Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

TARGA FLORIO זו לא מחלה זה הרבה יותר מזה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל החל לפני 100 בסיציליה, ווינצ'נזו פלוריו צאצא למשפחה סיצילינית מכובדת שחלומו הגדול היה לטייל מחוץ לגבולות האי, לכשהתגשמו חלומותיו והגיע לפריס , ובבקור בתצוגה נתגלה לעיניו כלי רכב שהוא מעולם לא ראה לפני כן, היה זה DE DION TRICYCLE שמיד רכש אותו והביאו לסיציליה, כלי הרכב שנפרק ושמשך תשומת לב רבה נשאר על הרציף כי בכל סיציליה לא היה דלק זמין לתידלוקו, לאחר מברקים בהולים הגיע משלוח הדלק הנכסף.

לאחר ששככה התלהבותו מהנהיגה על הצעצוע החדש , החליט כ הוא החייב לקיים מירוץ אולם הייתה בעייה קטנטנה - הוא היה הרכב היחיד בכל האי! ולכן החליט לקיים מירוץ במגבלות הקיימות - בינו לבין סיציליאני ופרש, ואכן כך היה , הסיציליאני פרש לאחר זמן קצר בגלל התכווצויות שרירים, עובדה שהביאה את ווינצ'נזו להוביל בתחרות, אולם לא לאורך זמן כי הרכב החל להתחמם , הפרש כמובן נצל את העובדה וחלף אותו בדרך לנצחון.

במקום לבכות את הפסדו ווינצ'נזו נשבע כי יחזור מצרפת עם כלי רכב ממונע אמיתי, וונצ'נזו בדק כמה אפשרויות אולם הדרכים ההרריות והסלעיות של סיציליה לא התאימו למכוניות הצרפתיות השבריריות ולכן פנה ליצרן חדש בשם פיאט, שדגלה בשירות ושלחה נציג לכל לקוח על מנת לוודא שהלקוח מיומן ומודע מספיק בכדי לשמור על תחזוקה הנכונה של כלי רכבו החדש.

חברת פיאט שלחה לסיציליה מתמחה חדש בשם פליצ'ה נאזארו שלימים הפך בעצמו לשם דבר בקרב ראשוני נהגי המירוץ.

פלוריו ונאזארו הפכו לחברים מהר מאד ופלוריו שכנע את נאזארו להשאר בסיציליה ולהיות אחראי על צי כלי הרכב הגדל שלו.

חבריו העשירים של פלוריו לא ישבו חבוקי זרוע זמן רב לנוכח הצי המתגבר של פלוריו והחלו גם הם לרכוש וליבא מכוניות ולא עבר זמן רב ומירוצים החלו להתארגן.

סתם חשבתי לשתף אותכם במידע

פרטים נוספים:

http://www.ddavid.com/formula1/floria.htm

תהנו

אירית

פורסם
יופי אירית תמשיכי

רצוי הפעם על ההסטוריה של הרכב הממונע בונציה-רן:-)

רן שושן שלי

בקשת קבלת

http://www.deliciousitaly.com/sprintage4.htm

הזמנות אצלי במשרד מחיר מיוחד לחברי מועדון

דרך אגב, הראלי של מועדון החמש ביום שישי הוא בסימן 100 שנה לTARGA FLORIO בשותפות עם שגרירות איטליה , ולכן בא ההסבר, כולו יוזמה שלי כי נשאלתי

בכל מקרה אני לשרותך גם

אירית

פורסם
חובה לציין שהראלי ביום שישי הוא לא ראלי של מועדון ה-5 אלא אירוע המאורגן ע"י שגרירות איטליה בשיתוף מועדונים : 5, אלפא רומאו ולאנצ'יה.
בוקר טוב

לא הייתה כל סתירה בין מה שכתבתי לבין מה שאתה מציין, אני לא ספרתי על מירוץ הTARGA FLORIO בשם המועדון אלא בשם עצמי ואני מקווה שזה לשביעות רצונך גם, הסברתי לרן את הקשר בין מה שכתבתי לאירוע שמועדון החמש משתתף בו וגם אז אם שמת לב זה בא רק כהיזון חוזר לתגובה של רן ולא בגוף הסיפור, ביום העצמאות היה אירוע של מועדון החמש האם מזה נתן להקיש שיש לו בעלות בלעדית על יום העצמאות או כל אירוע אחר לצורך הענין???

באופן אישי ומשוכנעת אני שלא מעט יצטרפו לדעה זו , העובדה שאירועים מוטוריים "רב מועדוניים" מסוג זה מתקיימים מוסיפים הרבה מאד עדנה לחובבי רכב אספנות בפרט ורכב בכלל ולכן ההתעסקות בטפל זניחה וההתמקדות בעיקר מבורכת.

בשמי בלבד הרבה הצלחה בקיום האירוע אני תורמת האם גם אתה?

יום יפה

אירית

פורסם
תשובתך מספקת בהחלט רק שלפי פרסומים בפורומים שונים ובאתר מועדון ה-5 אפשר היה להבין שהאירוע הזה הוא לציון 20 שנה למועדון ה-5 ואין הזכור לתרומתם של המועדונים נוספים (אם קיימת בכלל ? )
הייתי בטוח ששגרירות איטליה חוגגת 20 שנה למועדון ה5

whenever I see an Alfa I tip my hat

H. Ford

• תוכן חדש...