PDA

View Full Version : אירוע 20 שנה למועדון ה-5 היום ברמת גן

איל פלד
28/05/05, 15:30
אירוע ברמה עולמית (והייתי קצת בעולם...)

הסדר והארגון, ההשתתפות רחבת ההקף, הניהול היעיל והנבון, בחירת המיקום (דשא, אגם וצל העצים), הקלאסיות שנבחרו לייצג בנסיעה במעגל ויותר מכל - האווירה המשפחתית הנעימה.

תודה ענקית לכל מי שתרם להתממשותו של האירוע מהכח אל הפועל.

תענוג צרוף.

AKICHU
28/05/05, 15:34

הסדר והארגון, ההשתתפות רחבת ההקף, הניהול היעיל והנבון, בחירת המיקום (דשא, אגם וצל העצים), הקלאסיות שנבחרו לייצג בנסיעה במעגל ויותר מכל - האווירה המשפחתית הנעימה.

תענוג צרוף.
מצטרפת למחמאות ומסכימה עם כל מילה
אירית

turbo
28/05/05, 15:49
מה עם תמונות?

M.Azulay
28/05/05, 15:55
רגע תן לאנשים לערוך אותן...

dinnnn
28/05/05, 16:09
http://img224.echo.cx/img224/2223/p10112295rx.jpg[/url]

מחר בעבר אני יביא לפה תמונות בנתיים הנה תמונה אחת מהיום

(http://img34.echo.cx/img34/4202/bob11mr.gif)

[url="http://img34.echo.cx/img34/4202/bob11mr.gif"]

Vintage
28/05/05, 16:18
מכיוון שזהו הפורום הרשמי של מועדון החמש, ואין לי מושג מי אחראי לחוויה הבלתי נשכחת היום, אני אודה כאן.
כשהתעוררתי היום, ביום שבת, לא חשבתי שאני אראה את מה שראיתי היום. רק עכשיו אני מבין כמה קצת אני יודע על מכוניות שמסתובבות בארץ. מהכוכבת, ה-XK120, ועד לפז'ו 201. פשוט מדהים
אני רוצה לאודות לכל אלה שעמלו וארגנו את האירוע, כל הכבוד לכם ואתם עושים עבודת קודש.
דברים שאני רואה רק באתרים מחו"ל ומקנא קמו לתחייה מול העיינים שלי היום.

תודה רבה מכל הלב, אורון.

idanst
28/05/05, 16:25
עוד מעט קרוב ל80 תמונות אני אעלה לפה

היה נהדר היום, חבל שראיתי רק 500 אחת אבל בכל זאת היה מצויין!

Benni Haspel
28/05/05, 16:46
תמונות שלי (המוסטנג מושבתת...)

Benni Haspel
28/05/05, 16:52
עוד...

אבי נוף
28/05/05, 16:54

תענוג צרוף.
מסכים לכל מילה.
מאחר וגם אישתי וילדי נהנו (דבר נדיר בכל הקשור למועדון), הרי שבאמת היה שילוב מוצלח של אירוע, צל, מים, אוירה, וכל יתר הדברים שגרמו לאירוע הענק בגודל - 125 מכוניות עתיקות - להיות ענק גם במובנים האחרים.

לכל אלה שטרחו ועמלו בשבועות האחרונים והיום משעות הבוקר המוקדמות, לאלה שהיו במריטת עצבים של "יצליח או לא"? "יבואו מספיק חברים - או לא"?
לכל אלה שחלקם תמיד לאור הזרקור וחלקם נרתמו לאירוע זה בלבד ועזרו,

תודה.

אבי.

dinnnn
28/05/05, 17:02
טוב אז העלתי 80 תמונות מהיום אם יש למישו בקשה לתמונות באיכות טובה יותר אז שיגיד על איזה אוטו

תהנו
http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=0BDBAA2539F74BAA9E81E25445DBB7BD&alid=236442

חיפושית צהובה
28/05/05, 17:05
היה ארוע מדהים.
חוויה בלתי נשכחת.
פשוט אין מילים לתאר את החוויה.
תודה לכל החברים שתרמו מזמנם על מנת להפיק ארוע כזה.
תודה.

ירוני
28/05/05, 17:10
שלום לכולם

סוף סוף ארוע ברמה גבוהה .
לצערי לא הגעתי עם הספיידר שלי כי היא לא מוכנה עדין.
לגבי העמדת המכוניות היה צריך לפי דעתי לסדר את כולם במעגל גדול עם חבלול וכול האנשים היו מתבוננים מתוך המעגל.
לשימחתי הגיעו לא מעט אנשים ומכוניות שלא ראיתי ליפני(חבל שלא באים למפגשים)אם כי מעט אנשים עם חוצפה ישראלית שחייבים לגעת או להושיב את הילד בתוך הרכב. (ציטוט: רק לתמונה מה יש???).
וזה מרגיז.
תודה ענקית לכל מי שתרם להתממשותו של האירוע הזה. כן יירבו ארועים כאלו.
חוויה בלתי נשכחת
לארועים הבאים אני מתנדב לעזור
להשתמע
ירון

dinnnn
28/05/05, 17:16
לפי דעתי הרעיון של החבלים היה נחמד אבל לא עשו אותו בצורה נוחה וסתם היה מסובך לעובר מאזור לאזור וגם החבלים הקשו על צילום המכוניות
אבל היה מפגש נחמד

נהגת שודים
28/05/05, 17:28
כל כך יפה להתבונן בהם, ולראות את ההשקעה העצומה שנותנים על מנת שהרכבים יראו ויפעלו בצורה הטובה ביותר.
רק מהיום אני מעריכה באמת את המועדון ואת האנשים שמשקיעים מעצמם למען המכוניות הללו.

בהצלחה
מחכה למפגש הבא

ל'

SuBaRu_MaN
28/05/05, 17:41
קצת ישבנים בריטים:

SuBaRu_MaN
28/05/05, 17:42
ועוד קצת פורד מעבר לים...

SuBaRu_MaN
28/05/05, 17:44
קאדילק, לינקולן, וכמה חטיפי גמלים :wink:

SuBaRu_MaN
28/05/05, 17:57
עוד...

idanst
28/05/05, 17:59
שלום לכולם

סוף סוף ארוע ברמה גבוהה .
לצערי לא הגעתי עם הספיידר שלי כי היא לא מוכנה עדין.
לגבי העמדת המכוניות היה צריך לפי דעתי לסדר את כולם במעגל גדול עם חבלול וכול האנשים היו מתבוננים מתוך המעגל.
לשימחתי הגיעו לא מעט אנשים ומכוניות שלא ראיתי ליפני(חבל שלא באים למפגשים)אם כי מעט אנשים עם חוצפה ישראלית שחייבים לגעת או להושיב את הילד בתוך הרכב. (ציטוט: רק לתמונה מה יש???).
וזה מרגיז.
תודה ענקית לכל מי שתרם להתממשותו של האירוע הזה. כן יירבו ארועים כאלו.
חוויה בלתי נשכחת
לארועים הבאים אני מתנדב לעזור
להשתמע
ירון
אין פלא למה הם עשו זאת :-)
(כל התמונות בקרוב)

SuBaRu_MaN
28/05/05, 18:01
עוד אחת שלא נכנסה בהודעה הקודמת (http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=32697&stc=1) ואחותה החורגת (http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=32696&stc=1)

איזה אאודי אני מת... :wink:

SuBaRu_MaN
28/05/05, 18:08
יותר צרפתי מעמנואל הלפרין, ליין הצרפתיות.

SuBaRu_MaN
28/05/05, 18:12
אבל אז הבנתי שהצרפתיות יפות גם מקדימה ולא רק מאחורה :-P

:twisted:

LIRON YARIV
28/05/05, 18:14
חברה תנו לי איזה יום יומיים אני מסיים עם המבחנים,עורך תמונות,מוחק מספרים,ומעלה לפורום את כל הרכבים שנכחו במפגש המדהים הזה.

בהחלט מפגש ברמה עולמית,הארגון,השיתוף והאווירה הקנו הרגשה של משפחה אחת גדולה.
כל הכבוד.

יש למה לחכות....

לירון-צלם מועדון החמש:-P

SuBaRu_MaN
28/05/05, 18:17
עוד ועוד...

LIRON YARIV
28/05/05, 18:19
http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=32671תמונות שלי (המוסטנג מושבתת...)
חדי העין יבחינו באבא שלי:wink: .

יום טוב
לירון

SuBaRu_MaN
28/05/05, 18:20
ולסיום - כוכבי המפגש:

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=32725&stc=1

אבי נוף
28/05/05, 18:27
מאחר ועלו ויעלו תמונות נוספות של רכבים מקרוב, מאחור, רק הסמל וכד'. רציתי להעלות תמונות קצת "רחוקות" שיראו את האתר עצמו ואת האוירה. לכן, עליתי עם נועם בני על העץ וצילמנו את השטח הכללי במבטים מלמעלה.

להלן התמונות:

sun34
28/05/05, 18:30
אופנועים קלאסיים היו בארוע?

אבי נוף
28/05/05, 18:30
עוד תמונות מהעץ. . . (וגם קצת של אופנועים)

LIRON YARIV
28/05/05, 18:35
אני מאד מצטער,אבל אני לא יכול יותר.

אני קורא את החומר בלשון ואני חושב עליכם ,חבריי שמחכים לתמונות.
אז אני ועצמי עשינו הצבעה והחלטנו פה אחד להעלות 6 תמונות ,ככה שיהיה למה לצפות.
כמובן יש עוד....
אז הנה:

idanst
28/05/05, 18:38
57 תמונות בלינק הבא:

http://idanst.net/20years/20years.html

בשביל שיעלו לכם מהר הורדתי את האיכות ב15 אחוז ואת גודל התמונה מ3264*2448 ל800*600.
מי שרוצה את התמונה המקורית שלא יהסס לבקש.

עידן

אבי נוף
28/05/05, 18:41
וגם זה שייך לאוירה והצלחת האירוע:

אבי נוף
28/05/05, 18:48
וקצת תודה לחלק (קטן) מהאנשים שעמלו להצלחת האירוע:

גרונדמן, בקר, אזולאי, (ברקע פנחס בננה), נחום, ומר מילוא - מנחה הרודיאו, שהתגלה בפעם השניה כאיש במה מנוסה ומוצלח. . .

אלו התמונות שאני מעלה הפעם, יש לי עוד כמאה ועשרים תמונות נוספות של המכוניות מקרוב, מי שמעוניין יוכל לקבלן.

בפעם נוספת תודה לכולכם,
אבי.

M.Azulay
28/05/05, 19:18
אם יפול למישהו בידים הבחור ששרט את המנטה הוא לא ילך על הרגליים...

אבי נוף
28/05/05, 19:25
אם יפול למישהו בידים הבחור ששרט את המנטה הוא ילך על הרגליים...

מר אזולאי -
אנא הסברך המלומד, מדוע עד עתה אותו בחור איננו הולך על הרגליים?

יש משהו שרק אני לא הבנתי???????

אבי.

M.Azulay
28/05/05, 19:37
מר אזולאי -
אנא הסברך המלומד, מדוע עד עתה אותו בחור איננו הולך על הרגליים?

יש משהו שרק אני לא הבנתי???????

אבי.
שאלתך לא ברורה.

מישהו צילם סובארו?

avi schreiber
28/05/05, 19:38
ארוע מדהים!!!!!!!! שבני משפחתי נהנו ממנו מאד.(למרות שלא יכלו לאכול חומוס, לשימת לב אבי נוף)
כל הכבוד על הארגון המופתי, על ההענות של החברים
וארועים מהסוג הזה יביאו חברים נוספים וכדאי כבר לחשוב על הארוע הבא בתקופת החגים.
אבי שרייבר

ירוני
28/05/05, 19:38
חברה תנו לי איזה יום יומיים אני מסיים עם המבחנים,עורך תמונות,מוחק מספרים,ומעלה לפורום את כל הרכבים שנכחו במפגש המדהים הזה.

בהחלט מפגש ברמה עולמית,הארגון,השיתוף והאווירה הקנו הרגשה של משפחה אחת גדולה.
כל הכבוד.

יש למה לחכות....

לירון-צלם מועדון החמש:-Pמה יום יומים?????????????????
ירון

AKICHU
28/05/05, 19:41
עוד תמונות מהעץ. . . (וגם קצת של אופנועים)אבינו
אני פשוט לא מאמינה שהפסדתי את התרחיש הזה - אתה על העץ (ME TARZAN , YOU JANE)
באמת התפלאתי שלא ראיתי אף לא ציפור אחת, פגעת להם בהביטט..... לא נפגשנו!!! אולם תמיד יהיה יום שישי
יומולדת שמח לכולנו
אירית

אבי נוף
28/05/05, 20:16
היי איריתה
לא ראיתי אותך (גם לא ממשכן הציפורים שעל העץ. . .), הייתי בטוח שלא באת, הן גם החנזיר לא נראה בשטח . . .

טוב, כנראה שאי אפשר לראות את כל הדברים הטובים ביום אחד.
ד"ש חמה
אבי.

hemi
28/05/05, 20:22
אכן, אירוע מדהים, חגיגה אמיתית לנו ולשכמותנו.

מצטרף לקודמיי באיחולים ובשבחים למארגני האירוע.

מגיע לנו.

M.Azulay
28/05/05, 20:24
גם החנזיר לא נראה בשטח . . .
.

הפסיד.

נמרוד רחמימוב
28/05/05, 20:31
גם אני מצטרף למחמאות - היה אירוע מ-ע-ו-ל-ה.

מעבר למכוניות ולאווירה ולהרבה אלמנטים אחרים שתרמו להנאה הכללית, אני חייב לציין את ה"רודיאו מכוניות" כנקודה מוצלחת במיוחד - הרבה בזכות הנחיתו המשובחת של קובי. האפשרות של המשפחות לעשות פעילויות לא אספניות היתה חשובה, כי הגעתי עם שני ילדי הצעירים יותר, שצריכים עוד לפתח את החיבה למכוניות.

כל הכבוד והרבה הרבה תודה למארגנים. מתי האירוע הבא?

נמרוד

LIRON YARIV
28/05/05, 20:35
שאלתך לא ברורה.

מישהו צילם סובארו?
ברור!
צלם המועדון לא פסח על שום רכב!

לירון

LIRON YARIV
28/05/05, 20:37
משה-בשבילך:
השמש קצת הפריעה ,אבל העיקר הכוונה:wink:

LIRON YARIV
28/05/05, 20:40
מה יום יומים?????????????????
ירוןיש לי 250 תמונות!!!
צריך לצנזר מספרים נכון,או בגלל שהאירוע היה פתוח לקהל הרחב לא צריך?
אני בכל זאת חושב שצריך,אז להמתין בסבלנות.

לירון

M.Azulay
28/05/05, 21:06
משה-בשבילך:
השמש קצת הפריעה ,אבל העיקר הכוונה:wink:

תודה תודה.

בני ל
28/05/05, 21:25
שלום לכולם.

אין מילם פשוט מדהים כמה חבל שניבצר ממני להגיעה ליריד אבל כול הכבוד פשוט תענוג.

בברכה מכול הלב בני ל.

SuBaRu_MaN
28/05/05, 21:37
מישהו צילם סובארו?
אל תשאל כמה לאונות Mk3 לבנות עם גגון משא היו בחנייה... :wink:

היה באמת אירוע מהנה, אומנם הגעתי רק לקראת סוף הרודיאו, אבל קובי (רואה שאני מסוגל? :-P) באמת הנחה את האירוע בצורה מקצועית. כמו כן פירוק והרכבה של רכב בידי חבר מועדון, מעניין היה להסתכל.

רק חבל שנאלצתי להתעצבן מכל ישראלי מצוי שחייב לגעת בניקל, לדפוק על הרכב, ולנסות לפתוח דלת. יש גדר למען השם! היא לא סתם עומדת שם! :x

כולריע,
אמן תאבד את הוונטיל של הגלגל בזמן שתמלא אויר בתחנת דלק.

Type34
28/05/05, 21:52
נראה מאוד נחמד - חבל שלא יכולתי לבוא. האוטו שלי לא לגמרי במצב נסיעה כרגע, למרות שהוא עבר טסט לפני שבוע, ובכל מקרה הוא לא בדיוק במצב תצוגה. אולי בעתיד, מתישהו.

דרור
28/05/05, 22:05
כמעט הכל כבר נאמר כאן ..........

מנקודת מבטי , זה שהאירגון היה למפאת , מזג האוויר היה איתנו
מוסיקת הרקע התנגנה בנועם וטוב טעם , האווירה הכללית מסביב של דשא , צל , וכמובן אנחנו עם המכוניות - הכל היה ממש מצויין ומהנה .

הפעם ארגון וסידור כלי הרכב היה שונה מתמיד , קבוצות קבוצות של כלי רכב מסודרים לפי דגמים ובאיזורים מרוחקים אחד מהשני ולא בגוש אחד
כפי שהתרגלנו תמיד , היה ממש נפלא ! נתן הרגשה שיש לאן לטייל ,
לדלג מכאן לשם ולראות עוד ........... וברוך השם , ושמם של המארגנים
היה מה לראות . איזה כיף :-)

אז לפעמים הבאות עלינו לטובה , אם יש לנו מקום רחב ידים , מיקום
המכוניות בצורה הזו ממש יוצא דופן לטובה !

ותמונות כמובן שצילמתי אבל לא נעלה את כול שוב ושוב אז הינה
המנטה הנפלאה של אלעד , שאגב עברה טסט ביום שישי ממש לפני הארוע , ולצידה אחותה הקטנה האופל קדט C קופה הצהובה שלי ...

כאן ההזדמנות לשבח את אלעד על ההשקעה העצומה במנטה A היפיפיה שלו , ועוד היד נטויה . אני מקווהה שכבר מריחים את הסוף
וההשקה מתקרבת !!! יישר כח - אלעד !

שלך לעזר תמיד ,
דרור .

משה והרפורמים
28/05/05, 22:14
אף אנחנו שמחנו להיות
ארגון נחמד ומקום חביב

LIRON YARIV
28/05/05, 23:11
דרור-תמונות של שתי נסיכות בצהוב:

sun34
28/05/05, 23:23
יש תמונה של רכב ישן לפני שפוץ ולידו ארגזי חלקים מישהו יודע במה מדובר ?,האם הוא מיבוא ?

אריאל עזיזי
29/05/05, 0:06
שלום לכל הפורום
בתור אשתו של משוגע לדבר ברצוני לציין כי האירוע שהתקיים היום היה דבר מהנה אין מה להתבייש במה שיש לנו בארץ.
הישיבה בסוף האירוע היוה סיומת מהנה ביותר לפגוש ולשבת במקום מקסים זה ולצפות בכל הכלים המשגעים.
ישר כוח לעוסקים בדבר!

אבי נוף
29/05/05, 8:18
יש תמונה של רכב ישן לפני שפוץ ולידו ארגזי חלקים מישהו יודע במה מדובר ?,האם הוא מיבוא ?
הרכב הישן הוא דגם של פורד שיובא מצרפת.
איננו נוסע, ועומד להישתפץ על ידי ינאי - הבחור שהדגים שיפוץ של רכב מסוג MG, כאשר בארגזים ועל השולחנות על ידו היו חלקים לרכב הקורם עור וגידים, ובנוסף היו שם חלקים ששימשו ליצירת אוירה מתאימה. למשל שידה ישנה, מאוורר מתכת ישן וכד'.
אבי.

Benni Haspel
29/05/05, 8:49
הרכב שהובא מצרפת הוא פיג'ו..לא?

ירון פ
29/05/05, 8:51
הרכב הישן הוא דגם של פורד שיובא מצרפת.
איננו נוסע, ועומד להישתפץ על ידי ינאי - הבחור שהדגים שיפוץ של רכב מסוג MG, כאשר בארגזים ועל השולחנות על ידו היו חלקים לרכב הקורם עור וגידים, ובנוסף היו שם חלקים ששימשו ליצירת אוירה מתאימה. למשל שידה ישנה, מאוורר מתכת ישן וכד'.
אבי.
אתה מנחש או ממציא??

ינאי ייבא פיזו משנת 1934 במצב אורגינאלי לחלוטין (יש יגידו לפני שיפוץ ויש יגידו שמצבה מספק!!).

הדגם הוא 201 אם זכרוני אינו מטעני.

אבי נוף
29/05/05, 10:11
אתה מנחש או ממציא??

ינאי ייבא פיזו משנת 1934 במצב אורגינאלי לחלוטין (יש יגידו לפני שיפוץ ויש יגידו שמצבה מספק!!).

הדגם הוא 201 אם זכרוני אינו מטעני.
היי ירון
אינני מנחש ואינני ממציא, ואין צורך להיות בוטה כל כך.

אמת, הרכב הוא פיז'ו "ובטעות סופר" הופיע פורד בהודעתי הקודמת.
שאר הפרטים שכתבתי נכונים על פי מה שנמסר באותו אירוע.
בברכה
אבי נוף.

אסף בקר
29/05/05, 11:41
ארוע מדהים!!!!!!!! שבני משפחתי נהנו ממנו מאד.(למרות שלא יכלו לאכול חומוס, לשימת לב אבי נוף)
כל הכבוד על הארגון המופתי, על ההענות של החברים
וארועים מהסוג הזה יביאו חברים נוספים וכדאי כבר לחשוב על הארוע הבא בתקופת החגים.
אבי שרייבר

גוטן טאג, הר שרייבר
הטחינה - לעומת זאת - הייתה יותר ממוצלחת.......

ערן-B18
29/05/05, 13:23
היה פשוט אירוע מושלם...

אנגליה אחת ,שתי קורבטים,לינקולנים למניהם ה- LTD של נמרוד
ועוד מלא מכוניות נפלאות

מקווה שיהיה כל שנה אירוע גדול ומאורגן שכזה

נהנהתי מאוד
ערן

LIRON YARIV
29/05/05, 13:43
קצת תמונות:

לירון -צלם מועדון החמש:-P

LIRON YARIV
29/05/05, 13:45
כל יום אני יעלה מספר תמונות.
יש בסביבות ה250.
לא ישעממם פה ,לא לדאוג:wink: .

לירון

Koby Millo
29/05/05, 15:22
הרכב שהובא מצרפת הוא פיג'ו..לא?זהו פיז'ו 301, וניתן לראות בבירור את המספר על הגריל של המכונית בתמונה המצ"ב.

לעצם האירוע - היה מרשים ומהנה. מירב המחמאות לפעילי המועדון שטרחו ועמלו, ובעיקר לדוביק גרודמן, מוותיקי המועדון, שהגה, תכנן, ארגן, סחב, הרכיב והתרוצץ. הרעיון של ההעמדה המיוחדת והמקורית היה שלו, וכלל תכנון קפדני, שרטוטים בקנ"מ ומה לא...
אני רק יכול לצטט את ראש עירית רמת-גן שבא לראות, ופיטפט קצת עם נחום קדמיאל ועם עבדכם הנאמן: "זה ארוע יפה ומושקע, שהוסיף כבוד לפארק הלאומי של רמת גן. מועדון ה-5 יכול לראות בפארק מגרש-ביתי למפגשים עתידיים".
עכשיו רק צריך להרים את הכפפה למפגש הבא :wink: .

בברכה,

קובי

idanst
29/05/05, 15:41
למה שלא נעשה את זה כל שבוע שם? (:

DrorBANANA
29/05/05, 16:52
שלום לכולם ,,,

איזו חוויה מוטורית פשוט יפה.
אני שולח קישור לתמונות מהמפגש
מצטער לא תפסתי את כולם מפני
שהייתה לי בעייה עם הזיכרון הדיגיטלי
שוב מצטער.
היו המון מכוניות יוקרה והיה המון
פאר והשקעה אבל היה אחד מתוק
קטנצ'יק שאהבתי מכל (בתמונה).
ביי מדרור בננה.

קישור לאלבום club party 5 (photos.yahoo.com/drorbanana)

idanst
29/05/05, 17:07
אבל למה לקטנציק הזה אין את הסמל של פיאט600 מקדימה?
או שאני מפספס משהו?

מצא
29/05/05, 17:21
גם אני, מצא , מברך את דוביק במירב הברכות, הוא היה הכוח המניע של האירוע, ערך לבדו את כל ההכנות, היה הבמאי והמעמיד של התפאורה ביום האירוע, אירגון מעולם אחר עולם אירופאי, לדוביק ולכל הפעילים,אלו שעמדו בשער ואלו שארגנו את המכוניות בחניותולכרוז שקולו נשמע ברמה - מברך כה -לחי ומודה על היום המקסים, המהנה והצבעוני.

איל פלד
29/05/05, 17:35
אבל למה לקטנציק הזה אין את הסמל של פיאט600 מקדימה?
או שאני מפספס משהו?

נסה למצוא ולבחור מכאן את הנכון והמתאים...
http://images.google.com/images?q=fiat%20logo&hl=iw&lr=&sa=N&tab=wi

idanst
29/05/05, 17:43
נסה למצוא ולבחור מכאן את הנכון והמתאים...
http://images.google.com/images?q=fiat%20logo&hl=iw&lr=&sa=N&tab=wi
זה לא?
http://i7.ebayimg.com/03/i/03/f9/c3/35_1_b.JPG

מה שיש לו עכשיו שייך ל500 F לפי מירב ידעתי

LIRON YARIV
29/05/05, 17:52
למה שלא נעשה את זה כל שבוע שם? (:
אני גם בעד .
הבעיות הם:
1)אין בית קפה צמוד עם כיסאות
2)אני לא מאמין שעיריית רמת גן תסכים לכך,יש הבדל גדול בין אירוע של פעם במספר חודשים,לבין אירוע של פעם בשבוע.

עוד תמונות:

SLS
29/05/05, 21:01

האם גם בחו"ל נהוג לא לפרסם ארוע כזה ? ועוד על ידי המועדון הייצוגי של המדינה ?

איל, אמנם היית הרבה בעולם ולכן אתה כה רחמן כלפי חברך מהמועדון ...

יש להודות באמת, על אף הפעילות היפה של מועדון ה-5, עדיין אין בארץ מועדון מכובד ! כנראה שבשביל זה צריך מסורת של יותר מ-20 שנה ...

Koby Millo
29/05/05, 21:31
ערב טוב סורין, ותודה על הפירגון... תיארתי לעצמי שיגיע מישהו וינסה לקלקל את האווירה והרוח הטובה של השירשור הזה... זכותך כמובן לכתוב את דעתך, אבל אני דווקא סבור שרק מועדון מכובד יכול להרים אירוע נהדר כזה. אולי אם היית בא היית רואה בעצמך. גם אשמח אם תשתף אותנו בנסיון העשיר שלך בביקורים באירועים בעולם, כדי שיהיה לנו בסיס להשוואה. אולי נצליח להבא להיות יותר "מכובדים".
לנושא הפירסום - עירית רמת-גן התנתה את הסכמתה לתת למועדון את שטח הפארק באי-פירסום מסיבי של האירוע. הם חששו מהצפה של הפארק באנשים, וזו זכותם. בדיעבד היו הרבה צופים "מזדמנים" מבאי הפארק, אבל במידה הראויה ומבלי שהכמות תיצור לחץ על המכוניות והחברים.
לסיום - בשפת האינטרנט נהוג שגופנים גדולים מסמנים צעקה. אם כבר הזכרת את המילה "מכובד", אני לא חושב שזה מכובד לצעוק עלינו את הביקורת (הלגיטימית) שלך. יותר מכובד לדבר בשקט.

בברכה,

קובי

ירון פ
29/05/05, 21:31
ל-SLS - אומנם הפירסום היה מאוחר (דווקא התנצלו של כך) - אבל למרות זאת הגיעו רבבות לתצוגה - אז במבחן התוצאה ישנה הצלחה לא?

נחום קדמיאל
29/05/05, 21:34
ידידי,

אני רוצה להודות לכולם על הפירגון, המחמאות וכמובן ההשתתפות ... זה היה סופ"ש שכולו חוויה מוטורית אחת גדולה - תחילתו בראלי טארגה-פלוריו המדהים שזכה לסיקור גם בערוץ 2, המשכו באירוע מוטורי שכל מילה עליו מיותרת וסיומו - בארוחת ערב שהתקיימה במלון דן למשתתפי הראלי, ובה הוענקו תעודות לחברי מועדון בגין זכייתם במקומות הראשונים במגוון קטגוריות. כתבה על כך תהיה באבטומוביל הקרוב.

מרוב ההנאה וההתלהבות שכנו לציין במהלך האירוע - וגם בשרשור זה - מספר אנשים שעמדו "מאחורי הקלעים" ובלעדם לא היה האירוע כה מוצלח - בראש ובראשונה - לראש עריית רמת גן - מר צבי בר; למנהל הפארק הלאומי - יוסי; למנהל הפיקוח - אלי; לצוות פקחי העירייה שעזרו והיו סבלניים; לחבר המועדון ינאי טובי שארגן את תצוגה נפלאה בלי לבקש לעצמו דבר (... אפילו עזרה ...); אחרונה חביבה - למזכירת המועדון, רותם שעמלה ימים כלילות לארגן את הרשימות לדאוג לפרטים ולדרבן את החברים לשני אירועים בו זמנית, בהצלחה רבה; --
ולכל אלו שנטלו חלק במלאכה, המהנה והמתישה גם יחד, פרושה תודתי.

עכשיו אפשר לנוח יומיים ולתכנן את האירוע הבא....

שלכם, נחום.

מנחם קליין
29/05/05, 21:48
זו הפעם הראשונה שלי בארוע מסוג זה חויתי סוג של דה ז'ה וו כשברקע מוסיקה מתאימה,התצוגה היתה מהממת חלק מהמכוניות שופצו ברמת הקפדה מדהימה.
אם זאת נכרו שתי קונספציות האחת שהודגמה למשל במכוניתו של מר הרמן עם הניו יורקר הכחולה אשר שופצה על ידו במשך עשרות שנים(מאז 1968) והביאה אותה למצב כפי שהיא.
לעומתה היו שם לפחות שתי מכוניות אשר יובאו במצבן הן כשהן שמורות ברמה כפי שרק בארה"ב או אירופה ניתן לשמר(תנאי טמפ. ולחות מתאימים) נדמה שהיו אלה הקונטיננטאל, וה LTD ,כמובן במצב מהמם, אך לטעמי תחושה של פספוס כי טביעת ידו של הבעלים לא מורגשת בהן כפי שמורגשת טביעת כיסו, איני מבקר והערכתי הרבה למוצגים אשר עשו עליה בגיל מבוגר כאילו הגיל נעצר בהן מאז יוצרו.

LIRON YARIV
30/05/05, 0:11
תמונות:

הדי אליקים
30/05/05, 0:30
רציתי להצטרף לכל המברכים על האירוע היפה שלפי התמונות נראה כמו ארוע שצולם באירופה-עם כל הירוק מסביב. השאלה שלי היא לותיקים-האם המפגש הראשון של מועדון ה5 התקיים בערך לפני 20 שנה בחניון מלון השרון בהרצליה? כי אם כן אני הייתי שם ואפילו יש לי כמה תמונות מאז . אז אשמח לדעת אם זה אכן היה הארוע הראשון ואם כן אשמח לצרף גם מספר צילומים

אבי נוף
30/05/05, 6:35
השאלה שלי היא לותיקים-האם המפגש הראשון של מועדון ה5 התקיים בערך לפני 20 שנה בחניון מלון השרון בהרצליה? כי אם כן אני הייתי שם ואפילו יש לי כמה תמונות מאז . אז אשמח לדעת אם זה אכן היה הארוע הראשון ואם כן אשמח לצרף גם מספר צילומיםהיי
אינני יודע את התשובה המדוייקת לשאלה,
אך בכל מקרה, יהיה נחמד אם יועלו לפורום תמונות של אותו אירוע מן העבר.
תודה, אבי.

Koby Millo
30/05/05, 7:05
רציתי להצטרף לכל המברכים על האירוע היפה שלפי התמונות נראה כמו ארוע שצולם באירופה-עם כל הירוק מסביב. השאלה שלי היא לותיקים-האם המפגש הראשון של מועדון ה5 התקיים בערך לפני 20 שנה בחניון מלון השרון בהרצליה? כי אם כן אני הייתי שם ואפילו יש לי כמה תמונות מאז . אז אשמח לדעת אם זה אכן היה הארוע הראשון ואם כן אשמח לצרף גם מספר צילומיםהאירוע במלון השרון לא היה אירוע רשמי של מועדון החמש, משום שהמועדון הוקם אחרי האירוע. אבל נכון לומר שהארוע הזה נתן לדור המייסדים את המוטיבציה למסד את הפעילות. למיטב זכרוני האירוע אורגן ע"י יחסי הציבור של המלון ובשיתוף אנ"י (ארגון נהגי ישראל דאז). התקיימה תחרות בין המכוניות לפי קריטריונים של מקוריות ואיכות שיפוץ, ובמקום הראשון זכה מהנדס צעיר בשם צביקה רכניץ, עם חיפושית מודל 1954 יפייפיה. במקום השני זכה למיטב זכרוני יורם סילבר, עם אותה MG-TD צהובה שהגיעה גם למפגש בשבת האחרונה. צביקה ושאר המשתתפים ראו כי-טוב, והקימו מועדון מסודר ורישמי. השאר כבר כתוב בהסטוריה...
אני הייתי שם עם ה-MGB הראשונה שלי, אבל לא הכנסתי אותה לתצוגה. צריך לזכור שבשנת 1985 מכונית משנת 1965 עדיין לא הייתה לגמרי "ענתיקה", אלא סתם מכונית ספורט ישנה...
צביקה רכניץ מבקר בפורום מפעם לפעם - הוא בוודאי יוכל להוסיף מידע. אם יש תמונות מהאירוע, יהיה נפלא לראות אותן בפורום.

בברכה,

קובי

אבי נוף
30/05/05, 11:56
האם גם בחו"ל נהוג לא לפרסם ארוע כזה ? ועוד על ידי המועדון הייצוגי של המדינה ?

איל, אמנם היית הרבה בעולם ולכן אתה כה רחמן כלפי חברך מהמועדון ...

יש להודות באמת, על אף הפעילות היפה של מועדון ה-5, עדיין אין בארץ מועדון מכובד ! כנראה שבשביל זה צריך מסורת של יותר מ-20 שנה ...
היי סורין.

מי כמוך יודע שיש לי מספיק הערות והארות לשינוי דברים מסויימים, כאלה ואחרים במועדון ה-5. כבר החלפנו דברים בנושא.
אולם למרות שמגרה להעביר ביקורת, לא תמיד יש לזה הצדקה.

האירוע היה אירוע פנימי של מועדון ה-5 לציון 20 שנות קיומו, ולא תצוגת מכוניות רגילה אשר כמותה יש מידי יום שישי בשני מוקדים לפחות בארץ.

אמנם היו מבקרים מזדמנים כאלה ואחרים, אך עדיין הרגשנו (חברי המועדון) כחבורה אחת שמכירים בה זה את זה פחות או יותר, גם לא היינו צריכים להיות צמודים למכוניות לשם השגחה עליהן, והיתה הרגשה של חגיגה גדולה ומשותפת. אי אפשר למחוק את זה. זה היה והשאיר חותם אצל כל המשתתפים, ראה את כל התגובות בשירשור הזה.
נוסף לכך, כאן בפורום לא נשמר הדבר בסוד, כך שאלו שקרובים לנושא ומתעניינים בו יכלו לדעת אם רק רצו בכך.

ולסיום, בנימה קצת אישית, לגבי מועדון מכובד - זה לא רק עניין של מסורת ארוכת שנים, אלא גם של חברים מכובדים. בוא וחזור אל שורות המועדון, ניתן אולי להשפיע על ההתנהלות (באופן דמוקרטי) מבפנים יותר מאשר להשמיע ביקורת מבחוץ. שווה ניסיון נוסף . . .

בברכה
אבי נוף.

SLS
30/05/05, 21:12
פשוט פרופורציה.

רוב אירועי מועדון ה-5 הם יפים, מאורגנים, כיפים וגרמו גם לי ולמשפחתי המון הנאה בעבר בתור משתתף אקטיבי. גם היום כאשר אני מודע לקיום ארוע וכאשר מתאפשר לי להגיע אני נהנה. על כך כל הכבוד ! (קובי, הפעם זה בסדר ?)

אך עדיין הביקורת הבסיסית קיימת. קיים פער גדול בין טוב לטוב מאוד ופער ענק בין טוב למצויין. לכן הפרופורציה נדרשת. ההודעה שבגללה הערתי את אשר הערתי לא נתנה ביטוי לפרופורציה הנדרשת.

אבי, הניסיון שלי הוא דל יחסית מכ-5 אירועים שונים בשוויץ ואיטליה (כולם ללא ספק ברמת ארגון מקצועית אל אף שחלקם היו התארגניות פרטיות לחלוטין ובהתנדבות). אני אנסה לתאר רק את הקטן שבהם על מנת להסביר את ההבדל.
מועדון המכוניות האנגליות של שוויץ - פרסום 4 שבועות מראש בשלטים צבעונים בחנויות שונות ברחבי הקנטון בו התרחש הארוע ובכל הקנטונים השכנים. אני נחשפתי לפרסום במרחק של כ-150 ק"מ מהעיירה בה היה הכינוס. הופיע מספר טלפון לקבלת פרטים. מספר הטלפון היה פעיל לקבלת מידע כיצד להגיע, מחיר(היה חינם) וכל מידע נוסף. גם ביום הארוע עצמו הטלפון היה פעיל (טעיתי בדרך ולכן צלצלתי כדי לקבל עזרה) על אף שלא היה סלולרי. כלומר עובד/מתנדב הסכים להשאר במשרד כדי לענות לטלפונים או לחילופין בעקוב אחרי עד לסלולר בארוע.
הגעה למקום - כ-15 ק"מ מהמקום שילוט. במקום כל שטח התצוגה היה מחובל. נשמרו מרחקים קבועים בין המכוניות. המכוניות חנו בשורות נפרדות כך שניתן היה לראות אותם גם מהצד הדמי וגם מהאחורי. לכל מכונית הוכן שלט.
היו שומרים עם חולצות המועדון שהסתובבו, הסבירו וכיוונו.
מערכת הגברה + מוזיקה לארוע ולא רק מגפון.
קיוסקים של מזון ושתיה פתוחים כל הארוע. כל משתתף קיבל שוברים שאיתם היה יכול לקבל חינם אוכל ושתיה. עקב היות הקיוסקים פתוחים לאורך כל הארוע לא נוצרו תורים ולא היה בלגן.(במספר הארועים בארץ בהם השתתפתי הגישה של החברים לאוכל היתה בהחלט לא מכובדת).
הגעתי עם ידיד אנגלי ברפליקה של קוברה (מדהימה! קובי, זה בסדר ?) - התקבלנו בצורה מדהימה - הוזמנו להציג את הרכב, הוכן לנו מיד שלט, קבלנו תלושים וכן פוסטר של הארוע (היה שנים תלוי במשרד שלי באיטליה) ועוד הרבה יחס חם ואנושי כאל 2 זרים שהגיעו לארוע.
בנוסף ארועים בורונה ובג'נובה - עוד יותר מרשימים.

Koby Millo
30/05/05, 21:41
רוב אירועי מועדון ה-5 הם יפים, מאורגנים, כיפים וגרמו גם לי ולמשפחתי המון הנאה בעבר בתור משתתף אקטיבי. גם היום כאשר אני מודע לקיום ארוע וכאשר מתאפשר לי להגיע אני נהנה. על כך כל הכבוד ! (קובי, הפעם זה בסדר ?)כן, זה משתפר. אתה בוודאי גילית עכשיו שלא כואב לפרגן. זה גם מאפשר לצד השני לקבל את ההערות הביקורתיות (והלגיטימיות) שלך ביותר פתיחות.

מערכת הגברה + מוזיקה לארוע ולא רק מגפון.
סורין - שאלה קטנה - היית בארוע? כנראה שלא, משום שאז היית יודע שהיתה מערכת הגברה והיתה מוזיקת רקע המתאימה לאירוע (ואני מת על ג'אז ודיקסי משנות השלושים והארבעים). היית גם מתרשם מההעמדה המיוחדת והמקורית של המכוניות, שאיפשרה מיון לפי סוגים ויצרנים וצפיה נוחה לקהל.
סליחה, אבל קשה לי לקבל באופן רציני ביקורת שמסתמכת על צפיה בתמונות באינטרנט, טובות ככל שיהיו.

בתקווה שעוד תשוב לשורותינו, ובברכה,

קובי

אריוס
31/05/05, 21:56
שמח להכנס לכאן בפעם הראשונה. האירוע של שבת היה מוצלח מאד ומהנה.
כה לחי למארגנים. ישר כח.
מצפה לאירוע הבא

SLS
01/06/05, 21:07
מר קובי החביב,

1. ציינתי כבר שלא היתי בארוע. אין צורך שגם אתה תחזור על כך.
2. לא היתי לי שום ביקורת על המוזיקה ומערכת ההגברה. פשוט ציינתי עובדה מארוע אחר. דרך הגב לא פעם בעבר כולל באחת ההשקות מערכת הגברה ומוזיקה לא היו הצד החזק. אך זה בכלל לא הענין.
3. אני תמיד שמח להתכתב על גבי הפורום ועוד יותר לעשות זאת מולך. אך הפעם ... פספסת ... כי ... בכלל לא הערתי על הנקודות שאותן אתה מעלה. לכן אופס ...
לכן אני מציע שתחזור למייל הראשוני שלי ושים לב שהיתה לי הערה 1 בלבד !
דרך הגב, להערה הזו כן ניתנה תשובה ענינית.

להתראות, סורין
נ.ב. תמיד אשמח להצטרף למועדון ייצוגי. בינתיים אני מחכה שיהיה אחד כזה ... סתם קריצה .
נ.נ.ב. התמונות כמו תמיד מעולות.
נ.נ.נ.ב. שכחתי - באותו ארוע מפורסם ליווה את היום להקת ג'ז (30'-40') - החבר שלי הוזמן לנגן ...

כן, זה משתפר. אתה בוודאי גילית עכשיו שלא כואב לפרגן. זה גם מאפשר לצד השני לקבל את ההערות הביקורתיות (והלגיטימיות) שלך ביותר פתיחות.
סורין - שאלה קטנה - היית בארוע? כנראה שלא, משום שאז היית יודע שהיתה מערכת הגברה והיתה מוזיקת רקע המתאימה לאירוע (ואני מת על ג'אז ודיקסי משנות השלושים והארבעים). היית גם מתרשם מההעמדה המיוחדת והמקורית של המכוניות, שאיפשרה מיון לפי סוגים ויצרנים וצפיה נוחה לקהל.
סליחה, אבל קשה לי לקבל באופן רציני ביקורת שמסתמכת על צפיה בתמונות באינטרנט, טובות ככל שיהיו.

בתקווה שעוד תשוב לשורותינו, ובברכה,

קובי

החנזיר
02/06/05, 14:28
היי איריתה
לא ראיתי אותך (גם לא ממשכן הציפורים שעל העץ. . .), הייתי בטוח שלא באת, הן גם החנזיר לא נראה בשטח . . .

טוב, כנראה שאי אפשר לראות את כל הדברים הטובים ביום אחד.
ד"ש חמה
אבי.אבי נוף היקר,
אני דווקא כן הייתי בארוע והיה מדהים!!!
אפילו החמאתי לאירית על המיני החום שלבשה. לדעתי היא נראתה מצויין בארוע.

אבי נוף
02/06/05, 14:54
אבי נוף היקר,
אני דווקא כן הייתי בארוע והיה מדהים!!!
אפילו החמאתי לאירית על המיני החום שלבשה. לדעתי היא נראתה מצויין בארוע.
היי חנזירוש
אתה היית, היא היתה, לא נראיתם,
אז איפה התחבאתם????????? (אפילו מגובה העץ לא נקלטתם).
העיקר שהייתם מרוצים. . .

אבי.

AKICHU
02/06/05, 15:51
היי חנזירוש
אתה היית, היא היתה, לא נראיתם,
אז איפה התחבאתם????????? (אפילו מגובה העץ לא נקלטתם).
העיקר שהייתם מרוצים. . .

אבי.סליחה אבל אני לא זוכרת כלום, אמנם החמיאו לי ותודה, אבל כל מי שהחמיא הכרתי, אני מכחישה שהיה לי איזשהו "מגע" עם החנזיר " I REPEAT I HAD NO SEXUAL RELATION WITH MS LEWINSKY, "
האמינו לי אם היה לא הייתי רצה ומספרת לחברה??? הייתי תופסת אותו ב...................אוזן ומכירה לכם אותו , החנזיר אתה לא רציני ועכשיו עצבנת אותי וזה לא צעד נבון! אתה חייב לי בגדול.... וגם לחברה
ולכן הזדמנות אחרונה מחר במפגש NOBODY MESSES WITH ME GOT THAT
IRITI

מוטי
02/06/05, 15:56
סליחה אבל אני לא זוכרת כלום, אמנם החמיאו לי ותודה, אבל כל מי שהחמיא הכרתי, אני מכחישה שהיה לי איזשהו "מגע" עם החנזיר " I REPEAT I HAD NO SEXUAL RELATION WITH MS LEWINSKY, "
האמינו לי אם היה לא הייתי רצה ומספרת לחברה??? הייתי תופסת אותו ב...................אוזן ומכירה לכם אותו , החנזיר אתה לא רציני ועכשיו עצבנת אותי וזה לא צעד נבון! אתה חייב לי בגדול.... וגם לחברה
IRITIאירית עכשיו הרסת גם את הסיכוי הקטן ביותר שהשפן הזה יגש אליך מחר!

hatzkel
02/06/05, 16:18
סליחה אבל אני לא זוכרת כלום, אמנם החמיאו לי ותודה, אבל כל מי שהחמיא הכרתי, אני מכחישה שהיה לי איזשהו "מגע" עם החנזיר " I REPEAT I HAD NO SEXUAL RELATION WITH MS LEWINSKY, "
IRITIאירית / חנזיר היקרים,
מאחר והרומן / לא רומן שבינכם מוסיף קצת עניין בפורום אנסה ליישר את ההדורים בינכם.
החנזיר אכן החמיא לאירית למחרת הארוע פה בפורום, אבל משום מה ההודעה שלו הוזזה לאו שהוא
כנסי ותראי בדף 3 באמצע
http://www.carsforum.co.il/vb/forumdisplay.php?f=14&page=3&sort=lastpost&order=&pp=30&daysprune=30

AKICHU
02/06/05, 16:30
אירית / חנזיר היקרים,
מאחר והרומן / לא רומן שבינכם מוסיף קצת עניין בפורום אנסה ליישר את ההדורים בינכם.
החנזיר אכן החמיא לאירית למחרת הארוע פה בפורום, אבל משום מה ההודעה שלו הוזזה לאו שהוא
כנסי ותראי בדף 3 באמצע
http://www.carsforum.co.il/vb/forumdisplay.php?f=14&page=3&sort=lastpost&order=&pp=30&daysprune=30OOOPS
ומה היה שם האר את עיני??? בה"פ
אירית

אבי נוף
02/06/05, 23:40
OOOPS
ומה היה שם האר את עיני??? בה"פ
אירית
הלו הלו,
מה זה ה"פ בפורום?
כולנו סקרנים . . .!

תאיר גם את עינינו !

שלכם, אבי הקנאי.