Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זקוק לעזרה....(כן..אני)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי הקרבורטור במוסטנג שבק סופית וכנראה שבגלל עיוותים ב"ליבה" אי אפשר לשקם אותו.

ישנם קרבורטורים בארה"ב וניתן לקנות אותם.

שאלה: מהו המכס על קרבורטור חדש ומהו המכס על קרבורטור משופץ (משומש).

(ואם יש למישהו קרבורטור למוסטנג 200 6 ציל' שנת 1965-1969 ומוכן למכור לי...שיקום)

תודה...

בני (והמוסטנג)

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
לצערי הקרבורטור במוסטנג שבק סופית וכנראה שבגלל עיוותים ב"ליבה" אי אפשר לשקם אותו.

ישנם קרבורטורים בארה"ב וניתן לקנות אותם.

שאלה: מהו המכס על קרבורטור חדש ומהו המכס על קרבורטור משופץ (משומש).

(ואם יש למישהו קרבורטור למוסטנג 200 6 ציל' שנת 1965-1969 ומוכן למכור לי...שיקום)

תודה...

בני (והמוסטנג)

מהכרותי איתך, לא נראה לי שאתה מתכוון ל"שפר" את המוסטנג אלא לשמור אותה מקורית.

הדרך הטובה והזולה לצורך זה מניסיוני -לקנות דרך eBay. אפשר לבקש מהמוכר שירשום על החבילה שערכה (כולל משלוח) נמוך מ 50 $, ואז תהיה פטור ממכס לחלוטין. בשיטה זו קניתי אלטרנרטור ל LTD ב 10.5 דולר.

נמרוד

פורסם

אני לא מתיימר להיות מומחה למאיידים, אבל האם לא ניתן לחרוט ואז להשתיל שרוול ב"ליבה" המעוותת? אני יודע שכך עושים באופנועים.

פורסם

בני יקירי

למרות שאתה נקניק אני מחבב אותך ומצאתי לך שישה קרבורטורים למוסטנג וגם שני מנועים קומפלט

אם מעונין תתקשר ואתן לך את הפרטים על מקום המצאם

בני

ברשותי אוסטין מודל 58 ופליימוט בלוודר מודל 55

פורסם

בני שלום

כאחד שנימצא המון בחו"ל יש לך אופציה להשיג אחד ולהביא אותו איתך במזודה אני הבאתי בדרך זו "חצי אופנוע" הרעיון הוא למצוא קרבורטור מתאים משומש או חדש ואז להביא אותו איתך לדעתי זה יהיה יותר מהיר ופחות צפוי לתקלות, כמו שאני מבין הרי לא תשאיר את הרכב מושבת כך שעוד כמה דולר לכאן ולכאן לא ישפעו משמעותית והרי אמרנו שאספנות רכב אינו עסק כלכלי-בהצלחה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

בני

תודה!!!

הטלפון ששלחת לי בה"פ לא מגיב.

ולשושנים, אכן אני מברר גם בחו"ל.

תודה!!!

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...