Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לחובבי Mustang !

ערן-B18
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:shock:

http://www.uniqueperformance.com/base.aspx

אם היה לכם את הכסף...

הייתם מכונים לשלם עליה 109 אלף דולר?

אם היה לי 50אלף דולר אז הייתי קופץ על המציאה

בתודה

ערן

חלומות נועדו בשביל להגשים אותם . . . 8)

אסקורט דור1 רפליקת RS (היעד - 150כ"ס אטמוספרי חזק)

סיוויק Eg6 סדאן/האצ'בק (מנוע B18c5 + מגדש על 320כ"ס)

ER-edition. . .ויש כאלה שאומרים שיש לי הרבה חלומות :lol:

פורסם

לא זה מכיר ממש מוגזם!!!

ה סופר סנייק עולה חדשה מהחברה בערך 70000$ והיא עם מנוע 427 עם סופר והזרקת נייטרו ישירה...

מה זה זה?:!?

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
לא זה מכיר ממש מוגזם!!!

ה סופר סנייק עולה חדשה מהחברה בערך 70000$ והיא עם מנוע 427 עם סופר והזרקת נייטרו ישירה...

מה זה זה?:!?

ולמה אנשים קונים פרארי GTO משנות השישים במיליון וחצי פאונד אם פרארי 430 חדשה עולה פחות עשירית והמנוע שלה מתקדם בארבעים שנה?

אם היה בידי הממון, אני אישית הייתי הולך על המוסטנג המקורית ולא על המכונית המודרנית הנושאת את אותו שם.

פורסם

גפ אני עם אישפוז ..

אם היה לי את התקציבב גם אני הייתי הולך על הקלאסיות המקוריות.. ולא על המודרניות ..

ברוב המכוניות...

(בעיקר במוסטאנג ובדגמי קאדילק..)

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם
ולמה אנשים קונים פרארי GTO משנות השישים במיליון וחצי פאונד אם פרארי 430 חדשה עולה פחות עשירית והמנוע שלה מתקדם בארבעים שנה?

אם היה בידי הממון, אני אישית הייתי הולך על המוסטנג המקורית ולא על המכונית המודרנית הנושאת את אותו שם.

המוסטאנג למכירה במודעה הינה מסוטאנג 67 או 68 פאסטבק והיא אינה שלבי מקורית.

אז אנה ממך, תבדוק

נערך על ידי בני, מנהל הפורום

קובי. זה פורום של חברים לתחביב..אז לפני שאתה משחרר את העט כל כך בקלות "אנא ממך, תבדוק" את מה שאתה כותב.

פורסם

אני לא מבין מה לא ברור במה שכתבתי, אז אני אכתוב בצורה בולטת יותר כדי להקל על ההבנה:

אני מעדיף מוסטנג מאמצע שנות השישים על פני חתיכת פלסטיק מודרנית. לא אכפת לי אם לישנה יש 6 ציל' ולחדשה יש בוכנות מעויינות, קוואד טורבו והזרקת פלוטוניום מהמפעל.

לדעתי האישית - מי שרוצה מכונית מהירה, מבוקרת מחשב, עתירת פלסטיק ומשופעת טכנולוגיה שיקנה מיצובישי EVO. מי שרוצה מוסטנג שיקנה מוסטנג מקורית. אין שום בסיס להשוואה בין המכוניות ואין שום טעם בהשוואת המחיר ביניהן.

.

פורסם
קודם שתנהג או תיסע על אחת אחרי זה תפתח את הפה...
למה אני צריך לנהוג על רכב כדי להחליט שהוא לא מושך אותי?

אני מנסה להסביר לך שזה לא קשור בכלל לאיך הרכב נוסע. אין בסיס להשוואה בין המוסטנג של פעם למוסטנג של היום. שמחת זקנתי שהמוסטנג החדשה מהירה, יעילה, מתנהגת ומפנקת יותר מהישנה.

כרכב אספנות אין למכונית המודרנית שנושאת את השם מוסטנג שום ערך רגשי בעיני, ומעניין לי את התחת איך זה לנהוג עליה.

נ.ב. רשיון לפתוח או לסתום את הפה אני מקבל רק מאשתי. :wink:

פורסם

אתה מבין מה הם עושים בכלל?

הם לוקחים מוסטאנג 67 68 משפצים אותם ו"משפצרים" אותם זאת מוסטאנג קלאסית לכל דבר.

וגם נותנת בראש לכל איבו..

ומה הקשר ל מוסטאנג חדשה?

• תוכן חדש...