Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם האורך קובע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במיקרים האילו, האורך כן קובע...

הוא קובע שאם תקרה אל האופנוע יגיע איש חביב עם כרס בירה, מכוסה בקעקועים שמסבירים כמה הוא אוהב שחורים, היספניים, יהודים והומואים. עם זאת הוא ינסה להסביר לך בחביבות יתרה למה לא כדאי ליהודי קטן לגעת באופנוע...

---חילוקי דעות בינך לבינו עלולים לצוץ לאור העובדה שהמושג "חביב" אצלו מיתקשר לקאסול 0.45 או אלת ביסבול...

אהה, ועוד משהו, אני נטול דעות קדומות :wink:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

מישהו חייב פעם להסביר לי מה טוב בכלי מסורבל ,עם מנוע ענק , שעושה המון רעש ,וכל GS 500 נותן לו בראש.

חוץ מהחשופת חזה שמאחורה כמובן......

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
מישהו חייב פעם להסביר לי מה טוב בכלי מסורבל ,עם מנוע ענק , שעושה המון רעש ,וכל GS 500 נותן לו בראש.

הפוזה חביבי הפוזה, הסוזוקי וההארלי יעברו בשנקין ביום שישי. אחרי מי יסובבו את הראש?

אלוהים רוכב על הארלי-רן

cmc_easy_rider.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
האם מה שיותר ארוך יותר טוב

?-(אירית תגובה-חובה)-בוקר טוב -רן

סוגיה זו מועלית לא אחת והתשובות ידועות , מוכרות, נדושותוצפויות כל תשובה שתתן אתהבחסרון בכל מצב

אם התשובה עדיף עבה - אז אתה עוד אחד עם......

אם התשובה עדיף ארוך - אומרים שאם יש עודף בקצה אחד יש חוסרבקצה השני

אם התשובה עדיף קצר - לא תהייה כזו תשובה בחיים מה שבטוח אףאחד לא יודה

לסיכום מה שנקרא NO WIN SITUATION

את תשובתי אתה דורש??? אז הנה היא

מהשיותרזמןיותר טוב ובאנגלית זה אומר הכל

LONG & LASTING

AND LUSTING

כמו רכב אספנות

פורסם

Well, and, why somebody wanna drive in some 30-40 years old car, that looks redicular, and all Mazda323 can win the rise with it? Anybody know? :wink::roll::-D

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

קצת קשה לי עם אנגלית אבל אני חושב שהבנתי...ויש הבדל רכב אספנות זו נוסטלגיה, זה שימור ,אופנוע קסטום מוגזם זה ....אםםם....לא מובן

אל תנסו להסביר אני לעולם לא יבין .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
Well, and, why somebody wanna drive in some 30-40 years old car, that looks redicular, and all Mazda323 can win the rise with it? Anybody know? :wink::roll::-D
Slow & hard better than fast & soft

אירית

פורסם
הלו חברים, אתם יודעים שגם קטינים נכנסים לפורום הזה, נכון ? :-P
גרשון המשפר

לכל מילה יש קונוטציה למשהו זימתי, הכל בעיני הרואה או אוזני השומע, אז בא נבין מה נאמר למשל על ידי:

נשאלה השאלה מה יש לאהוב בכלי רכב מיושן ומסורבל כאשר יש מכוניות חדישות ומהירות

תשובתי הייתה

עדיף איטי (נוסע לאט ,נינוח ,מהנה)וקשיח (מבנה) על מהיר (פתיחות, שורף דלק, שופוני - ערס)ורך (מבנה)

ועכשיו מה הבנת אתה???

שאמשיך????

אירית

פורסם
אחי (או BROTHER), אנא ממך - השאר בעברית. אנא החשב את הפונטים באנגלית במקלדת שלך כמחוץ לתחום. למען כולנו...

ודרך אגב, לידיעתך ולידיעת כולם - אין כזו מילה באנגלית "רייס", מלבד RICE שזהו אורז כמובן (ולכל יוצאי תאילנד שבינינו - פלייד לייס, כמובן!), ו-RISE משמעו זריחה, התרוממות, עלייה וכו'. המונח הנכון הוא "RACE". קאפיש?

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תוכן חדש...