Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

כחובב עתיקות בכלל ומכוניות בפרט וכאחד שמפגין נוכחות במפגשים שברמת אביב הייתי רוצה לדעת יותר פרטים בנוגע לאירוע בפארק הלאומי ב- 28.5

מאיזו שעה בבוקר?

האם כל אחד יכול לבוא?

וכ"ו..

תודה מראש אורן.

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היי אורן

הארוע מתקיים ביום שבת הבא בעשרים ושמונה לחודש מאי בפארק הלאומי בר"ג מהשעה 0930 ועד....

כל חובבי הרכב מוזמנים כמובן ,תצוגת הרכבים בארוע זה היא של חברי המועדון.בכונתנו לערוך את התצוגה שונה ממה שעשינו את כה.

פרטים נוספים תמצא בקלאסיקון האחרון.

מצפה לראותך

נחום

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

פורסם
היי אורן

הארוע מתקיים ביום שבת הבא בעשרים ושמונה לחודש מאי בפארק הלאומי בר"ג מהשעה 0930 ועד....

כל חובבי הרכב מוזמנים כמובן ,תצוגת הרכבים בארוע זה היא של חברי המועדון.בכונתנו לערוך את התצוגה שונה ממה שעשינו את כה.

פרטים נוספים תמצא בקלאסיקון האחרון.

מצפה לראותך

נחום

אודה עבור קבלת הסבר מפורט על מיקום הארוע וכיצד מגיעים אליו מכיוון ירושלים?

תודה מראש

יוני

פורסם

היי

פארק לאומי- צומת מסובים לכיוון ר"ג גבעתיים דהיינו כיוון כללי מערבה, רמזור ראשון ימינה מיד אחרי איצטדיון וינטר ימינה ואנחנו בכניסה לפארק, יהיה שילוט

נחום

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

פורסם

צריך לשים חבלים ליד כל רכב זה יוסיף לרמה של המועדון ה5 בתודה אבי

סוסיתא 10 מבציר 1965.

רום כרמל מבציר 1978.

טנדר סוסיתא 1965.

:-Dטנדר סוסיתא12

פורסם

נ,ב אני כחבר מועדון ה5 שגהה לבוא לתצוגות עם רכבי אני מקוה שהיה שילוט מתאים שיצג כל רכב למען כבוד המועדון להתראות אבי

סוסיתא 10 מבציר 1965.

רום כרמל מבציר 1978.

טנדר סוסיתא 1965.

פורסם

מקווה שאני יצליח להגיע.

יש לי מגן בלשון יום אחרי,ככה שתלוי איך אני יסתדדר עם החומר(ואני לא מסתדדר:roll:) .

הלוואי שאני יצליח להגיע,בכל מקרה אני ירשם אצל המזכירות או מחר(יום שישי) או יום ראשון.

לירון

פורסם

[

אני כחבר מועדון ה5שגאה

לבוא לתצוגות עם רכבי אני מקוה שהיה שילוט מתאים שיצג כל רכב למען כבוד המועדון להתראות אבי

סוסיתא 10 מבציר 1965.

רום כרמל מבציר 1978.

טנדר סוסיתא 1965.

פורסם
[

אני כחבר מועדון ה5שגאה

לבוא לתצוגות עם רכבי אני מקוה שהיה שילוט מתאים שיצג כל רכב למען כבוד המועדון להתראות אבי

אני מסכים עם הודעתו הקודמת של האדון הנכבד אבי גרוסברג - גם לדעתי, חיבלול במקום הומה כזה הוא חובה.

לגבי שילוט, רעיון מצויין! השאלה היא אם יש כיום זמן וכח אדם בידי המועדון לארגן את זה.

אם אין - ניתן אולי לחפש כאן בפורום מתנדב רציני לנושא.

לחילופין, אפשר להודיע לכל החברים שיואילו להכין איש איש את השלט עבור "הגרוטאה" שלו, להגדיר זאת על פי קריטריון של גודל שלט, צבע, ואולי כמה פרמטרים נוספים - ולראות את הביצוע בשטח . . .

בנוסף, המשפחה שואלת - האם תהיה שמירה על המכוניות מעבר לנוכחות של חברי המועדון, בכדי שיהיה אפשר לעזוב אותן לזמן מה ולנצל את המיתקנים השונים שבפארק?

בקשר לשירשור אחר בנושא המפגש, ובכדי לא לפתוח עוד תגובה -

להבנתי המועדון מארגן מס' אירועים השנה לציון "20 שנה למועדון". לא ניתן תמיד לסגור את הפרטים זמן מספיק מראש וליידע חודש קודם את החברים. עלינו לקבל זאת בהבנה, ומי שלא יכול להגיע לאירוע מסויים - יגיע לאחר.

והצעה לתשומת לב ההנהלה, אומנם מרבית החברים נמצאים במרכז, אולם אני מציע שלפחות חלק מאותם אירועים המוגדרים כאירוע במסגרת חגיגות "20 שנה למועדון" תתקיימנה באזורי הארץ האחרים.

בילוי נעים לכולנו

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

השילוט זה באמת רעיון מצויין אבל בקשר לחבלים אני לא בטוח כי זה ייתן יותר מדי הרגשה של מוזיאון ואני לא בטוח שזה חיובי, כי מתי שיש שילוט אי אפשר יהיה להתקרב למכונית, להסתכל פנימה, להעיף מבט מאחורה וכל הדברים האלה.

וגם זה יפריע לצלמים שבנינו, מכיוון שעדיף תמונות בלי חבלים מאשר עם.

בקשר לשמירה על המכוניות, הרי תמיד כנראה יהיה מישהוא מהמועדון בסביבת המכוניות, ואם הוא רואה משהו לא טוב, לא בהכרח במכונית שלו, הוא יכול להעיר.

פורסם

לגבי תגובות החבלים תמיד רצוי שהיה חיבלול בין המכוניות כמו שנאסה בארועים הקודמים של המועדון כי בארועים שלא היה חבלול אז ניגרמו למכוניות נזקים ניפתחו דלתות כגון גנבת סמלים ואפילו חטוט ברכב בו לו נשכח שאנחנו חיים בישראל והרי הכל מותר לנו להבדיל מהקהל הארופאי בתודה לכל המבינים

סוסיתא 10 מבציר 1965.

רום כרמל מבציר 1978.

טנדר סוסיתא 1965.

פורסם
השילוט זה באמת רעיון מצויין אבל בקשר לחבלים אני לא בטוח כי זה ייתן יותר מדי הרגשה של מוזיאון ואני לא בטוח שזה חיובי, כי מתי שיש שילוט אי אפשר יהיה להתקרב למכונית, להסתכל פנימה, להעיף מבט מאחורה וכל הדברים האלה.

וגם זה יפריע לצלמים שבנינו, מכיוון שעדיף תמונות בלי חבלים מאשר עם.

בקשר לשמירה על המכוניות, הרי תמיד כנראה יהיה מישהוא מהמועדון בסביבת המכוניות, ואם הוא רואה משהו לא טוב, לא בהכרח במכונית שלו, הוא יכול להעיר.

אז אתה מוזמן להשאיר את האוטו שלך ללא חבלים. במפגש אני אשמח להראות לך שריטה שעשו לי לאורך כל האוטו אנשים "נחמדים" שרק רצו "לראות את האוטו מקרוב" ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני מבין את הדאגה למרות שאין לי אוטו,

אבל חבלים לא יאפשרו להתבוננן במכונית ובכל פרט ופרט שלה כמו במפגשים השבועיים ולכן זה יאבד הרבה מהערך של המפגש

למשל הייתי במוזיאון הזה לפני 4 שנים (טורינו) ונורא אכזב אותי החבלים שלא נתנו לי לראות את כל היגואר ואת ה500 לידה ואת כל שאר המכוניות הרבות במוזיאון (למרות שהיו כמה ללא חבלים)

etype.jpg

פורסם
אני מבין את הדאגה למרות שאין לי אוטו,

אבל חבלים לא יאפשרו להתבוננן במכונית ובכל פרט ופרט שלה כמו במפגשים השבועיים ולכן זה יאבד הרבה מהערך של המפגש

למשל הייתי במוזיאון הזה לפני 4 שנים (טורינו) ונורא אכזב אותי החבלים שלא נתנו לי לראות את כל היגואר ואת ה500 לידה ואת כל שאר המכוניות הרבות במוזיאון (למרות שהיו כמה ללא חבלים)

מן הסתם החליטו על כך אחרי ביקור של כמה "ישראלים טובים"....

עידן את זה כתבתי לפני חודשיים

"הבעיה היא שאצלנו הישראלים זה לא נגמר בנגיעות קלות, הערגה והפיתוי לנגוע לדפוק ולבדוק איזה צליל מתקבל האם זה פח או לא, או האם הפנס המבריק הזה אמיתי...החשש הוא נזק אפילו הפעוט ביותר ברכב כזה שהשקעת בו את הנשמה שלך, בחו"ל למשל בתצוגות אין חיבלול אבל גם יש אפס נגיעות אפילו כאשר מציצים לתוך רכב הפתוח אין מגע בין הגוף לרכב אלא אך ורק ברשות הבעלים, אצלנו לא אחת קרה שאנשים פשוט נכנסו לרכב ובמקרה הטוב דרך הדלת, באחת מהתצוגות שלנו אב מחנך שאל את בנו מה המשותף בין קורבט לסוסיתא ופשוט חבט על מכסה המנוע של הקורבט ופלט את התשובה "פיברגלאס" אני רק מקווה שהילד הזה לא מקבל שיעורים אצל אביו איך להתנהג לבנות.....סתם"

מעניין אם זה יזכיר משהו לחנזיר???......

להתראות במפגש

פורסם
מעניין אם זה יזכיר משהו לחנזיר???......

אירית, זה כבר לא מצחיק.

הבחור נעלם לגמרי! כאילו בלע אותו חתול.

מה עשית לו?!

נ.ב

אני חושב על עניין הסדרנים, אפשר לקנות קצת חבלים, יתדות משאילים מאיזה אתר בנייה (סתם סתם...) ויש לכם אחלה "גדרור"+"חבלול",

ולפינאלי: מכינים איזה כמה שלטים בנוכח הפסיכולוגיה ההפוכה: "נא לחצות ולגעת למשש ולדפוק!"

אני מוכן תמיד לנדב את ידידי הקטן ("יריחו") כדי להשליט סדר ביד קשה ונצרה פתוחה לקשיי הבנה :twisted:

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

• תוכן חדש...