Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מזה כ-25 שנה אני מנהל רישום של רכבים בעלי לוחיות של 5 ספרות.

לפני כשנתיים יצרתי קשר עם המועדון ושלחתי את הרשומות, שהיו אז בפורמט של כרטסות בלבד.

לא זכיתי לתגובה, אולי מכיוון שהפורמט היה לא ברור, אולי מכיוון שלא היה מעניין.

בכל מקרה אני ממחשב בימים אלה את המידע ומנסה לעדכנו במידת האפשר.

אם זה מעניין מישהו, אשמח לשתף.

רמי.

פורסם

תוכל לשתף אותנו בפרויקט הזה ? מזה בדיוק מנהל רישום?

היתה רואה רכב ברחוב והיתה רושם את הפרטים שלו ?

פרטים בבקשה!

פורסם

איזה רכב ממודיעין?? אולי אני מכיר

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

אשמח לתת פרטים על מכוניות חמש ספרות

סוסיתא 10 מבציר 1965.

רום כרמל מבציר 1978.

טנדר סוסיתא 1965.

:-Dטנדר סוסיתא12

פורסם

אתם מבינים שאתם עוברים על החוק - אתם מנסים לנהל מאגר מידע ללא קבלת רשות מהבעלים או לפחות לידע אותם על כך שיוכלו לבקש מכם להסיר את המידע אודותם מהמאגר.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

ואגב, מישהו יודע מה עלה בגורל התיקים שאוחסנו בבנין עלוב ברחוב הראשי של רמלה?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

עלפי מיטב ידיעתי הכל נישרף.ככה זה במדינת חלם ,לא יודעים לשמור על העבר ועל דוקומנטים היסטורים.

פורסם
תוכל לשתף אותנו בפרויקט הזה ? מזה בדיוק מנהל רישום?

היתה רואה רכב ברחוב והיתה רושם את הפרטים שלו ?

פרטים בבקשה!

פחות או יותר כן.

כשהיה לי יותר זמן הייתי יותר אקטיבי בחיפוש הרכבים. הרוב (כ-2000) נצפה בין השנים 1980-1985 אבל לא זנחתי את האספנות הזאת ומאז נוספו כ-200 רכבים נוספים (כולל 2 אתמול).

הרישום שלי לא מכיל פרטים מזהים לגבי בעל הרכב - רק מס' רישוי, האם הרכב נצפה במצב פעיל או לא, סוג הרכב והיצרן. בענין היצרן אני מניח שיש הרבה מקום לשיפור שכן הרבה רכבים נצפו בתנועה מבלי שהיתה לי אפשרות לודא את נכונות הפרטים.

אם מישהו מעונין לעזור לי באימות פרטים אשמח לקבל בפרטי.

הבהרות למי ששלח הודעות בפרטי - אני לא מוסיף לרישומים רכבים שלא ראיתי (וזה כולל TV, אינטרנט או צילומים), אין לי רכב עתיק משלי (ואפילו לא רשיון נהיגה [רק אופנוע וטנק] :-)), ואין לי צורך בעזרה במחשוב - תודה!

למי שמכיר אני ממחשב את הנתונים בעזרת כלים מבוססי UNIX שהומרו לשימוש בסביבת WINDOWS - כגון GAWK ו-SED - ויוצר כל מיני סטטיסטיקות חסרות ערך אבל מעניינות כשלעצמן. אני מניח שאסיים בימים הקרובים.

מנהלים - האם אני יכול להעלות לאתר את המידע הגולמי (קובץ טקסט של כ-40K), או רק את המידע הסטטיסטי?

רמי.

פורסם

כל הכבוד על הרעיון,מדובר בכמות לא קטנה של כלי רכב.

יחסית לתקופה היה די קשה לראות על הכבישים רכבים עם 5 ספרות למעט ג'יפים משאיות ואוטובוסים.

קרוב לודאי שרוב הרכבים שהצלחתה לתעד כבר לא קיימים יותר.

פורסם
כל הכבוד על הרעיון,מדובר בכמות לא קטנה של כלי רכב.

יחסית לתקופה היה די קשה לראות על הכבישים רכבים עם 5 ספרות למעט ג'יפים משאיות ואוטובוסים.

קרוב לודאי שרוב הרכבים שהצלחתה לתעד כבר לא קיימים יותר.

שכחתי לציין שפרט ליוצאים מן הכלל בודדים הרישום לא כולל אוטובוסים ומוניות מהסדרות המיוחדות שהוקצו להם: 36,37,38,39,40,41,66,88,89,90 וגם 87 (חצי).

להערכתי אם הייתי כולל אותם המספר הכללי היה כפול לפחות.

פורסם
אם אני זוכר נכון 87 היתה בחלקה רכבי שדה ובחלקה אוטובוסים.

חן ידידי, אתה צודק - ישנן גיפים ישנים עם הקידומת 87.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

אבל אם הרוב הגדול של המידע נאסף בשנים 1980-1985, הרי שהמידע כבר מזמן לא רלוונטי ומדוייק, ואל כן יש להתחיל את הכל מ-0. עברו 20 שנים מאז, רכבים שאז נחשבו לחדשים כבר ענתיקות, ורכבים שראית אז במצב נסיעה, ובכן, רובם הגדול כבר לא (אם קיימים בכלל).

פרוייקט נחמד, אבל תתחשב בכך שאתה צריך להתחיל הכל מחדש

פורסם
אבל אם הרוב הגדול של המידע נאסף בשנים 1980-1985, הרי שהמידע כבר מזמן לא רלוונטי ומדוייק, ואל כן יש להתחיל את הכל מ-0. עברו 20 שנים מאז, רכבים שאז נחשבו לחדשים כבר ענתיקות, ורכבים שראית אז במצב נסיעה, ובכן, רובם הגדול כבר לא (אם קיימים בכלל).

פרוייקט נחמד, אבל תתחשב בכך שאתה צריך להתחיל הכל מחדש

תתחשב בכך שלא הבנת בכלל במה מדובר!!!

הבחור אסף רישום של כלי רכב 5 ספרות מול דגם וסוג ברכב.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

• תוכן חדש...