Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

של מי ה MG הזאת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ראיתי אותה באזור קרית מוצקין.היא נראית יפה מאוד ומטופחת, ואינני זוכר שראיתי אותה או את הנהג שלה אי פעם. מי מכיר?

נמרוד

היי

קובי מילאו בטח יודע

ירון

פורסם
היי

קובי מילאו בטח יודע

ירון

קובי מילאו לא יודע כלום - קובי מילוא אולי ידע משהו...

זו MGB מודל 1970 (למרות שמספר הרישוי הוא מ-71), שבילתה כנראה את כל ימיה באיזור הצפון ולכן היא לא מוכרת לאנשי המרכז. גם אני כבר לא ראיתי אותה הרבה שנים - טוב לדעת שהיא שמורה ומטופלת. אני לא מכיר את הבעלים הנוכחי. למיטב זכרוני היא אפילו השתתפה במפגש MG שאירגנתי (עם מיקי גרינקר) בשנת 1985. מצ"ב קישור לשירשור שעסק במפגש:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=20974&highlight=%E2%F8%E9%F0%F7%F8

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

לא שזה משנה למישהו - אבל, לפי מס' הרישוי (***311) אני חושב שהיא נרשמה ב-1972.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

לפי הטבלה שצירפו פה פעם אתה צודק ,72

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

נכון - טעות שלי בקריאת הטבלה - המכונית נרשמה בשנת 72, אבל לפי כל הסימנים החיצוניים היא יוצרה בשנת 70.

כפי שציין ירון, זה כנראה לא ממש משנה.

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
קובי מילאו לא יודע כלום - קובי מילוא אולי ידע משהו...

זו MGB מודל 1970 (למרות שמספר הרישוי הוא מ-71), שבילתה כנראה את כל ימיה באיזור הצפון ולכן היא לא מוכרת לאנשי המרכז. גם אני כבר לא ראיתי אותה הרבה שנים - טוב לדעת שהיא שמורה ומטופלת. אני לא מכיר את הבעלים הנוכחי. למיטב זכרוני היא אפילו השתתפה במפגש MG שאירגנתי (עם מיקי גרינקר) בשנת 1985. מצ"ב קישור לשירשור שעסק במפגש:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=20974&highlight=%E2%F8%E9%F0%F7%F8

בברכה,

קובי

קובי אתה צודק ה - B הזאת נמצאת כבר זמן רב באזור הצפון. לפני מספר שנים היא הוצעה למכירה וכמובן שנסעתי לראותה אבל היא הייתה יקרה מידי בשבילי.

1965 MGB

פורסם
קובי אתה צודק ה - B הזאת נמצאת כבר זמן רב באזור הצפון. לפני מספר שנים היא הוצעה למכירה וכמובן שנסעתי לראותה אבל היא הייתה יקרה מידי בשבילי.
כמה זה יקרה?

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...