Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

האם ל-911 הישנות (RS שנת 73,ספציפית) ישנן בעיות אמינות כלשהן?

וזאת בהנחה שמדובר ביחידה שתוחזקה היטב וטופלה בצורה שוטפת לאורך כל מרוצת השנים.

או במילים אחרות, האם ישנם חלקים הנחשבים בעיתיים או כאלו שמתבלים במהירות יוצאת דופן ברכבים הללו?

תודה

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם

לא זאת הכוונה, ואתה יכול לשמור את עודפי הגישה שלך לעצמך.

כל מה שאני רוצה לדעת זה האם ישנן בעיות כרוניות שדורשות תשומת לב מיוחדת או נקודות חמות מיוחדות לרכב שצריך להעיף בהן מבט מעמיק לפני הרכישה, לא האם היא תתחרה באוטומטיתאלףששמאות ה"חמה" הבאה.

קצת מחקר,זה הכל.:roll:

פורסם

בארץ ישראל יהיה לא קל לנהוג בפורש כזאת במיוחד בדגם הRS שנפח המנוע שלו הוא 2.7.

המנועים הקטנים יותר כנראה מייצרים פחות חום וככה הם יחיו יותר בנווה מדבר הזה.

בכל מקרה, הן נחשבות מכוניות אמינות בגלל מערכת הזרקה מאוד פרימיטיבית, קירור אוויר ועוד דברים שהיום הם מומחשבים ואז היו הרבה יותר פשוטים. אגב עדיף לקנות החל מסוף שנת 73 השילדה עברה גילבון בשנים האלה - אין בעיות של חלודה.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

עצה שלי - חפש אתר של OWNER'S CLUB בחו"ל ושאל את השאלה הזו שם. הרכב לא מי יודע מה נפוץ בארץ, אז רוב הסיכויים שהתגובות שתקבל יהיו או ניחושים או שמועות.

מנסיון שלי עם מועדון לנצ'יה בטא הבריטי - הרבה מאוד ידע שוכב במועדונים האלו ורק צריך לשאול.

פורסם

תודה על העצה!

עכשיו אני רק צריך למצוא את זה עם מערכת הפורומים בצבע שאני אוהב(או: יש בערך מיליון מועדונים כאלו:mrgreen:).

פורסם

לך על פורומים הנמצאים במדינות בעלות אקלים דומה לשלנו (תשתדל כמובן לא מדינות כמו לבנון, מצרים וכו'...).

בכול אם תרכוש אחת כזאת (מה אם?? הרי תרכוש כזאת!) אז תדאג שתהיה מצוידת במצנן שמן בריא.

בהצלחה!

פורסם

אני לא בטוח שכל המגיבים בפורום מודעים לנדירות של הרכב המדובר.

בסה"כ מדובר ברכב אמין למדי (כמו כל 911...) אולם אין להתעלם מהעובדה שמדובר במנוע משופר, המורכב ממכלולים מיוחדים (ומכאן שיקרים להחריד). לשם הדוגמא בלבד, בשבוע שעבר נמכר מנוע 2.7 של RS ב- EBAY במחיר שווה לכל נפש של $12,000 !!!.

יתר המכלולים ברכב גם הם לא סטנדרטיים ומכאן שהם קשים להשגה ויקרים מאוד.

לידע כללי, כיום 911RS מחליפים ידיים (לעיתים נדירות) בסכומים העולים על $100,000.

אם מישהו מתכנן להביא רכב כזה לארץ, מדובר באירוע חגיגי של ממש.

ירון

פורסם

מדובר ברפליקת RS, אבל עם כל המכלולים של אחת כזאת.

כרגע אני רק אוסף מידע...

ועד שאני לא מסיים להתעסק עם ה-E30, היא נשארת בגדר חלום.

תודה לכולכם על העזרה.

פורסם

טוב חזרתי כרגע מקובה אז אנ י יכול להגיב...

http://forums.rennlist.com/

תנסה בפורום הזה,הוא ענק ומצויין.

ככלל לא הייתי נוגע בדגם RS(גם רפליקה),מהסיבות שהוזכרו-יקר להחריד,וקשה מאד לאחזקה שוטפת.

בעיקרון מנועי ה-2.4 נחשבים מוצלחים מאד ועם כמה שיפורים קלים(כמו קולר שמן עם קיבולת גדולה)נחשב אמין מאד מאד.

יש כמה דגמי גירים מוצלחים(שאל בפורום הנ"ל).

הגילוון החל מסוף 75.

בהצלחה

ג'ורג'

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

• תוכן חדש...