Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת מנוע לV8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.לפני כשנה קניתי שברולת נובה 1978 עם מנוע 250.הפקדתי רשיונות וכרגע רכב ממתין לשיפוץ.מנוע עובד אך יש בעייה בתיבה.אני רוצה להחליף מנוע ל305 כי למיתב ידיעתי אין הבדל במבנה רכב בין שני מנועים הללו.הלכתי למשרד רישוי בחיפה והם שלחו אותי לתל-אביב כי להם אין נתונים על דגם זה.השבוע אני מתכוון להגיע לתל אביב,אך אולי מישהוא יודע ל מי עדיף להגיע ו מה להגיד ו איך ניתן להוכיח שאוטו שלי היה גם עם V8?שאלה נוספת זה לגבי תיבה.הייתי בגירומטיק בחיפה ו הם נתנו לי הצעת מחיר של 3000 לפני מע"ם.אולי שווה להביא תיבה מארצות הברית?

תודה על תשובותכם.

דימה

פורסם

ככה לפי מה שידוע לי זה אם באמת הרכב יוצר עם שמונה גם אז זה לא אמור להיות בעייה

אני בעוד שנה יצטרך לעשות את זה במוס שלי כיוון שלי היה 8 ושמו 6 ואני יחזיר אותו ל 8

בכל אופן רצוי שתיגש עם ספר רכב שמראה את זה

כתובת דואר אלקטרוני

[email protected]

בעל FORD MERCURY COMET 74

ו FORD MUSTANG 67

פורסם
שלום לכולם.לפני כשנה קניתי שברולת נובה 1978 עם מנוע 250.הפקדתי רשיונות וכרגע רכב ממתין לשיפוץ.מנוע עובד אך יש בעייה בתיבה.אני רוצה להחליף מנוע ל305 כי למיתב ידיעתי אין הבדל במבנה רכב בין שני מנועים הללו.הלכתי למשרד רישוי בחיפה והם שלחו אותי לתל-אביב כי להם אין נתונים על דגם זה.השבוע אני מתכוון להגיע לתל אביב,אך אולי מישהוא יודע ל מי עדיף להגיע ו מה להגיד ו איך ניתן להוכיח שאוטו שלי היה גם עם V8?שאלה נוספת זה לגבי תיבה.הייתי בגירומטיק בחיפה ו הם נתנו לי הצעת מחיר של 3000 לפני מע"ם.אולי שווה להביא תיבה מארצות הברית?

תודה על תשובותכם.

דימה

אני לא מוצא את הספר של שברולט, אבל יש לי ברושור מקורי של אולדסמוביל לשנת 1978.

דגם האומגה, שהינו מקביל ותואם לנובה, נמכר בתצורות הבאות:

1. מנוע 231 V6 2BBL.

2. מנוע 305 V8 4BBL.

3. מנוע 350 V8 4BBL.

הגיר הסטנדרטי היה גיר רגיל 3 הילוכים ו כאופציה נמכרו גם גיר ידני בן 4 הילוכים (מותאם למנוע 305), גיר ידני 5 הילוכים (מוצאם למנוע 231), גיר אוטומטי 3 הילוכים.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

תודה על תגובות.אני יודע שיצרו נובה עם 305 ו350 אך השאלש איך אני מוכיח זאת למשרד רישוי במקרה ודגמים הללו לא הובאו לארץ?:roll:

פורסם
תודה על תגובות.אני יודע שיצרו נובה עם 305 ו350 אך השאלש איך אני מוכיח זאת למשרד רישוי במקרה ודגמים הללו לא הובאו לארץ?:roll:

עשיתי בעבר דבר דומה עם פונטיאק פיירבירד שנת 1974 הייתה לי... אתה צריך ליצור קשר עם המהנדס הראשי של UMI (נמצא בראשון) ולקבל ממנו אישור בפקס על ייצור דגם הרכב שלך באותה שנה ובאותה תצורה (חשוב - אותה תצורה, משמע אותם מתלים וגיר) עם מנוע V8 כפי שאתה רוצה. לאחר מכן, אתה פוגש את חגי ממשרד הרישוי (תריץ חיפוש בפורום, רשמו פעם פרטי התקשרות אליו) והוא היחיד שיוכל לאשר או לא לאשר לך את הנ"ל.

לי, כאמור, לפני שנים מספר, לאחר האישורים הרלוונטיים, אישרו.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

לאחר מכן, אתה פוגש את חגי ממשרד הרישוי (תריץ חיפוש בפורום, רשמו פעם פרטי התקשרות אליו) והוא היחיד שיוכל לאשר או לא לאשר לך את הנ"ל.

לי, כאמור, לפני שנים מספר, לאחר האישורים הרלוונטיים, אישרו.

ליאור.

כל פעם זה פשוט מדהים אותי מחדש

העובדה שבחור אחד ויחיד, שולט באופן מוחלט על אישור או חוסר אישור של מדינה שלמה!

אם נקצין, הייתי אומר שכח התפקיד שלו לא נופל מכוחו של ראש ממשלה שכל אישור עובר דרכו.

אשכרה אם אתה רוצה את האישור הזה לך תתחיל לרדוף אחרי הבנאדם בנייד שלו...

ועוד יותר מדהים אותי

שזה פשוט נשאר בעינו. משרד התחבורה לא רואה בזה פסול או עילה להוסיף כ"א לאותו תפקיד!!...

איי איי איי...

ISRAHELL...

-ארז-

פורסם

דימה שלום

מה שאני מייעץ לך לעשות זה לחפש ניירות של רכב זהה מאותן השנים בעל נפח מנוע גדול יותר

לצלם או להשאיל ורק אז ללכת לחגי .

אם אני לא טועה הוא נמצא בימים א,ד במשרד הרישוי בחולון בשעות 8-10.

אני ניגשתי אליו עם ניירת של 2 חיפושיות האחת 1302s מקורית (נפח 1600) והשניה 1302l מקורית

(נפח 1300) לאחר שהצגתי לפניו את הניירת הוא נתן לי אישור שניתן לבצע החלפה.

רק אבל רק אחרי שקיבלתי אישור בע"פ החלפתי את המנועים חזרתי אליו אחרי שבוע עם המנוע המוגדל.

בסה"כ זה מאוד פשוט

המשתמש נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

למכירה חיפושית לשיפוץ שנת 70 דגם 1200 בודי מעולה בלי טסט 3 שנים

פורסם

תודה חיפושית.הבעייה שאני לא חושב שרכב שלי הובאה ארצה עם מנועים אחרים חוץ משלי.יש לי ספרים באנגלית שבהם יש את כל הנתונים של כל הגרסאות אך השאלה עם חאגי יקבל את זה או שהוא לא יודע אנגלית ו אני אשלם על זה:loco:

פורסם

קודם כל אני לא חושב שמשרד התחבורה מינה אידיוט והחליט שהוא יהיה האוטוריטה הבכירה

בנושא שינויים ברכב.

לך תשאל אותו .

אם הבנתי אותך נכון אתה הקפאת את רישיונות הרכב ,אז למה לך לברר ולנסוע במיוחד לת"א אם

הרכב עומד?

המשתמש נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

למכירה חיפושית לשיפוץ שנת 70 דגם 1200 בודי מעולה בלי טסט 3 שנים

פורסם

שלום חיפושית.נכון,הרישיונות מופקדים אבל אני צריך לדעת מה האופציות שלי.אם לא מאשרים החלפה אז אני הולך לשפץ מנוע שלי וזה יקח לי זמן.אם כן אז מנוע מיבוא

• תוכן חדש...