Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות-מועדון החמש מרכז 20.5.05!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגיל צלם המועדון לוכד במצלמתו את רכבי החברים.

הרי אם אני לא יעלה תמונות ,המפגש לא יוזכר אפילו (וחבל).

אז הנה זה מגיע:

DSCF4319.JPG

DSCF4320.JPG

DSCF4321.JPG

DSCF4323.JPG

DSCF4324.JPG

DSCF4325.JPG

פורסם

המפגש היה ממש מהנה.

נראה שהאיכות והכמות הולכת וגוברת ממפגש למפגש,מה גם שמתחילים להכיר את הפנים שמאחורי המסך.

קובי מילוא (איש הMGB בארץ ) לקח את אבי לנסיעת התרשמות על רכבו,ושניהם העבירו חווית ומאד נהנו.

אלה שלא מגיעים,מומלץ ביותר.

לדעתי המפגש האיכותי בארץ.

לירון-צלם מועדון החמש :-P

פורסם

קטע משעשע.. בידיוק היום ידיה שלי שלחה לי תמונה של אחד מהרכבים שבתמונות רק במצב פחות טוב (במלוא מובן המילה)

(אגב היא שלחה לי את זה בצרוף "סוף סוף ראינו רכב יותר ישן משלך"(DL 91 :?) )

P5201137.JPG

hope for the best, expect the worse.

פורסם

תגיד בבקשה לידידה שלך שתתן לנו קצת יותר פרטים על הרכב הזה כי אני אולי מעוניין לרכוש ולשפץ.

תודה.

כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
לירון:

חבל שלא תעדת אותי ואת מר מילוא דוחפים אסקורט למראה הפרצוף המחייך של אביך... :wink:

חבל שלא תיעדת את סובא נוהג באסקורט...

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
לירון, חבל שלא תעדת אותי ואת מר מילוא דוחפים אסקורט למראה הפרצוף המחייך של אביך... :wink:
עוד "מר מילוא" אחד, ואני אדחוף אותך לתוך מיכל הדלק של האסקורט המדוברת...

בכינוי הזה רק אשתי רשאית להשתמש, ורק כשהיא כועסת עלי, אז תבין בבקשה את ההקשר הבעייתי שהוא יוצר אצלי. תתגבר בבקשה על נימוסיך הפולניים - פה זה הלבנט.

שבוע טוב,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

תמונות טובות

לא יכלתי לבוא, וחבל כי מאד הייתי רוצה לראות את האלפא שצילמת

בקשר לצילום, תנסה לצלם בצמצם סגור יותר כדי לקבל תמונות יותר חדות כי כשהוא פתוח לרווחה התמונות יוצאות רכות מעט

איפה המפגש ביום שישי דרך אגב? (של הראלי)

פורסם

חבל שלא ראיתם איך המראה שינתה את כיוונה כאשר מר גרוסברג סגר את דלת הנהג של הסוסיתא שלו, זה הסביר בשניה אחת את כל הבדיחות על איכות הייצור של הסוסיתות...

DSCF4331.JPG

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
עוד "מר מילוא" אחד, ואני אדחוף אותך לתוך מיכל הדלק של האסקורט המדוברת...

בכינוי הזה רק אשתי רשאית להשתמש, ורק כשהיא כועסת עלי, אז תבין בבקשה את ההקשר הבעייתי שהוא יוצר אצלי. תתגבר בבקשה על נימוסיך הפולניים - פה זה הלבנט.

בסדר, ק...ק...קו....קובי. הצליח! :wink:

אגב, אני לא פולני, וגם לא אירופאי (ואני שותה לכבוד זה :drinking:)

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם
צריך חמישה תווים, אז הנה חמישה תווים.

של מי המיני המדהימה הזאות והמאוד מאוד נדירה בארץ

וגם למכירה אשמח לדעת מה המנוע ואיזה שנה

מיני רכב שכובש את הלב]

• תוכן חדש...