב, אורון.

my_sign.jpg
פורסם

עוד מעט קרוב ל80 תמונות אני אעלה לפה

היה נהדר היום, חבל שראיתי רק 500 אחת אבל בכל זאת היה מצויין!

פורסם

תענוג צרוף.

מסכים לכל מילה.

מאחר וגם אישתי וילדי נהנו (דבר נדיר בכל הקשור למועדון), הרי שבאמת היה שילוב מוצלח של אירוע, צל, מים, אוירה, וכל יתר הדברים שגרמו לאירוע הענק בגודל - 125 מכוניות עתיקות - להיות ענק גם במובנים האחרים.

לכל אלה שטרחו ועמלו בשבועות האחרונים והיום משעות הבוקר המוקדמות, לאלה שהיו במריטת עצבים של "יצליח או לא"? "יבואו מספיק חברים - או לא"?

לכל אלה שחלקם תמיד לאור הזרקור וחלקם נרתמו לאירוע זה בלבד ועזרו,

תודה.

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

היה ארוע מדהים.

חוויה בלתי נשכחת.

פשוט אין מילים לתאר את החוויה.

תודה לכל החברים שתרמו מזמנם על מנת להפיק ארוע כזה.

תודה.

המשתמש נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

למכירה חיפושית לשיפוץ שנת 70 דגם 1200 בודי מעולה בלי טסט 3 שנים

פורסם

שלום לכולם

סוף סוף ארוע ברמה גבוהה .

לצערי לא הגעתי עם הספיידר שלי כי היא לא מוכנה עדין.

לגבי העמדת המכוניות היה צריך לפי דעתי לסדר את כולם במעגל גדול עם חבלול וכול האנשים היו מתבוננים מתוך המעגל.

לשימחתי הגיעו לא מעט אנשים ומכוניות שלא ראיתי ליפני(חבל שלא באים למפגשים)אם כי מעט אנשים עם חוצפה ישראלית שחייבים לגעת או להושיב את הילד בתוך הרכב. (ציטוט: רק לתמונה מה יש???).

וזה מרגיז.

תודה ענקית לכל מי שתרם להתממשותו של האירוע הזה. כן יירבו ארועים כאלו.

חוויה בלתי נשכחת

לארועים הבאים אני מתנדב לעזור

להשתמע

ירון

פורסם

לפי דעתי הרעיון של החבלים היה נחמד אבל לא עשו אותו בצורה נוחה וסתם היה מסובך לעובר מאזור לאזור וגם החבלים הקשו על צילום המכוניות

אבל היה מפגש נחמד

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם

כל כך יפה להתבונן בהם, ולראות את ההשקעה העצומה שנותנים על מנת שהרכבים יראו ויפעלו בצורה הטובה ביותר.

רק מהיום אני מעריכה באמת את המועדון ואת האנשים שמשקיעים מעצמם למען המכוניות הללו.

בהצלחה

מחכה למפגש הבא

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...