Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר הרבה זמן מהרהר באפשרות, ולאחרונה זה הולך והופך רלוונטי יותר ויותר.

האוטו במצב לא רע, הכוונה היא פשוט לקנות אותו, ולעבוד עליו לאט לאט עד שיהיה במצב טוב מספיק.

נסיון בשיפוץ אין לי

נסיון במכונאות יש לי - המון

זמן אין לי כל כך - ולא יהיה לי בחמש השנים הקרובות, אבל מקום לאוטו יש לי, ולא אכפת לי להפקיד את הרשיונות.

השאלה שלי פשוטה - האם שווה להכנס לזה? האם האוטו הזה יהיה בעל איזה ערך מלבד ערך סנטימנטלי ?

תודה מראש

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אם השאלה שמעניינת אותך היא שאלת הערך - רד מזה, את ההשקעה בשיפוץ לעולם לא תחזיר.

אם אתה אוהב את האוטו - זה כבר סיפור אחר, דווקא יש פוטנציאל לא רע.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
אם השאלה שמעניינת אותך היא שאלת הערך - רד מזה, את ההשקעה בשיפוץ לעולם לא תחזיר.

אם אתה אוהב את האוטו - זה כבר סיפור אחר, דווקא יש פוטנציאל לא רע.

עקבתי אחרי החתימה שלך - יפה.

ולגבי האוטו - לאוו דווקא בארץ, השאלה היא אם זה שווה.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אתה תהנה ממנה, זה הדבר היחיד שמובטח.

חלפים הם גם סיפור די קל, מכיוון שישנה קהילה די גדולה של בעלי 325ix בארה"ב.

אבל בניגוד למה שנכתב קודם לכן בת'רד, פוטנציאל הרכב לשיפורי התאמה ישירה(Bolt-Ons) די קטן, מארז ההעברה והדיפרנציאל הקדמי יכולים לעמוד ב-50 כ"ס נוספים לתפוקה המקורית, בהנחה שהם תוחזקו כראוי, אבל אם הם לא, הם לא יתמודדו גם עם העומס המקורי...

וזה יכול להיות חתיכת סיפור לפי הזוועות של חלק(קטן) מבעלי ה-ix בחו"ל.

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם

השאלה שלי פשוטה - האם שווה להכנס לזה? האם האוטו הזה יהיה בעל איזה ערך מלבד ערך סנטימנטלי ?

.

כמו שכבר נאמר לך, השאלה היא למה אתה עושה את זה.

אם השיקול הוא כלכלי נטו, אז אין כל הגיון כלכלי בהשקעה של כסף וזמן לאורך שנים באוטו. שים את הכסף בבנק, את הזמן תנצל לעבודה או לימודים, ואת שטח האיכסון תשכיר - ותראה תשואה גדולה בהרבה.

אם השאלה היא "אידאולוגית" , אז כן, הדגם הזה הוא מיוחד ונדיר יחסית ולכן כדאי לשמרו בניגוד לדגמים הנפוצים יותר. קח בחשבון שכל "שיפור" שתעשה ברכב רק יוריד את ערכו האספני כי כאן חשובה המקוריות. תוספות ושיפורים מקוריים של החברה באותה תקופה, יכולים בנסיבות מסוימות כן להעלות ערך. אם אתה רוצה דגם שכמעט בוודאות יהיה שווה הרבה יותר בעתיד - חפש קונברטיבל ולא X.

לשאלתך, מחירון של רכב אספנות נחלק לשש רמות לפי מצב הרכב כאשר 1 זה רכב מושלם (אין כאלה בארץ) ומצב שש זה רכב לחלקים בלבד. במחירון קראוס של 2002, 325IX משנת 1988 שווה בדולרים בארה"ב:

1- 24000

2- 16800

3- 9600

4- 4800

5- 2880

6- 960

שווי בארץ אחרי מיסים זה בערך פי 2.7 לרכב יקר יחסית. לרמות הנמוכות תוסיף עוד כ 3000 $ בנוסף למכפיל.

נמרוד

• תוכן חדש...