Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רואה שאתם מה זה עייפים ושום דבר לא זז, רכב אספנות ניסה לעורר אתכם בתחרות ציורי מכוניות קלאסיות ואתם השבתתם לו את השמחה אז אולי אני אצליח יותר, ירון פרץ משוכנע שאני פמינסטית ובשם זה אני דורסת כל יצור בצלם אלוהים (אדם למי שלא הבין) אז הנה אני חווה מניפה דגל לבן ומנסה לשמח אתכם שאנו לכם עזר שכנגד, תרומתנו הנשית הצנועה לתעשית הרכב הקלאסי סמלי רכב או יותר נכון HOOD ORNAMENTS באנגלית, יכולתי להביא גם חומרים אחרים אבל זהו פורום חינוכי וטוב שישאר כך השאר פה

http://northstargallery.com/cars/cargalflyingladies.htm

כמובן אתם מוזמנים להשתתף בחומרים משלכם נשים ומכוניות הערגה האולטימטיבית הלא כן??? אישפוז השכיל לחבר בין שיר אהבה לאשה , לבין פורד מוסטנג מאד פרודיאני אישפוז....MUSTANG STALLION בני????

שלכם

אירית

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אירית ,תאמיני לי, את אשת חייל .:wink:

בנוגע לסמלים:

לפני מספר שבועות ,אחד מחברי המועדון הגיע למפגש עם רכב מדהים,מה שיותר עניין אותי היה הסמל ,לאחר בירור קטן גיליתי אודות הסמל,ופה פתחתי בחידה אך לא הייתה תגובה מצד חברי הפורום.

אז ברשותך :

DSCF4084.JPG

פורסם

אישפוז השכיל לחבר בין שיר אהבה לאשה , לבין פורד מוסטנג מאד פרודיאני אישפוז....

אירית

אני מבטיח לך שלאישפוז היו רק מחשבות מוטוריות.

למוסטנג 67 בתמונה קוראים eleanor והיא כיכבה בסרט gone in 60 seconds . מאז זוכה להרבה חיקויים ויש אפילו מפרט רשמי איך לבנות אחת.

צר לי לאכזב, אבל אני חושב שהייתי מעדיף אלינור כזו מכל קישוט מזדמן על מכסה המנוע שלי...

נמרוד

פורסם
אירית ,תאמיני לי, את אשת חייל .:wink:

בנוגע לסמלים:

לפני מספר שבועות ,אחד מחברי המועדון הגיע למפגש עם רכב מדהים,מה שיותר עניין אותי היה הסמל ,לאחר בירור קטן גיליתי אודות הסמל,ופה פתחתי בחידה אך לא הייתה תגובה מצד חברי הפורום.

אז ברשותך :

אני לא בטוח לגבי הרכב, אבל הדמות נראית כמו איש הצבא הספרדי שנלחם בשבטים האצטקים. שכחתי איך קוראים לו, נדמה לי בארטז.

נכון או לא?..

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
אני מבטיח לך שלאישפוז היו רק מחשבות מוטוריות.

למוסטנג 67 בתמונה קוראים eleanor והיא כיכבה בסרט gone in 60 seconds . מאז זוכה להרבה חיקויים ויש אפילו מפרט רשמי איך לבנות אחת.

צר לי לאכזב, אבל אני חושב שהייתי מעדיף אלינור כזו מכל קישוט מזדמן על מכסה המנוע שלי...

נמרוד

נו באמת נמרוד

הרי זה ברור עם הגיל והסטטוס ההעדפות משתנות והמגבלות הקיימות לא מאפשרות, אני מניחה שלפני 25 שנים לא היית מתנגד לשום קישוט מזדמן... על מכסה המנוע

אירית

פורסם
אני לא בטוח לגבי הרכב, אבל הדמות נראית כמו איש הצבא הספרדי שנלחם בשבטים האצטקים. שכחתי איך קוראים לו, נדמה לי בארטז.

נכון או לא?..

נראה לי מנדוסה

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
נראה לי מנדוסה
קורטז היה זה שכבש חלקים מאמריקה עבור ספרד.

מנדוסה הגיע מאוחר יותר כמשנה למלך ספרד על השטחים הכבושים.

דני.

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם
פורד אדסל

12350_1052004185053.jpg

למי שלא מבין את הקשר, שיסתכל טוב טוב(!) על הגריל הקדמי, ויבין את הקשר לנשים :hihi:

וואלה אזולאי הסתכלתי טוב טוב ולא הצלחתי להבין. מה הקשר באמת?

ac cobra - יצירת אומנות.

פורסם
וואלה אזולאי הסתכלתי טוב טוב ולא הצלחתי להבין. מה הקשר באמת?

הבא שקורא לי אזולאי נשאר שבת!

תשמע, זה פורום לכל המשפחה, אולי בה"פ.:wink:

תסתכל שוב, ותחשוב בגדול...

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם
הבא שקורא לי אזולאי נשאר שבת!

תשמע, זה פורום לכל המשפחה, אולי בה"פ.:wink:

תסתכל שוב, ותחשוב בגדול...

חחח,

צריך דמיון בשביל לראות את זה...

• תוכן חדש...