Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בכביש בירידה ממחלף קק"ל לכיוון הרצליה ראיתי מכונית אספנות שחורה ,זוכרים את הבטמוביל הישנה ?, ככה היא נראתה בדיוק , כנפיים עטלפיות כאלה בכל פינה של הרכב,גריל כסוף גדול אובלי בחזית ,ופנסים עגולים קדמיים ואחוריים,נהג בה אדם זקן , מישהו יודע איזה רכב זה?

אני לא בדיוק הצלחתי לזהות אותה ,אבל הנה הבטמוביל הישנה בכל אופן :

הדימיון הוא בכנפיים האחוריות והקדמיות

14.jpg

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

זאת קאדילק אלדורדו.

היו די הרבה שינויים קוסמטיים מינוריים במהלך שנות הייצור שלה, אז תריץ חיפוש בגוגל בשביל תיארוך מדויק יותר של הדגם שראית.

וד"א, זאת אחת מהמכוניות החונות המסוכנות ביותר עולם.

אין ספור סיפורים על ילדים ששופדו על הכנפיים האחוריות שלה...:biggrin2:

ד"א 2, בשביל ללמוד על היכולות הדינמיות המופלאות שלה, מומלץ לראות את צייד הצבאים.

:wink:

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם
זאת קאדילק אלדורדו.

היו די הרבה שינויים קוסמטיים מינוריים במהלך שנות הייצור שלה, אז תריץ חיפוש בגוגל בשביל תיארוך מדויק יותר של הדגם שראית.

וד"א, זאת אחת מהמכוניות החונות המסוכנות ביותר עולם.

אין ספור סיפורים על ילדים ששופדו על הכנפיים האחוריות שלה...:biggrin2:

ד"א 2, בשביל ללמוד על היכולות הדינמיות המופלאות שלה, מומלץ לראות את צייד הצבאים.

:wink:

אני חושב שראיתי את הסרט הזה לפחות 3 פעמים ,סרט ענקקק!!!!!!!!!!

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

אם כבר שאלה על מכוניות מכונפות - ראיתי מספר פעמים באיזור המשטרה בר"ג (ז'בוטינסקי) אמריקאית קופה דו מושבית שחורה שדומה באופן קלוש לסטודיבייקר הוק מתחילת שנות השישים.

בסמיכות רבה אליה אפשר לראות כמעט כל יום פליימוט וליאנט אדומה מתחילת שנות השישים עם תוספות של פנסים שונים מכוערים להפליא שלא קשורים לרכב. מאחר ועל הקופה השחורה הופיעו גם פנסים כאלו, אני מניח שהן של אותו אדם.

מי מכיר את השחורה, מה היא? מטריד אותי שאני לא מצליח לזהות רכב.

פורסם
מטריד אותי שאני לא מצליח לזהות רכב.
פייייייי, איזו צרה...

אלו בעיות יש לך בחיים, תאמין לי...

אני מקווה שזה הדבר היחידי שמדיר שינה מעיניך בליל-המנוחה שלך...

פרופורציות, אנשים. :?

אהם, ובכן, כמובן שקיים גם פן הומוריסטי...

אז, כולי תקווה שתזהה את הרכב.

אחרי הכל, מדובר בחיים או במוות, לא? :wink:

:twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם
אם כבר שאלה על מכוניות מכונפות - ראיתי מספר פעמים באיזור המשטרה בר"ג (ז'בוטינסקי) אמריקאית קופה דו מושבית שחורה שדומה באופן קלוש לסטודיבייקר הוק מתחילת שנות השישים.

בסמיכות רבה אליה אפשר לראות כמעט כל יום פליימוט וליאנט אדומה מתחילת שנות השישים עם תוספות של פנסים שונים מכוערים להפליא שלא קשורים לרכב. מאחר ועל הקופה השחורה הופיעו גם פנסים כאלו, אני מניח שהן של אותו אדם.

מי מכיר את השחורה, מה היא? מטריד אותי שאני לא מצליח לזהות רכב.

ושביבי שר האוצר לא מטריד אותך?-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
ושביבי שר האוצר לא מטריד אותך?-רן

מטריד מה שאמרו הבוקר בתוכנית הבוקר של 99.

אזרחים רבים יוכלו להמיר את חסכונותיהם במטבע החדש (של 2 ש"ח).

כמה שזה קרוב ליהיות אמיתי...

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

• תוכן חדש...